Widok

Jak szybko sprzedać mieszkanie

Mam wystawione mieszkanie na wszystkich najpopularniejszych portalach od listopada 2013 i do tej pory nie sprzedałam,zależy mi aby sprzedac jak najszybciej,wiec cena już jest mocno zaniżona niż średnia cen w tej okolicy. Mieszkanie 42m ,pod warszawą,niby super lokalizacja i metraż chodliwy,a dalej czekam aż trafi się klient. Telefon od czasu do czasu dzwoni,było kilku zainteresowanych obejrzeć,ale nic konkretnego,co tu robic......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A gdzie jest napisane że mieszkanie ma kosztować 400.000? O ile dobrze czytam to 4700 za m2 czyli 197.400.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jakim cudem jest tyle warta 42 metry i 400.000 tysięcy to bardzo zawyżona cena
za 42 metry to i 300.000 było by dużo za dużo ...
Mieszkań na rynku jest w brud, popatrz na ceny nowych mieszkań w tym metrażu to zobaczysz że Twoja cena jest bardzo wysoka i nic dziwnego ze nie możesz znaleźć kupca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może pójdź do jakiegoś pośrednictwa nieruchomości??zapłacisz za tą usługę nieco ale może się uda skoro zależy Ci na czasie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
też racja :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiekszosc ludzi, ktorzy chca kupic mieszkanie musi niestety zaciagnac kredyt. a dzis nie tak latwo go dostac. wiec byc moze tu jest problem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to musisz to nauczyc sie pisac typu CO SADZICIE O ? ladne szafy - nie jak wlasciciel tylko jak kupujacy -wskazac dobre - pozytywne cechy itd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje posty są kasowane w ciągu 30 min :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak przez fora ;) ale to trojmiasto..... a ludzie czytaja szukaja..... takze to tez jest kanal - marketingu szeptanego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pro- jak sprzedałeś mieszkanie za pomocą forum? Napisałeś tu ogłoszenie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
po 1 3/3 - jest uwazane czesto za gorzej niz parter - to po 1 / ukryj to
po 2 . wrzuc wysoką cenę - podciągnij o 80tys i wpisz SPRZEDAM SZYBKO do negocjacji.
po 3. rynek trojmiejski to inna rzecz. takze hmmm
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkanie to nie jest drobna rzecz i wydaje mi się trzeba uzbroić się cierpliwość, życzę powodzenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
jest mega zastój chyba :( prawie nikt nie dzwoni (poza pośrednikami- ich potrafi ok 30 dziennie zadzwonić)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
No ale coś jest na rzeczy, albo mimo atrakcyjnej ceny po prostu mieszkania nie "idą".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nigdzie nie napisałam,że moje mieszkanie jest jakieś super atrakcyjne,jest przeciętne,kilka rzeczy napewno wymaga zmian,odświerzenia. Atrakcyjna napewno jest lokalizacja, pod Warszawa,w centrum Ożarowa Mazowieckiego. I właśnie patrzyłam na ceny mieszkań o podobnym standardzie w tej lokalizacji ich cena to od 5.5 do 6 tys,wiadomo są i te "z wyższej półki" po ponad 7 tyś. Ja chce 4.700 za metr,nie mogę ceny już zaniżyc ,bo tyle dałam za to mieszkanie 6 lat temu i też trochę tam zrobiłam(remont łazienki,szafy wnękowe na przedpokoju)a wiadomo od tamtej pory ceny poszły w górę.Przecież nie oddam mieszkania za darmo.Minusem napewno jest to,ze to ostatnie piętro 3/3,blok bez windy. no nic,chyba musze być cierpliwa....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
W cudzysłowu, średnie cenowo....a na to składają się tanie mieszkania, średnie drogo/tanie i drogie mieszkania.....może Twoje powinno być te z tańszych a nie te ze średnich?.....prosiłem Cię o ten link do ogłoszenia może faktycznie cenowo Twoje mieszkanie nie jest aż tak bardzo atrakcyjne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to znaczy?? przecież ceny nie wziąłem z kosmosu tylko wg. wartości oraz po analizie okolicznego rynku.. zakładając że nieruchomość jest warta 500.000 zł ja ją chcę sprzedać za 400.000 zł- to co tu nie gra? Co oznacza pojęcie standardy średniego mieszkania?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A nie przyszło Ci do głowy, że to Twoje mieszkanie nie odpowiada "standardom" średniego mieszkania a przez to i cenie takiego mieszkania?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie- jak? skoro już obniżyłem cenę poniżej wartości rynkowej :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Idź do dobrego agenta niech on sprzedaje zapłacisz prowizje ale przynajmniej będzie to zrobione
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry