Widok

Jak wam sie podoba

http://pl.youtube.com/watch?v=ZeVJ0Shyf9Y

Jak dla mnie to facet facet z wesela to nakręcił.
Chłopaki są wporzo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
;) taki całkiem, całkiem... przeciętny... fajniejszy byłby filmik spleciony z kilku różnych wypadów, zawodów itp. a nie z jednego. Wstawka z "ekstremalnym" zjazdem po schodach (03:17) mnie rozbawiła... nie wspominając już o "naprężonej łydzie" (00:17) ;D Poza tym oki ekipa - szacun i pozdro!
Powiem szczerze - zjazd po schodach,naprężona łydka jest niczym w konfrontacji z terminatorem na końcu zajawki .
Pozdrawiam Przemka Ebertowskiego - ten zawodnik może dla Treka zrobić wiele w dziedzinie reklamy .
ŁYDA Rulezz :D

Ziarno
Dyskryminacja kobiet !!!
czemu ?

heh... faktycznie! Nie dopatrzyłem się wcześniej "Terminatora" – dobry jest! A wracając jeszcze do filmu to przy skoku w 01:42 wygląda jakby miał skończyć się pokaźną glebą... ale co Trek to Trek... na pewno nikomu nic się nie stało.

Pozdro!
Kicha jak nic,słaba trójka za ten film.
Raczej "mierny", słaba trójka to trochę za dużo. Wiochą trąci straszną.
Ci wspaniali mężczyźni i te ich maszyny - ech... normalnie taki małomiasteczkowy narcyzm. ;)
Ale pośmiać się można :)

Pzdr.
T.
Maciass napisał(a):

> czemu ?

jak to czemu ? przecież wszystko , co nie jest reklamą podpasek , to dyskryminacja kobiet ! he he :)
PS.Byłem przejazdem w Bydgoszczy i mieli tam nieała "beke" z tego filmu.
Szkoda mi tylko zawodników.Operator do dupy,może nie wie o co chodzi w MTB.Panie Rafale:niekyóre ujęcia są tragiczne.Myślę ,ze scenariusz tego filmiku powinien być omówion razem z zawodnikami.
Jeszcze jest czas,żeby to poprawić.
Pozdr.
Masakra makabryczna !!! Ten spot reklamowy jest zupełnie do ...
Andrew niestety , ale muszę przyznać Tobie rację film nie pokazuje zupełnie (nawet nie dotyka) MTB .
Ludzie, spokojnie, to jest spot, który miał pokazać nas jako drużyne. I to się udało. Przy okazji była dobra zabawa i troche szumu na mieście :) To nie jest hardcore'owy film o MTB, tak trudno to zauważyć ?

Sławek napisał(a):

> Ludzie, spokojnie, to jest spot, który miał pokazać nas jako
> drużyne. I to się udało.

Weź nie żartuj. Z szacunku dla was samych nie powinniście pozwolić na pokazanie się w czymś takim. Taki "spot" was degraduje - szczególnie w oczach osób które was nie znają a widzą jedynie te... ujęcia.

Pzdr.
T.
na hardkorowe filmy mtb zapraszam na hcsquad.pl :>
Mnie sie to wogle nie podoba masakra
Bodek ma całkowitą rację
Teledysk miał nas czegoś nauczyć i nauczył. Za wszystkie uwagi dziękujemy, przydadzą się na przyszłość. Teledysk w przeciągu tygodnia obejrzało tysiąc osób, cel został osiągnięty!
Jak mawiał jeden z marketingowców sportowych: jedni nazwą to buractwem, inni marketingiem, ci pierwsi całe życie będą płakali, że nie ma kasy na sport, ci drudzy mają sponsorów i kasę na wszystko.
Niech każdy sobie wyciągnie własne wnioski i ocenia teledysk według własnych kryteriów.

Rafał
To z innej strony, na luzie :) ... Co chcieli byście zobaczyć, a czego nie powinno być w takiej zajawce. Spróbujcie zrobić taki mały scenariusz rowerowy.

do góry