Widok

Jak zwykle

w tym chorym kraju rowerzyści są pomijani.... gdzie priorytety!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świrki w getrach ,niech się przesiądą na skm !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odp.

I tak im..całe jeżdżą chodnikiem lub ulicą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grozisz?

To mandat i tyle. Jak mi jezdni nie odśnieża to też mam powiedzieć jak obrażony dzieciak, to będę jeździł po chodniku? Typowy rowerowiec, roszczeniowy, nie znający i nie respektujący przepisów, jeszcze grozi, że będzie łamać przepisy, bo przed jaśnie Panem z miotłą nie biegają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rowery

Każdy kierowca powinien poradzić sobie w każdych warunkach. Ja ty jeździsz na rowerze musisz sobie radzić i nie narzekaj na pogodę. Nie podoba się zostaw rower w domu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak twój rudy niemiec to załatwił, że i tak wjadę swoim pięcio litrowym dieslem bez dpfu do miasta, bo spełnia "normy"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Klimat

Tak jeżdżą ale mają inny klimat ,,jest sezon na rower i jest sezon na narty ,,, nie może być wydawana kasa tylko dlatego że ktoś ma takie fanaberie,,,,,no i oczywiście w tym śmiesznym mieście policja jakby nie widzi tych cudownych dzieci dwóch pedałów,,,,za nic mają oświetlenie odblaski i przeprowadzanie przez przejście dla pieszych ,,, trzeba było najpierw poprawić kulturę a nie wiecznie wymuszać ,,,, rowerem można jeździć ale nie za wszelką cenę ,,,no i oczywiście wszyscy pakujcie się do autobusu bo wymuszono przewóz rowerów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Samochod

A jeżdżę swoim mercem stać mnie na to i rowerzyście przesiać się raz na samochód zobaczysz jaka to przyjemność samochodem jeździć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Paulina

Rowerzyści najmniej tolerancyjna grupa ludzi, podobnie zresztą jak całe lewactwo. Domagają się tolerancji szacunku do siebie, a sami nie są tolerancyjni i nie mają szacunku do innych, np. rowerzyści do kierowców, a lewacy do kościoła.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak widać

kultura i kultura fizyczna to nie to samo.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty dzbanie masz blachoszrota 20letniego ale gdybys miał mózg to bys wiedział ze strefa wolna od spalin oznacza ze tylko

oznacza ze tylko elektryczne wjada ,no ale jak ty powy bezmrozumowiec musiałes sie głupota pochwalic. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

poco sie głupota chwalisz dzvabnku klimat maja taki sam jak w Polsce a nawet gorszy dgysby był kiedy kolwiek gdzie kolwiek to

ale ty poprostu jestes głupi i cio sie wydaje ze musisz sie tym chwalic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kilkadziesiąt tysięcy kierowców i pieszych ma czekać

Bo 2 typów w getrach woli rowerkiem mimo, że warunki nie pozwalają na to XD
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

w przeciwienstwie do ciebie pracowałem w tych krajach wiele lat imieszkałem tak i jeździłem tam rowerem cały rok!!

Ty natomiast byłes najdalej w swojej wsi pod Gdańskiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry