Widok

Jak przetrwać w środowisku nieprzyjaznym nowicjuszom?

Cześć, ja, 19 M, zdecydowałem się grać w siatkówkę, znalazłem społeczność, ale pełną nieznajomych i pełnych propplayerów, chociaż mam problem z nawiązywaniem przyjaźni. Starszy członek zaprasza mnie do gry w swoich meczach, ale rzadko dotykam piłki w ogóle nie mam znaczącego udziału w meczu. To zatrzymuje moje postępy i moją miłość do gry. Młodszy członek ciągle kpi ze mnie z powodu moich wad i nie szanuje mnie. Wiem, że muszę być dobry, ale nie mogę robić postępów sam. Potrzebuję ich, ale nie mogę też robić postępów w ich społeczności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, ja, 19 M, zdecydowałem się grać w siatkówkę, znalazłem społeczność, ale pełną nieznajomych i pełnych propplayerów, chociaż mam problem z nawiązywaniem przyjaźni. Starszy członek zaprasza mnie do gry w swoich meczach, ale rzadko dotykam piłki w ogóle nie mam znaczącego udziału w meczu. To zatrzymuje moje postępy i moją miłość do gry. Młodszy członek ciągle kpi ze mnie z powodu moich wad i nie szanuje mnie https://9apps.ooo/. Wiem, że muszę być dobry, ale nie mogę robić postępów sam. Potrzebuję ich, ale nie mogę też robić postępów w ich społeczności.

I got this,...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Martes Sport- nie uznana reklamacja. (106 odpowiedzi)

Po 5 miesiącach niezbyt intensywnego regularnego biegania, cholewka w bucie Nike przetarła się....

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (18 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry