Widok

Jak wam sie podoba

http://pl.youtube.com/watch?v=ZeVJ0Shyf9Y

Jak dla mnie to facet facet z wesela to nakręcił.
Chłopaki są wporzo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo Tomek też tu zagląda :)
pozdrawiam ;)

Jak zobaczylismy film w firmie to mielismy polewkę, ujęcia troche zbyt amerykańskie a za mało MTB jak dla mnie, taki MTB-URBAN style, za mało akcji za dużo lansu :)
Widac ze jest team, wszyscy równo ubranie, rowery, błysk szprych, sponsorzy, marketingowo jak najbradziej ok.

Wywaliłbym:
-ujęcia z parkingu z jakims piciem wody i inne puste i nudne kadry.

A czego mi zabrakło i co proponowałbym dodać:
- Anię! :D
- więcej sztuczek Łukasza, Dre, potrafisz dużo więcej, moze jakis skok z dachu?
- więcej terenu;
- jakieś ujecie grupy w dalekim planie, fajnie to zawsze wyglada na filamch z imprez.

To tyle, życze sukcesów i pozdrawiam!

www.mtb.bydgoszcz.pl, www.centrumrowerowe.pl
to w 2002 mieli już kamery? :>
trudno. a widzieliscie iedys film lotto prezentujacy grupe, chyba z 2002 roku?
Krzyżak nie wiedziałem że tak ci brak dobrego smaku !!!
wracajac do tematu, wg mnie film jest fajny, moze pare zmianek, ale zdaje mi sie ze o to chodzilo.
nie chce my kubaloątek :D
chcemy tanke !

Ja tu jestem tylko od koncepcji :)

Może Kuba jakąś Wam pożyczy, pewnie się biedaczek opędzić nie może :D
w planach jest jeszcze scena masażu na plaży w palącym słońcu, tylko potrzeba odpowiedniej kobiety
tanko....... wpomożesz ?

tanka napisał(a):

> che, che... no nie mogę..:D

twardy , nieco sztuczny śmiech przez " ch " , świadczy , iż koleżanka nieco się zmięszała , co można odczytać jako przejaw skrywanego zainteresowania uczestnictwem w tej formie reklamy . . . he he :)

> Reklama oparta na podtekście erotycznym musi chwycić !

no masz . producenci żelów będą się bili o to , by to właśnie ich produkt wziął udział w spocie , i to w wielu smakach .

> Najpewniej jest bazować na najpierwotniejszym z instynktów
> potencjalnych sponsorów.. :)

. . . i ich klientów . już słyszę ten zmysłowy męski głos : " dziewczyny , jest nowy żel . . . do ciała . . . " . he he :)
che, che... no nie mogę..:D

Reklama oparta na podtekście erotycznym musi chwycić !
Najpewniej jest bazować na najpierwotniejszym z instynktów potencjalnych sponsorów.. :)
tanka napisał(a):

> Dodałabym jeszcze opalone laseczki gapiące się z zachwytem na
> wasze... łydy :)

albo lepiej liżące rzeczone łydy posmarowane żelem energetycznym . . . he he :)
Teraz rozumiem :)
Faktycznie moja krwawa wizja nie pasuje :/

Czyli raczej taki rowerowy pokaz mody ?
Szczupłe błyszczące ciała, lśniący sprzęt i perfekcyjne akrobacje a wszystko to na tle śnieżnobiałych żagli oraz błysków stali i szkła Sea Towers..
Dodałabym jeszcze opalone laseczki gapiące się z zachwytem na wasze... łydy :)

Bez złośliwości :)
Dzieki nordic, widać że doceniasz trud wykoanany przez nas. Film jest zaledwie zajawką a kręcony był cały dzień. W tym przypadku nie chodziło nam o prezentację stylu bycia kolarzem, jego otoczki. Film jest podziękowaniem naszym sponsorom za wkład finansowy jaki włożyli, dzięki nam nazwy ich firm zostały zauważone.Całość nakręcona jest w gdyni, na tle miejsc charakterystycznych dla tego miasta, tak żeby każdy kto oglądał ten film powiedział " o Gdynia, jak fajnie to moje miasto". To jest bardzo dobra promocja naszego miasta. Nie wydaje mi się że sponsor chciał by oglądać nasze spocone ryje z błotem w zębach, oplutych koszulkach i krwią na spodenkach.
Wynajęcie profesjonalisty nie kosztuje paręset złotych. Do tego dochodzi montaż itp.
Kuba sam wie ile czasu poświęca się na zrobienie chociażby głupiej fotosesji, którą potem może pokazać swojemu sponsorowi.

nordic, przekonales mnie! co prawda mam tylko kamerke w moim wszystkomajacym telefonie, ale ide nakrecic film o moim jednoosobowym teamie - dziewczyny tez beda :D
moim zdaniem film jest bardzo dobry - przedstawia zawodników , ich sprzęt , stroje , kaski i okulary . co prawda lepsze byłyby oaki zamiast bbb i xtr zamiast xt , ale i tak ujdzie . team prezentuje się dobrze . łydy zrobione , dupy napięte , gęby poważne , ręce mocno trzymają kierownice . nie rozumiem , czego się czepiacie . każdy , kto ma letkie pojęcie o mtb jest w stanie sobie wyobrazić tę zgraną pakę w pocie i błocie . trochę wyobraźni , cywilizacjo obrazkowa . jak na prezentację teamu , jest bardzo wporzo - bez zbędnego gadania , hyc , hyc , po górce i wziu , po drodze , bardzo ładnie . mi się podoba , wszystkim w biurze się podoba - 156 osób i wszystkim się podoba . głosowaliśmy - kto głosował za tak, dostawał za darmo snikersa . wszyscy mówią , że bardzo ładni kolarze i wogóle dyscyplina fajna i team . podoba mi się , mimo iż mam uczulenie na altacet . od razu widać , że chłopaki mają podejście profesjonalne i są wyjeżdżeni - szczupli i wogóle , tacy sprawni i szybcy . to naprawdę może się podobać . kilka dziewczyn pytało o stan cywilny zawodników - to najlepiej świadczy , że film jest udany . gratulacje , tak trzymać !
Maciass napisał(a):

> bodek - nic Ci sie nie podoba a pomóc nie chcesz...
> Dorzuć coś od siebie tak żeby inni też skorzystali....

Specjalistą nie jestem, nie znam się na tym, mogę tylko być "głosem opinii publicznej" ;)
Ale podobają mi się filmy z maratonów, z BC (ciekawe jak tegoroczny wyjdzie?) - może coś w rodzaju spota zlepionego ze scenek z różnych wyścigów? Pot, brud, wysiłek, wygrane-przegrane, itp?
Tylko to wymaga czasu i nakładów, sztucznie w warunkach miejskich nic nie zrobi się rzeczywistego.

Pzdr.
T.
Nawet taki krótki filmik powinien zawierać jakąś 'historię', w Waszym wypadku - film drogi - drogi do waszych osiągnięć i tego kim się staliście.

Początek mógłby Was ukazywać jako pozornie przeciętnych kolesi (i kobitki!) w cywilnych ciuchach, później krótkie ujęcia elementów treningu na sucho, motyw łydy np. na siłowni, mogłaby się prężyć gdzieś na sprzęcie, skoro chce :), fizykoterapia, (golenie nóg :>), wykresy HR itd.

później trening : czyli szleństwa w róznym terenie, dużo kurzu, przeloty przez kiere :), wyprzedzanie samochodów na szosie, kontuzje, śmiech, zmęczenie itd. (a w tle ostra muza :)

Potem meritum - wyjazd na maraton(y).
Przyjazd, parę ujęć z ostatnich szlifów przed startem, sprawdzanie sprzętu, masażyk.
Moment startu, skupione twarze, adrenalina skacze.. ...i poooooszli !
Dużo ujęć z wyścigu, walka z przeciwnikiem, pogodą, rowerem i własnymi słabościami.

A potem, to jak w życiu, komuś pęknie koło, komuś rzepka a ktoś odbiera medal :) Radość i strzelanie miśków poprzeplatane z wkurzeniem i zniechęceniem..

To brzmi trochę jak scenariusz amerykańskiego wytworu klasy "D" ale kwestia operatora tak naprawdę..

To musi być obraz, który pokaże, że Wasze życie to nie nowela i prężenie łydy w czystych ciuszkach na deptaku tylko hardcore'owy rollercoaster z oraniem gleby twarzą, hektolitrami potu, łzami ...i nęcącym błyskiem pucharów :)
Dobry film,niestety wymaga nakładów.Na pewno bardziej autentyczne było by jak by ktoś z waszego teamu pił maxima podczas maratonu z spocona i lekko zabłoconą twarzą.
kolo ma dobry pomysł, tylko cieżki do zrealizowania, na maratony jeżdżą głównie sami zawodnicy włącznie z kierowcą, tak więc nie ma kto za bardzo kręcić tego filmu, ale okazja będzie np. podczas naszych lokalnych zawodów, oraz wrześniowego maratonu w gdyni.

do góry