Widok

Jak przekonać męża do powrotu?

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku twierdził że chce odpocząć teraz mówi że już nie wróci. Unika kontaktu ze mną, nie chce się spotkać, dlaczego? Od jego byłej kochanki wiem że zradzał mnie od lat. Zdradzał jeśli tak można to nazwać również kochankę. Ostatnio kiedy z nim rozmawiałam prosząc, no może żądając aby dołożył się do rachunków obraził mnie. Jednak następnego dnia napisał dwukrotnie że przeprasza. Nie wiem co się dzieje, wiem że jest draniem i kłamcą a mimo to jestem gotowa mu pomóc i dalej z nim być. Proszę niech ktoś mi powie co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
ja bym nie wybaczyła...nie chodzi nawet o zdradę, ale zawód w jakiejś ważnej sprawie...ale Ja mam to już na szczęście za sobą:)...bolało jak cholera...dlatego wiem, co ONA musi czuć:(((SMUTEK...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ONA - tą którą opuściłaś ;P
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
Ruda, a co to ja garbata jakaś żebym się skradała ?;D)) kawę robię - chcesz? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
k.a. pewno , że chcę kawę :) kawę zawsze i w każdej ilości :) Nie garbata , ale tak po cichu siedziałaś tu , nawet nie wiedziałam , że jesteś z nami :) Aż dziwne , bo ani Ty ani ja do cichych nie należymy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
:)... miałam na myśli tą kobietę...
ja też miałem na myśli tą kobietę po której cię tak bolało... :)
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
o Ty:)...ja jestem HETERO...
Trzeba było jej to od razu powiedzieć nie doszło by wtedy do takiej sytuacji , też byłbym smutny na jej miejscu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
lubisz się przekomarzać, co? ja też:)...a co było z NIM nie tak?
z kim ?
z TYM TWOIM:)...ukochanym?
"byłbym smutny na jej miejscu" nie sugeruje że miałem ukochanego - bardzo naciągana nadinterpretacja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha..., więc to jednak była ona:)...co się stało? puściła Cię kantem, czy Ci się znudziła?
znudziła mi się - szpagatu nie umie zrobić ;P
tak myślałam...szczerze Ja też nie umiem, a faceta miałam SPOKO...:)
i ....
and nothing...
nie spełniłaś pokładanych w tobie nadziei ?
wyczuwam nutkę empatii dla byłego kolegi izy ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
udało Ci się zgadnąć...
do góry