Widok

Jak przekonać męża do powrotu?

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku twierdził że chce odpocząć teraz mówi że już nie wróci. Unika kontaktu ze mną, nie chce się spotkać, dlaczego? Od jego byłej kochanki wiem że zradzał mnie od lat. Zdradzał jeśli tak można to nazwać również kochankę. Ostatnio kiedy z nim rozmawiałam prosząc, no może żądając aby dołożył się do rachunków obraził mnie. Jednak następnego dnia napisał dwukrotnie że przeprasza. Nie wiem co się dzieje, wiem że jest draniem i kłamcą a mimo to jestem gotowa mu pomóc i dalej z nim być. Proszę niech ktoś mi powie co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Kali odpowiadać na czyjś problem - dobrze, Kalemu odpowiadać źle ! ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do tego szlachetny! Twoja żona musi być z Ciebie dumna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilona - jaki pożytek ma żona ze szlachetnego i leniwego męża? Podejrzewam, że niewielki ;p
Jak to? Moze szlachetnym gestem leniwie piescic jej stopy ;)
Heheh no może, ale z lenistwa pewnie na stopach pozostanie ;)
No ale gdzieś pies musi być pogrzebany;)
Pieeees? A jaka rasa? :)
Łyżew ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie tak---łyzwa na takiego pana!

(wiem-wyzeł:)p

pomoc nałogowemu zdradzaczowi i tchorzowi,który nie potrafi w oczy powiedziec ,ze sam nie wie czego chce

chcesz POMÓC jak sama napisałas-----to miłosc
czy jakies niuswiadomione role--samarytanki za cene swojego własnego szczescia i poczucia ,ze to o CIEBIE-ktos sie troszczy?
jak mozesz nauczyc kochac kogos
jesli sama siebie nie kochasz?

chory jest człowiek,który nie potrafi uczciwie powiedziec -nie kocham juz
sam nie wiem co chce,potrzebuje czegos innego albo szukam
przepraszam -odchodze!

pan jest pełnoletni -niech go kopniaki ucza--twarde zycie zrobi z pi..a faceta
dziecko sie uczy
dorosły facet niech sam odrabia lekcje

no i
moze własnie najlepsza bedzie dla niego--jak wypniesz t..
i pokazesz ze znasz swoja wartosc---moze własnie oczka sie otworza!

oni nie szanuja kobiet,które same sie nie sznuja
a w tym szacunku miesci sie tez godnosc
nianczyc mozna niepełnosprawnego na wozku
i to tez do minimum

pomagajac---utrwalasz w nim jego niedojrzałosc i stopujesz branie odpowiedzialnosci za czyny i stosunek(fizyczny tez) do innych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
> chory jest człowiek,który nie potrafi uczciwie powiedziec -nie kocham juz
> sam nie wiem co chce,potrzebuje czegos innego albo szukam
> przepraszam -odchodze!

Albo mogę już stanąć do egzaminu państwowego na tłumacza z isztarowego na polski.. albo piszesz zrozumiale :)

I mądrze !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy jest sens reanimowac trupa????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A rozdupcyć mu łysą czaszkę na połowę i kopnąć dziada w du.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opuszczona
Czytam to forum i powiem ,że forumowicze maja rację.
Tchórz, seksoholik i świnia , po ch...ja Ci taki ( sorry)
Mam kobito 50 lat i trochę życie znam. Kazań Ci prawić nie będę ale........
Zapomnij o gadzie
Będzie bolało ale warto przeczekać
Czas goi rany
Pomyśl ,że ta łajza gzdzi sie z innymi babami a pózniej do Ciebie przychodzi-obrzydlistwo
Znajdz zajęcie
Spotykaj się z przyjaciółmi
Zrób coś dla siebie
Kochaj siebie, uwierz w siebie
Ale dziewczyny już Ci to wcześniej tu napisały
Amen
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie sklada pozwu o rozwod?
Bo strona ktora jest winna rozkladu malzenstwa nie moze decycowac bezkarnie o rozwodzie.
Moze sie mylę, ale za kilka lat jak on zlozy wniosek to bedzie po takim czasie oczyszczony. Nastapil trwaly rozklad pozycia, nie mieszkacie ze saba od lat, nie kochacie, nie ma seksu.
Teraz bys sie mogla starać o rozwod z jego winy i ewentualnie alimenty na siebie.
Ale moge sie mylić, jak bedziesz zainteresowana to sprawdzisz u prawnika.
Z perspektywy lat żałuję że tak sie plaszczylam przed byłym jak odchodzil. Też sobie interpretowalam "znaki" na swoj sposób. Mialam nadzieję że bedzie dobrze, modlilam się. Jak ja plakalam on sie smial mi w twarz. Wiele mich kolezanek mialo podobnie.
Dzisiaj sie dziwimy sobie, strach przed samotnością mija, zaczynasz robić to na co byly nie pozwalal, poznajesz o wiele przystojniejszych facetow i fajniejszych:) itd. Tylko ciezko jest na nowo zaufac i otworzyc sie przed innymi po zranieniu.
Psychicznie ja i wszystkie moje samotne koleżanki po rozwodzie czujemy sie lepiej niz w czasie trwania związku. A ci (ktorzy odeszli) niestety maja gorzej, nie maja gdzie mieszkać, piją, zle wygladaja ale zaden nie chcial wróci, wola szukac kobiety idealnej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ka, ja też mam takie znajome, które doskonale radzą sobie po rozwodzie, gdy wina leżała po stronie ex- męża.
To jest dowód na to, że kobieta może być szczęśliwa, będąc samotna i nie potrzebuje pociechy w kimś, z kim jest na siłę.
Szczerze podziwiam takie osoby, które po dość bolesnych przeżyciach potrafią cieszyć się życiem na nowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Opuszczona rozwiedź się z nim z jego winny zbieraj dowody smsy zdjęcia nie trać zycia na to g*wno bo nazwac tego czegoś męzyczna nie mogę nazwac początki nowego zycia nie sa łatwe ale potem bedziue tylko lepiej życze ci powodzenia i wytrwałosci
To teraz ja ....
nie słuchaj tych pseudoterapeutów wszystkie te ich rady spowodują iż już razem nie będziecie , a przecież ty chcesz ?

Więc musisz z nim pogadać tak jak kobieta której zależy rozmawia z facetem , któremu nie zależy. Czyli zgadzasz się na kochankę , zdrady, wszystkie rodzaje seksu , w tym trójkąty i inne wielokąty, pranie , sprzątanie, zmywanie i latanie po mieszkaniu z korkiem ana...m w d...e.
Jak na to wszystko się zgodzisz jest pewna szansa że zostanie , ja przynajmniej na jego miejscu bym to ponownie przemyślał. ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaki fajny pomysl zwlaszcza ten korek ..... jestem za , ciekawe czy wroci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Woder ostatnio czyniłeś mi przytyki odnośnie "jakości" moich wpisów.W związku z tym pozwolę sobie zapytać co do tej społeczności wnosi Twoja radosna twórczość, której próbkę mamy powyżej?

Swoją drogą skąd czerpiesz wiedzę o relacjach damsko męskich że dajesz takie błyskotliwe rady?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry