Widok

Jak to jest

Ostatnio chcialem zalac sobie płot ale na drodze stoi znak 3,5t - po zadzwonienu do gminy dowiedziałem się że nie moge zamówić gruszki z betonem bo jest zakaz wjazdu.
PPytam sie czemu wyzyskiwacze deweloperzy łamią prawo ale nadal jada po naszych ulicach ?
Czemu policja nie reaguje !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oni załatwiaja sobie pozwolenia, a jak ktoś prywatnie buduje dom to chyba tez takie pozwolenie powinien sobie załatwic - przeciez w baninie nie budują tylko deweloperzy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teoretycznie tak ale jak ja sie budowałem i złożyłem pismo w urzędzie w Żukowie , z czystej przyzwoitości to dostałem decyzję odmowną ,Pani "mądrze " argumentowała że materiały budowlane są rozdzielne i mogę je wozić małymi samochodami ....A beton z gruszki stojącej na ul Lotniczej choćby taczką? zapytałem Olałem ich i nie zawracałem sobie głowy....bo od razu miałem takie skojarzenie......http://www.youtube.com/watch?v=tVG0FYQ7Q8Q
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes ignorantem albo i diota - jeszcze zadna prywatna osoba nie dostała pozwolenia tak jak deweloper !! Urząd ma prowadzić zapisy ile wydano pozwoleń na jakie Numery rejestracyjne - wydano zero 000 nic null rozumiesz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry