Widok
Jak usadzacie rodzinę?
Próbowałam znaleźć jakiś wątek na ten temat, ale bez powodzenia.
Zastanawiam się, jak posadzić rodzinę. Czy pomieszać ich, czy osobno: od narzeczonego po jednej stronie i moja po drugiej?
Będziemy mieli układ stołów w kształcie litery U, z dodatkowym stołem dla znajomych.
Jak to będzie lub było u Was? Co proponujecie?
Zastanawiam się, jak posadzić rodzinę. Czy pomieszać ich, czy osobno: od narzeczonego po jednej stronie i moja po drugiej?
Będziemy mieli układ stołów w kształcie litery U, z dodatkowym stołem dla znajomych.
Jak to będzie lub było u Was? Co proponujecie?
ja na chwile obecna widze to tak
jedno ramie podkowy - mlodzi + znajomi
drugie ramie podkowy - starzy
tak maja najwieksza szanse sie zinegrowac
bo nie sadze np. aby moi znajomi zintegrowali sie ze starymi ciotkami mego lubego
oczywiscie wszystko zalezy od mlodych i owych przyslowiowych ciotek
ale mysle ze najprosciej mlodzi-mlodzi, starzy-starzy
bo ja nei chce podzialu na rodziny : moja kontra twoja
a i nie chce osobnego stolika dla znajomych - bo niby czmu? zeby sie gorsi poczuci czy co ?!
jedno ramie podkowy - mlodzi + znajomi
drugie ramie podkowy - starzy
tak maja najwieksza szanse sie zinegrowac
bo nie sadze np. aby moi znajomi zintegrowali sie ze starymi ciotkami mego lubego
oczywiscie wszystko zalezy od mlodych i owych przyslowiowych ciotek
ale mysle ze najprosciej mlodzi-mlodzi, starzy-starzy
bo ja nei chce podzialu na rodziny : moja kontra twoja
a i nie chce osobnego stolika dla znajomych - bo niby czmu? zeby sie gorsi poczuci czy co ?!
ja bym chciala miec okragle stoly....podoba mi sie to rozwiazanie, poza tym mozna latwiej pousadzac ludzi bez narzucenia im konkretnego miejsca, wystarczy ponumerowac same stoly i kazda z wdunastu osob mialaby nr stolu a juz przy nim niech siadaja jak chca, strasznie mie sie to rozwiazanie podoba ale ja bede miec podkowe :(
Już odpowiadam.
Układ stołów ze względu na przestrzeń i ilośc gości, jaka musi się tam zmieścić bedzie wyglądał tak:
stół prezydialny (czyli państwo młodzi,świadkowie z partnerami)
________
| |
| |
| |
| |
| |
|
|
_______|
przy tym dostawionym stole mieli by siedzieć znajomi
(na przeciwko młodej pary)
Ale to juz tak bedzie i z tym nie bedziemy kombinować. Chodzi mi tylko, czy "mieszacie" swoje rodziny przy stołach, czy osobno od młode i od młodego?
Układ stołów ze względu na przestrzeń i ilośc gości, jaka musi się tam zmieścić bedzie wyglądał tak:
stół prezydialny (czyli państwo młodzi,świadkowie z partnerami)
________
| |
| |
| |
| |
| |
|
|
_______|
przy tym dostawionym stole mieli by siedzieć znajomi
(na przeciwko młodej pary)
Ale to juz tak bedzie i z tym nie bedziemy kombinować. Chodzi mi tylko, czy "mieszacie" swoje rodziny przy stołach, czy osobno od młode i od młodego?