Widok
Jak to się dzieje,że anulowano komentarze
Tak z ciekawości zajrzalam na stronę wyników tej szkoły.To bardzo interesujące,że zostały usunięte wszystkie negatywne opinie.Ok. 4 miesięcy temu dostalam maila od jakiejś Pani z tej szkoły,pełny bluzgów i znieważeń mojej osoby.Podałam sprawę do kuratorium. Czemu trójmiasto jest nieobiektywne i usuwa opinie,które nad wymiar były prawdziwe??? Pewnie dlatego ,że teraz nam w kraju króluje cenzura.I wszystko musi być super. Żenada - nie spodziewalam się tego po tym portalu.
Moja ocena
poziom nauczania: 2
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Pragnę wyjasnić, że zwróciłam sie do osoby podpisujacej się Badi o wyjasnienie jej uwag nt. naszej szkoły, które zostały umieszczone na stronie www.trojmiasto.pl pare miesięcy temu. Osoba ta w całej naszej korespondencji pozostała anonimowa, chociaz ja podpisywałam sie imieniem i nazwiskiem. Skarzyła sie na jednego nauczyciela nie podajac jego nazwiska i prawidłowej nazwy przedmiotu (pisala pan od prawa). Chcąc dokładnie usciślić o kogo chodziło, abym mogła podjąc jakieś kroki w tej sprawie - dopytywałam sie chociaz o lata, w których ta osoba uczyła sie u nas. I równiez na to pytanie nie dostałam odpowiedzi, ale za to poinformowano mnie, że podana zostałam do kuratorium i do sądu za nękanie.
Przykro mi, że nie mogłam wyjaśnic sprawy nauczyciela , który zachował sie nieodpowiedzialnie, ale nie znając jego danych ani lat nie mogłam ustalic jego tozsamosci (nauczyciele u nas pracuja na zlecenia na dany przedmiot i w związku z tym sie zmieniaja).
Dodam, że zależy mi na reputacji szkoły i bardzo chciałam sprawę załatwić, ale nie miałam ku temu danych.
Przykro mi, że nie mogłam wyjaśnic sprawy nauczyciela , który zachował sie nieodpowiedzialnie, ale nie znając jego danych ani lat nie mogłam ustalic jego tozsamosci (nauczyciele u nas pracuja na zlecenia na dany przedmiot i w związku z tym sie zmieniaja).
Dodam, że zależy mi na reputacji szkoły i bardzo chciałam sprawę załatwić, ale nie miałam ku temu danych.