Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9

~~~~ do podstawówki chodziłaś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

popierami ja mam to samo proszę napisać jakdalej się to potoczyło czy w końcu przestali nękać
Jak zablokować nr do wrozek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

g*wno prawda przychodzą dalej

jestem po rozmowie z konsultantem Plusa i można zablokować tylko trzeba podać numery z których to przychodzi a że ja usuwam odrazu to teraz muszę poczekać pare dni by spisać numery bo prawie każdy inny a chyba nie będzie z tym problemu bo codziennie przychodzi ich 5-6

Operatorzy numerow zaczynajacych sie na 7xxx i 8xxx to pospolici przestepcy,ktorzy moga funkcjonowac tylko w Polszy - kraju idiotow i kabotynow.

Działa :) Dzięki :)
jak usunąć numer73170

Blokuje się od tyłu
najsamwpierw zablokuj 0 potem idąc za ciosem zablokuj 7 trójka winna być też zablokowana
nie zapominając pierwej o jedynce
i powtarzasz to samo na koniec z siódemką.
Prawda że proste :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie żadne eSMSy KONIEC CZY STOP tu nie pomogą albo twój operator albo program. Ja tez otrzymuje często takie esy a to dlatego że chciałem wygrać choć troche kasy w loteri RMF FMu zawsze po tym jak wyslalem do radia esa z imieniem to odrazu sypały się esy od wróżek a odpowiadanie na ich esy tylko kase ci zje i tyle jej zobaczysz.pozdrawiam

Play oferuje Ci możliwość zablokowania niechcianych i uciążliwych SMSów przychodzących z numerów Premium. Dzięki usłudze STOP SPAM możesz zablokować SMS-y przychodzących z numerów skróconych zaczynających się od cyfr: 7,8,9 (wszelkie konkursy, loterie oraz inne usługi o charakterze rozrywkowym). Jak to zrobić? To proste, wystarczy wysłać SMSa o treści STOP na numer 252 (opłata zgodnie z cennikiem, jak za zwykły SMS).

Hej to ja Piotr dopisz czekam.?

Ja nigdy nie odpisuję na nieznane SMS-y a też takie dostaję
Ja nie pisalam a dostaje ☺

Faktycznie, proste jak kilo drutu w kieszeni.

Nie piszcie żadnego STOP na te numery. Nic na nie nie piszcie bo słono zapłacicie za tego sms-a

Ze.s.rali a nie przestali. Straszenie policją w tym przypadku to jak straszenie kupą na patyku. Dopóki nie ma gróźb karalnych to nawet palcem nie kiwną a brata to sobie możesz mieć nawet i sejmie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Działa pod nr 8091 wysłać sms-a KONIEC

czy ktoś może mi pomóc aby wróż Maciej odpieprzył się odemnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak to prawda. Ja tez mam już tego dość

Inne tematy z forum Inne

Pierścionek zaręczynowy - gdzie i za ile...? (35 odpowiedzi)

Cześć, chciałbym w końcu przejść do konkretów i się zaręczyć, tylko kompletnie nie wiem jak do...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

jakie konto bankowe wybrać? (150 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

do góry