Widok

Jak się pozbyć cellulitu

Jak się pozbyć cellulitu Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Jak się pozbyć cellulitu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super komedia

Tyn kto napisał że ta komedia to masakra to totalny zamuł. Naprade polecam kupa śmiechu cała sala sie śmiała,bo naprawde bylo z czego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

TOTALNA ZAGŁADA

BOŻE UCHOWAJ KOGOŚ I MIEJ GO W OPIECE JEŚLI PÓJDZIE NA TEN FILM ,TRAGEDIA NA MAKSA , DIALOGI TOTAL ABSURD ,PO 15 MIN WLICZAJĄC W TO REKLAMY MIAŁEM OCHOTĘ WYJŚĆ ,TAKI ZACHWALANY A DNO ZUPEŁNE GORĄCO NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

całkiem niezły

film trochę zakręcony, fabuła jako taka ale można się pośmiac;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

raczej nie polecam.

film taki sobie (poniżej oczekiwań)lepiej go w domu przy pivku z braku laku- jak już naprawdę nie będziecie wiedzieć co ze sobą zrobić...
do kina na to - to strata czasu i kasy
, chociaż było kilka śmiesznych scen i dialogów. porównując do innych filmów tego reżysera to klapa !!!
co do gry aktorów bez zastrzeżeń- z wyjątkiem nie samego kunsztu aktorskiego, ale samej roli pana Kota jak się okazuje pod koniec istotnej(ostatnio coraz gorzej z doborem ról-To moje osobiste zdanie).czasami wracam do filmów- ale na ten więcej się nie zdecyduję...tak jak ktoś wcześniej napisał przekombinowane-potwierdzam !

Nie polecam tego filmu!strata czasu i kasy!!!Widzialam o niebo lepsze polskie filmy.Doslownie trzy, cztery teksty z ktorych mozna bylo sie pośmiac.Zainwestujcie kase w co innego lub po prostu na inny film.Pozdrawiam serdecznie!

dla mnie super:)

Lekko, łatwo i przyjemnie ale to komedia wyłącznie dla pań;). Byłyśmy w kinie we trzy i zaśmiewałyśmy się przez cały seans, podobnie jak inne panie na sali. Koło nas siedziało dwóch panów i kompletnie nie rozumieli czemu nam tak wesoło:) Polecam na poprawę nastroju

totalne dno

szkoda czasu i kasy i pisania o nim - lepiej kupić flaszkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalne dpowójne dnooo !!!!

beznadzieja kompletna, szkoda czasu i pieniędzy, po co wogóle taką tandete nakręcają, żeby tylko ludzi demerować, absolutnie odradzam ogladania :((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

totalne podwóne dnooo !!!

aha, zapomniałem dodać, że nic śmiesznego tam nie było a tylko prawie samo przeklinanie na "K" i na "P" . Myślałem że obejrze komedię a wyszedłem z filmu bardzo zawiedziony :((

WYRZUCONE PIENIĄDZE!!!

TAKIEJ CHAŁY DAWNO NIE WIDZIAŁEM!! "TEGO POWINNI ZABRONIĆ!" I ZWRACAĆ PIENIĄDZE WIDZOM! TO DNO DNA!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak sie pozbyc celluitu

To zasmiecanie polskiej kultury i robienie wody z mozgu naszej mlodziezy Zenujaca propozycja

REWELACJA:D

nie wiem skąd tak krytyczne opinie, ale film się wyjątkowo podobał i to nie tylko mi, bo całe kino się śmiało do łez. Widać niektórym brakuje odrobiny dystansu do siebie:) co nie pozwala wczuć się w klimat. Tak czy tak, dawno nie widziałam tak dobrej komedii polskiej, film dobrze zrobiony, śmieszny, suuuper - jest relaks:)!
Pozytywną opinię o tym filmie mają panie o bardzo niskim poziomie intelektualnym.Żenujący, na szczęście produkcja nie Polska z czego nie wszyscy zdają sobie sprawę.
Tomo.Co Cię zachwyciło:wulgaryzmy,amoralne przesłania filmu,robienie wody z mózgu.Jeżeli to jest śmieszne to gratuluję poziomu.
Masz rację.Absurd na absurdzie a twoja ocena świadczy o skrzywionym poczuciu humoru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja podejrzewam ze bardzo przemyslany po to zeby oglupiac demoralizowac Taki film to brak szacunku dla widza
Oj malo wymagajace sa nasze 'damy'

kiszka

spodziewalem sie czegoś lepszego po takiej obsadzie

DNO

Śmiałem się tylko kilka razy i to tylko dzięki Dominice Kluźniak. Ona jako tako ratuje humor w tym filmie.

Najbardziej jednak mnie rozwala tytuł, zupełnie się nie wiąże z fabułą - jedynie chyba 2 razy jest wspomniany cellulit w filmie...

chała

Film nie mieszczący się w żadnych kategoriach.Trudno znaleść słowa żeby określić
jak słaby.
Jakie intencje miał reżyser tworząc coś takiego, bo wiedział co robi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Brat (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Brat . Przeczytaj o filmie.

Kopnięci w czasie (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnięci w czasie . Przeczytaj o filmie.

Patrzę w niebo (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Patrzę w niebo . Przeczytaj o filmie.

do góry