Widok

Jak złodziej

wchodząc do każdego sklepu, prócz małych spożywczych czuje się jak złodziej, i to nie że ktoś za mną chodzi tylko sama z siebie mam skrępowane ruchy i wrażenie że ktoś mnie obserwuje i zastanawia czy zaraz czegoś nie ukradne. Nigdy nie kradłam i nie mam zamiaru więc niewiem dlaczego ciągle mnie to prześladuje, jak się tego pozbyć??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wdr, nie bądź złośliwy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie wrażenie oni naprawdę cię obserwują ;P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jestem psychiatrą ani psychologiem, ale miałam kiedyś okazję "liznąć" tematu różnych chorób psychicznych. Twoja obsesja "pasuje" do nerwicy natręctw, ale to tylko moja mała sugestia. Poczytaj najpierw na jej temat w internecie, zobacz, jakie inne objawy występują przy okazji tej choroby, a najlepiej byłoby, gdybyś poszukała pomocy u specjalisty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dałoby się tak to wgl nazwać? Mogłoby to zaliczać się do nerwicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to nerwica natręctw?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (227 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry