Widok
Jak to jest z czwartkiem?
Witam, klub odwiedziłem w czerwcu, bardzo zdziwilem sie po wejsciu, oczywisie pozytywnie, wystroj elegancki, muzyka spoko, ochroniarze nie czepiaja sie za to ze np. zbiłes niechcacy szklanke gdy ktos Cie potracil, bo w niektorych klubach wyrzucaja za takie cos, zenada..., ale to wiadomo jak jakis wielki niewykształcony świniak po cyklu patrzy krzywo na wszystkich i mysli kogo wyrzucic za byle co, stoi zdenerwowany bo sterydu nie moze przykuc, ogólnie bardzo pozytywny klub, polecam
Pytanie do własciciela:
Jak to dokładnie jest z czwartkiem bo jeszcze nie byłem, ale słyszałem ze płaci sie za bilet 25 zł i pije sie wódki i piwa ile chce, prawda to? jak to wszystko wyglada? wódka podana w butelce zapieczetowana z banderola? jakiej marki wódka? jakie piwko i czy z kija czy z butelki?
Pytanie do własciciela:
Jak to dokładnie jest z czwartkiem bo jeszcze nie byłem, ale słyszałem ze płaci sie za bilet 25 zł i pije sie wódki i piwa ile chce, prawda to? jak to wszystko wyglada? wódka podana w butelce zapieczetowana z banderola? jakiej marki wódka? jakie piwko i czy z kija czy z butelki?
Moja ocena
GGOG New Front
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6