Widok

Jak wyleczylem nerwice lekowa

Witam . Chorowalem na nerwice lekowa okolo 5 lat . Musialem jednak w tym czasie pracowac i probowac normalnie funkcjonowac chociaz bylo to trudne. Przez caly ten okres nie moglem nawet z nikim normalnie porozmawiac (kazdy kto choruje na to wie dokladnie dlaczego, wiec nie bede tlumaczyl wszystkich objawow a bylo ich duzo). Po roku uczeszczalem do psychologa jakis czas ale to tylko pieniadze wyrzucone w bloto w moim przypadku. Zdecydowalem sie isc do psychiatry ktory przepisal mi antydepresanty ktore pomogly moze w 20 % bez szalu.Pomagal mi jedynie Xanax ale wiadomo ze to bardzo mocny psychotrop ktory uzaleznia juz po tyg , wiec bralem go sporadycznie. Bralem max 1 tabletke na tydzien zeby poczuc sie normalnie chociaz raz... . Teraz czytajcie uwaznie ! Po 5 latach ciezkiej nerwicy pomogla mi niacyna . w polsce jest ona na recepte i wogole sie o niej nie mowi ( Zwlaszcza lekarze - wiadome dlaczego). Mozna ja jednak zamowic bez problemu przez internet . Kiedy zaczalem ja brac w wiekszych dawkach juz po kilku tyg zaczalem sie lepiej czuc . Po kilku miesiacach czulem juz duza roznice. Biore ja okolo 7 miesiecy i czuje sie w 90 % dobrze( 10% jest dlatego pewnie ze chorujac tyle lat caly czas mam jeszcze to w glowie i wydaje mi sie ze moze to powrocic. Pewnie potrzeba dlugiego czasu zeby o tym zapomniec zwlaszcza ze bylem juz na tym etapie ze mialem czesto mysli samobojcze). Chcialbym podkreslic ze Niacyna bardzo dobrze dziala na wszystkie choroby psychiczne ( depresja, schizofrenia) ,i nie tylko . Powiem tak kazdy powinien sprobowac jezeli boryka sie z choroba psychiczna. To jest tylko witamina ktora w duzych dawkach dziala i nie powoduje zadnych efektow ubocznych. Czego nie mozna powiedziec o psychotropach.
Dziele sie z wami tym poniewaz wiem jak ciezko sie z tym zyje.
Jezeli ktos wpadnie na ten artykul . Jezeli ktos chce moge powiedziec jak to dawkowac i jaki rodzaj Niacyny brac ( bo jest kilka ale tylko jeden dziala). Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
To daj znać jaką według Ciębie działa. Brałem trochę te w proszku od formeds
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziala tylko ta ktora wywoluje efekt Flush . Ale trzeba brac dawki okolo 1500 mg na dobe.
nie chodzi o firme tylko o rodzaj
Witaj,czy podawanie tego dziecku było by bezpieczne. Ma 12 lat cierpi na kaszel psychogenny.

Leki typu xanax działają , krótko i doraźnie na dłuższą metę uzależniają, więc lepiej trzymać się od nich z daleka. Dobrze się sprawdzają w takich przypadkach antydepresanty typu effectin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej jaka to niacyna jak dawkować
Witam jaka niacyna dokładnie i jaka dawka ?
Hej mam prośbę możesz mi napisać jak brać te Niacynę nie daje rady u psychiatry byłam po przeczytaniu tego artykułu wszystko jest podobne Xanax 2 razy w tyg.zeby chociaż jedną noc przespać i drugi dzień bez bolu żyć .Pozdrawiam Lucyna
Tak, niacyna to cud. Tylko w postaci kwasu nikotynowego! Abram Hoffer - kupić jego książkę koniecznie! Swanson ma w tej postaci niacynę, którą sama biorę
Czy moge prosic o wiecej sczegolow co do rodzaju i dawek ill3@wp.pl
To napisz tutaj Jaka i ile a nie na priv co ty chory czy jak po co wtedy wogole ten temat
Proszę jaki rodzaj niacyny i jak dawkować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zaczynam suplementację niacyną jutro (nerwica lękowa, leczę się tylko naturalnie), jak ktoś ma jakieś pytania, chce zacząć razem czy coś, to podaję maila: maridc33@gmail.com

Proszę o kontakt ja tez walczę ziołami
latka-paulina@wp.pl
Witam proszę napisać kaki rodzaj Niacyny brać i jak dawkować . czyzyk3@op.pl
kwas nikotynowy.

Mi się wydaje, że to mógł zadziałać efekt placebo, ale jak działa to dobrze :)

Na własnym przykładzie mówię stanowczo, że to nie jest efekt Placebo

Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Myślę, że Twoje doświadczenie pomoże innym osobom z tym samym problemem.
Jedyne skuteczne co ja osobiście używałem jest olejek z ashwagandhą cbdg i cbd https://konopiafarmacja.pl/olej-cbd/571-olej-cbd-7-stress-control-z-ashwagandha-10ml.html to jest jedyne bez recepty co działa i efekt jest taki jak jedna dziewczyna pokazywała na tiktoku, że myśli się uspokajają.

Inne tematy z forum Kobieta

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

do góry