Widok
na czym polega pedzlowanie?
nam się jeszcze nie zdażyły, ale położna na SR mówiła, by kupić Afrin, polewać szorstki, jałowy gazik zawinięty na palcu i wkładając dziecku palec do buzi ścierać pleśniawki, moze się pojawić krew na waciku, ale to nic złego
sama nie wypróbowywałam, ale może spróbuj?
nam się jeszcze nie zdażyły, ale położna na SR mówiła, by kupić Afrin, polewać szorstki, jałowy gazik zawinięty na palcu i wkładając dziecku palec do buzi ścierać pleśniawki, moze się pojawić krew na waciku, ale to nic złego
sama nie wypróbowywałam, ale może spróbuj?
papilio1@op.pl
aftin to super srodek na plesniawaki do tego psikam kilka razy dziennie tantum verde ale jak maluszek byl niemowlakiem to na gazik jałowy kropilam witamine C i scierałam tak jak tokio mowi efekt byl natychmiastowy-z tego co wiem nystatyna działa na mała ilosc dzieciaczkow -podobno lekarze ja chwala wiem ze nie jest tania kiedys lekarz przepisal nam jakas mieszanka z nystatyna zaplacilam kupe kasy a plesniawki nadal byly -aftin kosztuje 1,30 zl a na drugi dzien zero plesniawek
Jest taki preparat homeopatyczny Albicansan D5. Zlikwidowal u nas pleśniawki calkowicie. A tez walczylismy z nimi ponad miesiąc. Trzeba go podawac dwa razy dziennie po kropelce 15 minut przed jedzeniem. Tylko ta kropelke rozpuścic w łyżeczce wody, bo to jest na alkoholu preparat i moze palić bobasa w język. Leczenie trwa 2 miesiące ale jest skuteczne.