Widok

Jak przekonać męża do powrotu?

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku twierdził że chce odpocząć teraz mówi że już nie wróci. Unika kontaktu ze mną, nie chce się spotkać, dlaczego? Od jego byłej kochanki wiem że zradzał mnie od lat. Zdradzał jeśli tak można to nazwać również kochankę. Ostatnio kiedy z nim rozmawiałam prosząc, no może żądając aby dołożył się do rachunków obraził mnie. Jednak następnego dnia napisał dwukrotnie że przeprasza. Nie wiem co się dzieje, wiem że jest draniem i kłamcą a mimo to jestem gotowa mu pomóc i dalej z nim być. Proszę niech ktoś mi powie co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Czy jesteś zakochany w kimś, a on nie odwzajemnia gestu lub jesteś sfrustrowany z powodu rozstania? W takim razie możesz użyć tego, aby przyciągnąć tego kochanka do swojego życia. Przywraca twojego byłego i pomaga uratować rozbite małżeństwa. Życie jest za krótkie, aby być. Każdy ma historię życia. Jestem taka szczęśliwa, że odzyskałam mojego kochanka po 8 dobrych miesiącach separacji. Nigdy nie myślałam, że kiedykolwiek będziemy znów żyć razem szczęśliwym życiem, ale dziś jestem tak szczęśliwa z tego, co zrobił dla mnie rzucający czary (dr OLUKE). Rzucił dla mnie czar miłosny pojednania, aby przywrócić mojego byłego i ponownie ze mną zamieszkać. Moja rekomendacja dla każdego, kto jest w takiej samej sytuacji jak ja: Skontaktuj się z nim i dodaj go na WhatsApp: (+2348160575272) E-mail: drolukespiritualtemple@gmail.com

https://www.facebook.com/share/18ra44SYf6/?mibextid=wwXIfr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

staratata, puste gadanie. niech cie zostawi a bedziesz skomleć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się, nigdy niewiadomo kiedy się kogoś pozna, nawet w najmniej oczekiwanym momencie
dziewczyno trochę godności, odpuść sobie takiego faceta on się nie zmieni!
na świecie jest wielu fajnych facetów, dla których będziesz najważniejsza a nie tylko jedną z wielu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sensowny post, lecz mniej romantyczny
Cross dajcie spokoj ... przy sobocie:)

wieje ,jakby miał sie kto powiesic,
a wy tu jeszcze ....

Wdr--a przesadziła,
jednak
któz jest bez winy, onegdaj i po dzis
niech rzuci kamieniem....

rycerzu:):)
"...ale ty studiujesz i analizujesz mój każdy wpis , zdanie, słowo..."

Chyba się jednak mocno przeceniasz. Kolejny egocentryk?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
rozumiem, ze przedwczesnie spakowalam walizki (???)
szykuje się ten nowy, ekscytujacy wątek "Cockfight" ???
Dajcie znac. Chętnie pokibicuję do ostatniej krwi...

ps
bambaryła na bambaryle i bambaryłą pogania :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chłopcy, spokój! ;)))
Po co te kłótnie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"opinię na mój temat mam głęboko w..."

chłopcze , ty przy każdej opinii kogokolwiek na swój temat strasznie się spinasz , może personifikujesz te opinie ze zbyt dużymi przedmiotami albo zbyt głęboko próbujesz je tam wsadzić ?

P.S.
Jak ci przeszkadza to co piszę nie czytaj , ale ty studiujesz i analizujesz mój każdy wpis , zdanie, słowo - czy ty jeszcze wierzysz w to co wypisujesz ? :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"...o jakiejkolwiek jakości od jakiegoś czasu mowy być nie może co najwyżej o bylejakości.."

O bylejakości świadczy doskonale twój wpis o korkach analnych. Nie tylko zresztą ten jeden. Niesmaczny to w tym przypadku duże niedomówienie. Także i tym razem intelektem i poczuciem humoru nie udało Ci się zabłysnąć choć tak bardzo się starasz.

"...nie żebym uważał zadawanie pytań forumowiczom , na które jak twierdzisz masz wyrobioną opinię (a co za tym idzie sugerujesz że i tak masz w d*pie ich zdanie) - za górnolotny pomysł..."

To że mam na jakiś temat wyrobione zdanie nie znaczy że nie mogę się zapoznać z opiniami innych. Resztę sobie dopowiedziałeś. Jak zwykle coś ci się roi w przepełnionej fantazjami o analnych korkach główce.

"...aczkolwiek widzę że wziąłeś to sobie do serca co ode mnie usłyszałeś..."

Niczego nigdy od Ciebie nie usłyszałem. Mogłem jedynie przeczytać to co w pocie czoła tu produkujesz . Ale w tajemnicy Ci napiszę (tylko nie powtarzaj tego nikomu bo to tajemnica) że Twoją opinię na mój temat mam głęboko w...

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
> owy korek to co?

Taki smoczek do ciumkania, ino od d.. strony ;]
W Paryżu sobie taki postawili zamiast choinki :D

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@cross
A więc spieszę tobie z odpowiedzią że moja radosna twórczość jest odtrutką na twoje merytoryczne inwektywy , którymi razem z ex-em tak bardzo lubicie się wymieniać. Co do "przytyków odnośnie jakości twoich wpisów" nie mogłem tobie robić takowych ponieważ w twoim przypadku o jakiejkolwiek jakości od jakiegoś czasu mowy być nie może co najwyżej o bylejakości, aczkolwiek widzę że wziąłeś to sobie do serca co ode mnie usłyszałeś i założyłeś własny wątek. Podziwiam że jednak się starasz , nie żebym uważał zadawanie pytań forumowiczom , na które jak twierdzisz masz wyrobioną opinię (a co za tym idzie sugerujesz że i tak masz w d*pie ich zdanie) - za górnolotny pomysł , ale w twoim przypadku to i tak wielki postęp.

P.S.
Stosuj się do własnych rad , którymi tak chętnie innych raczysz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
>mniedzy zeby tez ??

zależy kto ma jakie odstępy ;)))
wdr juz kiedys chciał czesc niewiast ganiac po łace

a teraz widze posunał sie do dodatkowych utrudnien

w triatlonie kobiecym:(

owy korek to co?
bo nie kumac?

mniedzy zeby tez ??

ppp
Woder ostatnio czyniłeś mi przytyki odnośnie "jakości" moich wpisów.W związku z tym pozwolę sobie zapytać co do tej społeczności wnosi Twoja radosna twórczość, której próbkę mamy powyżej?

Swoją drogą skąd czerpiesz wiedzę o relacjach damsko męskich że dajesz takie błyskotliwe rady?

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki fajny pomysl zwlaszcza ten korek ..... jestem za , ciekawe czy wroci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To teraz ja ....
nie słuchaj tych pseudoterapeutów wszystkie te ich rady spowodują iż już razem nie będziecie , a przecież ty chcesz ?

Więc musisz z nim pogadać tak jak kobieta której zależy rozmawia z facetem , któremu nie zależy. Czyli zgadzasz się na kochankę , zdrady, wszystkie rodzaje seksu , w tym trójkąty i inne wielokąty, pranie , sprzątanie, zmywanie i latanie po mieszkaniu z korkiem ana...m w d...e.
Jak na to wszystko się zgodzisz jest pewna szansa że zostanie , ja przynajmniej na jego miejscu bym to ponownie przemyślał. ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opuszczona rozwiedź się z nim z jego winny zbieraj dowody smsy zdjęcia nie trać zycia na to g*wno bo nazwac tego czegoś męzyczna nie mogę nazwac początki nowego zycia nie sa łatwe ale potem bedziue tylko lepiej życze ci powodzenia i wytrwałosci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ka, ja też mam takie znajome, które doskonale radzą sobie po rozwodzie, gdy wina leżała po stronie ex- męża.
To jest dowód na to, że kobieta może być szczęśliwa, będąc samotna i nie potrzebuje pociechy w kimś, z kim jest na siłę.
Szczerze podziwiam takie osoby, które po dość bolesnych przeżyciach potrafią cieszyć się życiem na nowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

militarny w gdańsku ?? (35 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

Pierścionek zaręczynowy - ile powinien kosztować? (88 odpowiedzi)

Pytanie chyba głównie do Pań... Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy, żeby nie zrobić z...

do góry