Widok
Powsciągliwy przed chwilą miałeś bekę jak nazwałem się kurczaczkiem, a teraz zachciało Ci się piersi kurczaka. Zaczynam się Ciebie bać he,he. Zamiast jeść 100gram ryzu albo zamiennie 100 gram cukru możesz lecieć do Japoni kupić flaszkę Sake (Sake to słodka wódka na ryżu-napisałem Ci bo pewnie nie wiesz co to jest) Możesz lecieć samolotem ( samolot- to taki duży jakby metalowy kurczak) Nie dziękuj mi za rady, staram się być po prostu lepszym człowiekiem przed świętami
Witam Kumpelki ( może nie z jednego miasta,ale z jednego Powiatu). Inka z przykrościa stwierdzam,że narazie komponowanie poematu dla Ciebie odstawiłem na bok, bo zająłem sie nateżoną korespondencją z tym oto tu "Powściągliwym Lwem" z którego mam taką bekę,że aż mi się laptop ze śmiechu trzęsie,ale pamiętam o zobowiązaniu i wywiążę się z niego. Powściągliwy Ty poszedłeś na basen,czy musiałeś sobie kupić basen do użytku domowego? Juz Ci wyjaśniam różnice między tymi basenami: Basenu w którym się pływa nie można podnieść, Basen w którym się nie pływa można a nawet powinno się podnieść i wylać zawartość. Nie będę już pisał o torach pływania,bo jak zaczniesz ich szukac w niewłaściwym basenie to masakra.
RudaWredna, Inka-Inka, dzięki za motywowanie mnie, na pewno napiszę-ale na razie nie mogę, same widzicie,że wspieram chłopaka jak mogę he,he,tłumacząc mu z dokładnością Encyklopedii co to jest samolot,basen,okno a kto wie co będzie dalej...Nie wytłumaczyłem mu co to jest gitara i cholera wie z czym on wylezie przed bloki.
..Idzie drogą kurczę blade, wygląd ma mizerny...ledwo nogami powłóczy,sam wyszedł z tawerny.Tam za dużo dziobał,piał i pił spirytus ruski.Zaraz blade kurczę padnie i połamie nóżki......... Chciałby zdążyć na autobus nasz blady kurczaczek, szuka kasy po kieszeniach starczyło na znaczek.Zapakował się w kopertę wrzucił się do skrzynki jak zabierze go listonosz -wróci do rodzinki. .......................Leży blade kurczę w skrzynce i się nudzi, na piechote chciał już wrócić do ziomali, do swych ludzi- a, że pech go nie opuszcza idąc na piechote całą swoją bladość piórek uchlapał se błotem.żeby było jeszcze gorzej to deszcz zaczął padać a więc nawet na ławeczce kurczak nie mógł siadać aż zobaczył ----drzwi otwarte, wewnątrz nich sala obszerna, wszedł do środka a tam co? A tam jest Tawerna.
Ów poemat dedykuję Ince-Ince, która zainspirowała mnie do stworzenia tego dzieła. Dedykuję go również Graszce i RudejWrednej, które również motywowały mnie do ukończenia w/w twórczości. Dziękuję również Powściągliwemu, a co!!!!
Ów poemat dedykuję Ince-Ince, która zainspirowała mnie do stworzenia tego dzieła. Dedykuję go również Graszce i RudejWrednej, które również motywowały mnie do ukończenia w/w twórczości. Dziękuję również Powściągliwemu, a co!!!!