Widok

Ma potencjał, ale ...

... bramkarz kompletnie psuje atmosferę tego miejsca. Za niezamknięcie drzwi wychodząc (normą jest, że drzwi automatycznie się zamykają) o mało co by nie przepłacił zawałem serca i pełen kultury wybiegł krzycząc ... "*** w tramwaju mieszkasz ?" ubrany w elegancki dres. No comment za takie traktowanie klientów, których niestety nie ma zbyt dużo, choć to miejsce może się jeszcze rozwinąć, szczególnie że lokalizacyjnie jest bardzo spoko.
Moja ocena
GGOG New Front kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Nie wiem o kogo chodzi bo ochrona ma zakaz przychodzenia w strojach sportowych i nikt w tzw. dresach u nas nie pracuje. Nikt tez nie przeklina tylko uprzejmie prosi się o zamkniecie drzwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Muszę Pana Panie Mariuszu zmartwić, bo tak właśnie było. I twierdzenia, iż nikt nie przeklina tylko uprzejmie prosi o zamknięcie są troszeczkę poniżej krytyki. A w szczególności biorąc za podstawę fakt, iż żadnego menadżera lokalu nie widziałem, więc nie może Pan brać odpowiedzialności za zachowanie swoich ochroniarzy. Więc bardzo uważałbym z ręczeniem za nich, skoro Pana przy tym nie było. I słowo "uprzejmie" w wykonaniu Pańskich pracowników to ostatnie słowo którego bym użył. Ponadto, nie jest to pierwsza opinia na trojmiasto.pl wskazująca na ich fatalne zachowanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
I miał rację ,bo drzwi się zamyka ... na 100 % przypominał Tobie grzecznie o tym kilka razy i się w końcu wkurzył wcale się nie dziwie ...,a drzwi tak się składa ,ze do końca same się nie domykają ...
I jestem pewna ,ze korona Tobie z głowy nie spadnie jak wykonasz taką prostą czynność jak zamykanie po sobie drzwi..., a dresiarze nie są wpuszczani do clubu , a tym bardziej żaden z pracowników nie ubiera się w dresy !!! więc chyba miałeś jakieś zwidy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Ewelino :)

Napisałem dokładnie jak było, a swoje domysły odnośnie kulturalnego zwracania uwagi przez Bramkarza w dresach możesz pozostawić sobie samej, skoro Cie tam nie było :) Ciekawe w ogóle na jakiej podstawie wywodzisz swoje stanowisko, szczególnie w sytuacji w której to ja nie jestem pierwszą osobą skarżącą się na traktowanie przez ochronę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry