Widok

Jak wasze dzieci reagowały na mleko Hipp?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuje kupic jedna paczke przed porodem,na wszelki wypadek,wiec prosze napiszcie jak wasze dzieciaki reagowały na mleczko hipp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj maluszek pije Hippa i jest wszystko oki:) smakuje jak mleko mamy :)
image[/url]
image[/url]
Z wielu mlek, jakie przetestowałam, mój synek Hippa lubi chyba najbardziej. Niedrogie i dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba sie wstrzymam do kwietnia z zakupem,bo maja wprowadzic nowe mleczko hipp,własnie na stronie hippa doczytałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wrażenie, że jest mało dostępne w sklepach. Gdzie je kupujecie?
Moj maly tez pije hippa praebiotyk plus probiotyk i bardzo dobrze reaguje na to mleczko. Ja kupuje w cerfurze i czasami w piotrze i pawle. Ogolnie nie jest jakos super dostepne,bo np. w rosmanie albo super pharm tego mleczka nie ma.
Mozna kupic w real i bomi tyle,ze roznia sie cena.
Mojej córce smakowało hipp bio. Smakuje jak śmietanka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W rossmanie jest! Nawet bylo w promocji w zeszlym roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja tez piła Hippa, ale jak pojechalam do rodziców i okazało się że u nich w mieście nie ma tego mleka a obdzwoniłam wszystkie apteki, kaufland, intermarche i obleciałam wszystkie sklepy przeszłam na bebilon. Można kupić w Cerfurach za chyba 14zł? A w bomikach i PiP za chyba 17. Generalnie gdyby nie problem z dostępnością to pewnie dalej by piła bo mleko dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mleko super, pijemy tylko to z dostępnością tak sobie, my w etc kupujemy i leclerc
image
czy ktoras z was wyprobowała http://mleko.hipp.pl/hipp-bio-combiotik/hipp-1-bio-combiotik to nowe mleczko hipp?
duzy wybór mleczka hip jest w akpolu w Gdyni - akurat mi sie rzucilo w oczy :)
my od 2 dni na combiotik jesteśmy, nigdy wczesniej o nim nie słyszałam - zajrzałam do Akpolu i z tych, których nie próbowałyśmy, tylko to tam zostało :>
Wziełam, małej zasmakowało i najważnuiejsze, że zaraz rano zrobiła kupkę jak trzeba a nie męczyła się z zaparciami kilka dni jak to miało miejsce po Bebilonie.
Po 2 dniach trudno napisac coś wiecej, ale jesli nadal tak będzie, to zostanę przy tym mleku, bo jest niedrogie, nie robią się grudki i jest z certyfikatami eko.
podbijam
a ktoś może chce 2 kupony -15% na mleko hipp w puszce 2,3,4 bio combiotik
kupony do wykorzystania w Realu do 30.11.2011
image
Ostatnio kupiłam małą puszkę hipp bio combiotic w Rossmanie i wszystko odpukać jak na razie ok:)
MAM do sprzedania 2 duze 800g i 3 male 350g puszki z mlekiem Hipp 3
image[/url]
image[/url]
A ile chcesz za to mleczko? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hipp u corki sie sprawdza,jest mniej słodkie niz bebiko,dobrze sie rozpuszcza,nie pieni sie,pijemy 1.
no bebiko mega slodkieeeeeeeeeeeeeee
image[/url]
image[/url]
hej mam na sprzedaż mleko Hipp Combiotik HA2, 500g
Hipp1 i 2 rewelacje-dobrze sie rozpuszcza i nie pieni sie tak jak bebiko.Corce smakuje i nie powoduje zadnych boli brzuszka.
Zmienilam z Bebilonu. Akurat jak dziecko skonczylo roczek. Wczesniej na noc dawalam bebilon dobra noc, bo czasami sie budzil. Zazwyczaj pomagalo, ale nie zawsze. Z hippem nie mam takich problemow.
Ale inaczej sie je przygotowuje co moze komplikowac sprawe w podrozy.
Jest gesciejsze od bebilonu i zawiera wiecej skrobii przez co jest bardziej sycace. Jestem zadowolona bo ostatnio bylo sporo promocji :)

Hipp się sprawdza super, mleko bliskie mleku matki a mi nie było dane karmić piersią.

@anka No u nas dwójkę hippem wykarmiliśmy. Skład ma dobry przede wszystkim - i dha, i probiotyki. No i trawione jest też dobrze, nie mieliśmy żadnych problemów z kolkami czy niestrawnością.

Moja co prawda już wyrosła z podstawowego mleka ale to było właśnie Hipp - na inne mała źle reagowała

Hipp jest dobrze dopasowane do potrzeb żywieniowych dziecka, też jesteśmy na tym mleku od kiedy odstawiłam od piersi, mały dobrze toleruje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry