Widok
Jak wróciłam do życia z Panią Joanną Walczak
Do Pani Joanny Walczak udałam się w czerwcu. Szłam na terapię z myślą, że pewnie i tak nic to nie da bo jak możliwe, że rozmowa z kimś może przynieść jakieś efekty? Zmagałam się (jak się okazało w trakcie terapii) z zaburzeniami lękowymi i agorafobią przez ostatnie 7 lat. Bywały chwilę naprawdę beznadziejne lub znośne. Do gabinetu szłam w tym gorszym okresie, nie wiedziałam jak radzić sobie w codziennym życiu i w końcu zdecydowałam się na poradę psychologa (alleluja!). Już po pierwszej terapii, ku mojemu zdziwieniu, poczułam, że coś się zmienia. Zrozumiałam czym jest lęk i jak sobie z nim radzić. Moja terapia dobiega końca. Nie myślałam, że kiedyś to powiem ale naprawdę czuję się zdrowa :) Wcześniej lęk dominował nad moim życiem a teraz ja go kontroluję. Co do atmosfery na terapii, Pani Joanna jest bardzo sympatyczną osobą z dużą wiedzą, wprowadzającą duży spokój i poczucie bezpieczeństwa. Jedyne czego żałuję to to, że tak późno zdecydowałam się na podjęcie leczenia. Wszystkim zastanawiającym się nad rozpoczęciem terapii polecam Panią Joannę. Szkoda życia na lęki!
Moja ocena
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6