Widok

Jak się pozamiatać ?

Pan Morawiecki to wyjątkowy przypadek tego, jak można się samemu pozamiatać :

Tak się ten bolszewik, będąc jeszcze banksterem, szefem banku który miał sponsorować Kubice, cieszył z jego wypadku :

Nie chcę, k...a, pięć dych co roku płacić. Sp...aj...”
"Na szczęście złamał rękę, raz, drugi"

To jest prawdziwa twarz pis-bolszewików.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najwyrazniej problemem dla Morawieckiego w bolszewickim Rządzie pseud. Premier było to, ze Kubica był Polakiem.

Morawiecki reprezentował wtedy zagraniczny bank, którego zadaniem był transfer za granicę pieniędzy z kieszeni Polaków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak na dłoni widać mechanizmy propagandy.
Bolszewicy nie ominą zadnej okazji, aby pogrzać się w ciepłe sukcesów sportowców, jak np. ostatnio Duda po mistrzostwie siatkarzy.
Jaki jest jednak naprawdę bolszewicki kod etyczny, widać dokładnie na panu pseud. Premier w niektórych kręgach znany tez jaki Bankster.

W chwili gdy sportowiec odnoszący z orłem na piersi sukcesy ma problem czy wypadek, w bolszewiku następuje nieukrywana radość.
To dokładnie zachował się Morawiecki, ciesząc się z kontuzji Kubicy, która złamała jego karierę do dziś.
Polacy to widzą i śmieją się z PiS-bolszewików
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Morawiecki reprezentował wtedy zagraniczny bank," oraz ?!!!! :) Radę Gospodarczą przy premierze Donaldzie Tusku. ;D to co się dziwić jak miał taki wzór do naśladowania ;ddd w sumie należało by się cieszyć że przy PiS-ie wyszedł na ludzi ;]

U Tuska przecież wszystko co Polskie jest problemem. :]

Czasem wypisujesz takie dyrdymały że zaczynam myśleć że jesteś tajniakiem PiSu i chcesz ośmieszyć tą opozycję po stronie której niby się opowiadasz , ale pewnie to tylko głupota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak widać musiał się bardzo męczyć w tej Radzie.
Spostrzegl się, że ze swoim potencjałem intelektu i empatii nie ma czego szukać w Radzie i pewnie kariery by tam nie zrobił.

Bolszewicy przyjęli wróbelka z otwartymi ramionami, bo u nich byle wróbelek jest orłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (11 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry