Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Domino - ocena nowy temat Spoko szkoła i ludzie
~Domino
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 kwietnia 2026

Oskar - ocena nowy temat Skończyłem opiekuna medycznego i w szybkim tempie udało mi się dostać pracę w...
~Oskar
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Paula - ocena nowy temat Jestem na kursie Stylizacji paznokci i jestem mega zadowolona. Ogromna dawka...
~Paula
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Alicja Kwaśny - ocena nowy temat Już w czerwcu będę kończyła naukę i całym sercem polecam! Wykładowcy świetni...
~Alicja Kwaśny
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Absolwentka - ocena nowy temat Profesjonalne pracownie i dużo zajęć praktycznych, dzięki którym byłam...
~Absolwentka
1

ostatnia odp. 6 dni temu

Słuchaczka TD - ocena nowy temat Fajna i nowoczesna szkoła z bardzo dobrze wyposażonymi pracowniami, na...
~Słuchaczka TD
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Katia - ocena nowy temat Szczerze polecam tą szkołę policealną, uczę się na kierunku technik usług...
~Katia
1

ostatnia odp. 6 dni temu

Николай - ocena Закончил курс персональный тренер , этой замечатеной школе . Преподаватели...
~Николай
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Marek Wierzba - ocena Jestem bardzo zadowolony z nauki
~Marek Wierzba
1

dodano: 22 kwietnia 2026

Natalia Stylizacja Paznokci - ocena Ukończyłam kurs stylizacji paznokci. Bardzo polecam, Ola i Natalia to świetne...
~Natalia Stylizacja Paznokci
1

Przyszła Hiigienistka stomatologiczna - ocena Serdecznie Polecam Teb Edukacja w Gdańsku. Nie sądziłam, że nauczę się aż tak...
~Przyszła Hiigienistka stomatolog
1

Marta Kwiecińska - ocena Świetna szkoła, bardzo dobrzy nauczyciele i profesjonalne podejście. Polecam.
~Marta Kwiecińska
1

Paweł - ocena Zaraz będę absolwentem tej szkoly policealnej, nie wiem kiedy mi to minęło.
~Paweł
1

Olek - opinia wątek zamknięty Super poziom nauczania, nigdy nie uczyłem się w lepszej szkole. Serdecznie...
~Olek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 maja 2022

wiktoria97 - opinia wątek zamknięty szkoła godna polecenia. Faktycznie nauczyciele są wymagający ale nie żałuję...
~wiktoria97
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 lipca 2021

Martyna - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona ze szkoły porównując ją z inną szkołą policealną. Ładna,...
~Martyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2021

T - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła. Zamierzam kontynuować naukę na następnym innym kierunku.
~T
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lutego 2020

Polecam szkołę wątek zamknięty Maja fajne kierunki związane z kosmetyką, Brałam też udział w kursie na...
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 marca 2019

Karolina wątek zamknięty Ukończyłam kierunek asystentki stomatologicznej i szczerze polecam szkołę!...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

Asystentka stomatolgoiczna wątek zamknięty Ukończyłam kierunek asystentki stomatologicznej i szczerze polecam szkołę....
~Oliwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
38

27

wątków

do góry