Widok

Jak zablokować nr od wróżek? - 73666 oraz 73099, 71099 oraz 7339 72203 i 7257

Zwariuję ile dziennie z tych nr można dostawać esy?????????????????????????????????????????

Proszę o pomoc
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
BLOKADA
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
trzeba po prostu wysłać na numer z którego przychodza te bzdurne sms smsa o treści STOP
to działa we wszystkich sieciach.
Pozdrawiam i powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam platne sms w orange jak je moge zablokowac prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
potwierdzam że sms o treści (darmowy) KONIEC na numer 8091 spowodował ciszę w moim telefonie. jestem wolna :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wystarczy. Jest jakikolwiek DARMOWY sposob zablokowania tych gowien? Blokada u operatora tez nie pomaga. Smsy nie pomagaja, zaczynają tylko ciąg wysyłania, mejli, tekstów i nie wiadomo czego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podawanie obcego numeru dla zysku to jest kradziez. Ludzie, zweryfikujcie swoje poglady, bo z takim nastawieniem w tym kraju nic nie bedzie dzialac.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest skuteczny sposób, trochę zabawny . Ja odsyłałem im smsy na bezpłatny nr 8091 , działa, przy okazji dopisywałem ze sami siebie przeklinają , działa. nic nie przychodzi. czasem pisali ze nr bledny, zla wiadomość ale 8091 jest darmowy. zacznijcie im odsylac smsy na ten numer. CISZA nic nie ma . na wszystkich tych numerach siedzi jedna osoba. 8091 to był pierwszy darmowy numer do wrozki , a tak naprawdę te nr 73733, 72212 itp. to jeden system jest , jedna oszustka tam siedzi . Załatwmy te złodziejki ich bronią.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja to samo dostaje co raz..
Napisałam na numer 8091 i odpisali..
Twoja rezygnacja została przyjęta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tez sie udało i wył usługe wielkie dzieki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wysłałam smsa na darmowy numer i wreszcie podziałało. Dzięki
niestety wyslalam stop blokada i na 8888 i przyszszla zwrotka BLOKADA SERWISOW NIE ZOSTALA AKTYWOWANA ! mysle ze nasi operatorzy kupe kasy za to ciagna i dlatego maja dostep do naszych danych !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie DAMY, to zwykle naciagaczki ,nie obrazac prosze dam !! te naciagaczki to gorsze niz prostytutki nic w zamian nie daja powinno sie je karac... a moze tak zbiorowo o stalking ???
tak sad i proces o nekanie ...,czyli stalking ! Zbierzmy sie i zrobmy to w koncu .!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tuti dzięki serdeczne . Działa.
Uczestnicy, którzy nie będą chcieli otrzymywać od Organizatora informacji handlowych, będą mogli złożyć rezygnację przesyłając ze swojego numeru telefonu wiadomość SMS o treści KONIEC3 na nr 80068 lub SMS o treści NIE na nr 80555 lub SMS o treści KONIEC na nr 70711. Wysłanie SMS -a na numer 80068 lub na nr 80555 jest bezpłatne, wysłanie SMS -a na numer 70711 jest płatne i wynosi 0,50 zł netto (0,62 zł z Vat).
Od dawna miałam po kilkanascie takich smsow od wrozek dziennie. Z całego serca dziekuje za porade. Wyslalam tego bezplatnego amsa i nareszcie mam spokój.
Należy wpisać :Subskrypcja stop i wysłać na dany numer z którego dostajemy te smsy . U mnie podziałało Pozdrawiam
ja tez tak zrobilam i dostalam ten sam tekst,zobaczymy czy zadziala :)

Inne tematy z forum Inne

Jak otworzyć sklep internetowy (82 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

jakie konto bankowe wybrać? (150 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

do góry