Widok
moja tez piła Hippa, ale jak pojechalam do rodziców i okazało się że u nich w mieście nie ma tego mleka a obdzwoniłam wszystkie apteki, kaufland, intermarche i obleciałam wszystkie sklepy przeszłam na bebilon. Można kupić w Cerfurach za chyba 14zł? A w bomikach i PiP za chyba 17. Generalnie gdyby nie problem z dostępnością to pewnie dalej by piła bo mleko dobre.
czy ktoras z was wyprobowała http://mleko.hipp.pl/hipp-bio-combiotik/hipp-1-bio-combiotik to nowe mleczko hipp?
my od 2 dni na combiotik jesteśmy, nigdy wczesniej o nim nie słyszałam - zajrzałam do Akpolu i z tych, których nie próbowałyśmy, tylko to tam zostało :>
Wziełam, małej zasmakowało i najważnuiejsze, że zaraz rano zrobiła kupkę jak trzeba a nie męczyła się z zaparciami kilka dni jak to miało miejsce po Bebilonie.
Po 2 dniach trudno napisac coś wiecej, ale jesli nadal tak będzie, to zostanę przy tym mleku, bo jest niedrogie, nie robią się grudki i jest z certyfikatami eko.
Wziełam, małej zasmakowało i najważnuiejsze, że zaraz rano zrobiła kupkę jak trzeba a nie męczyła się z zaparciami kilka dni jak to miało miejsce po Bebilonie.
Po 2 dniach trudno napisac coś wiecej, ale jesli nadal tak będzie, to zostanę przy tym mleku, bo jest niedrogie, nie robią się grudki i jest z certyfikatami eko.
Zmienilam z Bebilonu. Akurat jak dziecko skonczylo roczek. Wczesniej na noc dawalam bebilon dobra noc, bo czasami sie budzil. Zazwyczaj pomagalo, ale nie zawsze. Z hippem nie mam takich problemow.
Ale inaczej sie je przygotowuje co moze komplikowac sprawe w podrozy.
Jest gesciejsze od bebilonu i zawiera wiecej skrobii przez co jest bardziej sycace. Jestem zadowolona bo ostatnio bylo sporo promocji :)
Ale inaczej sie je przygotowuje co moze komplikowac sprawe w podrozy.
Jest gesciejsze od bebilonu i zawiera wiecej skrobii przez co jest bardziej sycace. Jestem zadowolona bo ostatnio bylo sporo promocji :)