Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ma potencjał, ale ... wątek zamknięty ... bramkarz kompletnie psuje atmosferę tego miejsca. Za niezamknięcie drzwi...
~Janek
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2011

A jakże ... bo warto zajrzeć wątek zamknięty Stara atmosfera cięzkich Klimatów tego magicznego miejsca sprawia iż Ci co...
~Withershins
-

dodano: 23 czerwca 2011

ggog wątek zamknięty stary dobry sfinks przepadł wraz z jego klimatem, na szczęście pojawił się...
~Ja
-

dodano: 1 maja 2011

Ave - opinia wątek zamknięty ; ) grubo nic dodać nic ująć
~Ave
-

dodano: 23 kwietnia 2011

zmieńcie ochroniarza wątek zamknięty Pierwszy raz byłam w GGOG i musze powiedzieć że bardzo spodobał mi sie...
~Maja
1

dodano: 12 listopada 2010

Jak to jest z czwartkiem? wątek zamknięty Witam, klub odwiedziłem w czerwcu, bardzo zdziwilem sie po wejsciu, oczywisie...
~feksi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 lipca 2010

Jak to jest z czwartkiem? wątek zamknięty Witam, klub odwiedziłem w czerwcu, bardzo zdziwilem sie po wejsciu, oczywisie...
~Edek
-

dodano: 19 lipca 2010

Rudy - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny klub. Polecam
~Rudy
1

dodano: 3 stycznia 2010

Wczorajsza impreza w Nexcie była mega wątek zamknięty Bawilem sie wczoraj dobrze mimo iz wczesniej mowilem ze mi sie nie podoba:>...
~Mstr G
-

dodano: 15 maja 2010

MARTA ; ) - opinia wątek zamknięty lubię chodzić do Nexta i oczywiście polecam . świetna muza , nie ma żadnych...
~MARTA ; )
-

dodano: 14 maja 2010

next OK wątek zamknięty Impreza świetna , ale zapowiadana juz na 5 czerwca bedzie jeszcze...
~stas
-

dodano: 13 maja 2010

Pazernosc wątek zamknięty Dla mnie klub przestał być już dobrym miejscem odkąd pozmieniała sie bramka...
~Obywatel
2

dodano: 15 kwietnia 2010

tak dokladnie wątek zamknięty polecam osobom przed 17 rokiem zycia bo napewno tam wejda na impreze. ochrona...
~anonim
1

dodano: 5 maja 2010

; ))) wątek zamknięty POLECAM BARDZO ! Obsluga jest wspaniala ! 13? to nie Negatyw.. nie...
~Siwy
1

dodano: 1 marca 2010

Żadna rewelacja. wątek zamknięty Byłam tam wczoraj pierwszy raz.Po pierwsze mały klub, muza średnia, sami...
~Kaja
1

dodano: 21 listopada 2009

Next wątek zamknięty Brakuje starej Ekipy która tak naprawde była najlepsza (kelnerek , barmanek ,...
~Anetka87
1

dodano: 25 marca 2010

Superr !!!!! wątek zamknięty uwielbiam tam przychodzic , obsluga wporzadku mila usmiechnieta , ceny...
~Ola
-

dodano: 6 marca 2010

PORAŻKA !! wątek zamknięty A więc zagościliśmy w klubie. Wystrój i efekt wizualny- do przyjęcia. Obsługa...
~Entr
4

dodano: 1 lutego 2010

Mega . ;] wątek zamknięty Klub jest bardzo zadbany , obsługa bardzo przesympatyczna . a Co do...
~Paulina
2

dodano: 27 lutego 2010

Selekcja! wątek zamknięty Z chęcią przyjdę do klubu i wskaże Panu osoby w wieku 15-17 lat i jak Pan...
~Patrycja
1

dodano: 25 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
96

57

wątków

do góry