Widok

Jak wyglada poradnictwo rodzinne w Żukowie? Polecacie?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc moze ktoras z was cos wie na ten temat :) Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o nauki, czyli zajęcia prowadzone z księżmi to uwazam ze sa fajnei prowadzone, mi osobiscie się podobało, każde spotkanie prowadzi inny ksiądz. Natomiast poradnia odbywa się w srode, piewsze spotkanie jest ogólne, na kolejne trzeba sie zapisac, sa to tzw. zajecia indywidualne, choc wchodzi sie do pokoju po 3, 4 pary i generalnie powtórka z rozrywki czyli jak liczyc dni płodne, niepłodne, zajecia te sa prowadzone przez kilka osób, tzn nie zawsze jest ta sama osoba, co do tematyki pierwszego spotkania i tematyki to uwazam ze z tematem kobieta troche sie spozniła, by chyba gdy planuje sie ślub i załozenie rodziny to wie sie skad sie biora dzieci i co to jest miesiączka, Generalnie poradnia u nas jedna wielka tragedia.

[url=http://www.suwaczek.pl/]image
sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)
dziekuje bardzo za odpowiedz moze nie bedzie tak strasznie :) balam sie do tej pory pojsc tam ale mozze nie bedzie tak źle A cos trzeba gadac? czy sluchamy poprostu? Dziekuje za odpowiedz :)

image
my akurat mieliśmy poradnię z p. Irkiem i w sumie niczego nowego się nie dowiesz, jeśli znasz się choć trochę NPR:) ale zajęcia nie były aż takie złe. natomiast nauki, prowadzone przez księży, moim zdaniem są super i warto poświęcić na nie czas:)
pozdrawiam
image

dekoracje ślubne
Poradnia moim zdaniem to wielka pomylka.Zalezy pewnie tez na kogo trafisz.Ale niektore rzyczy o ktorych sie tam dowiesz to jakies totalne bzdury.Pierwsze spotkanie trwalo ponad dwie godziny!!!!Ludzie zaczeli sie burzyc i babka wkoncu skonczyla.Nam zostalo jeszcze tylko jedno co mnie bardzo cieszy...

image

Szczerze odradzam! Szczególnie pana psychologa z ulicy Gdańskiej, z wielką chęcią za swoje 40minut przyjął pieniążki - i na tym jego chęci się kończą! Wiem,że pan chciał też otworzyć "szkółkę dla rodziców", która miała chyba jedynie wspomóc jego portfel, nie wiem czy doszło do skutku. Pełna komercha i poważne palenie głupa ! Znalazłam pomoc w Gdańsku.
do góry