Widok
myślę, że warto, bo pośrednik nieruchomości zajmie się tym profesjonalnie - lepiej wyceni mieszkanie, przygotuje porządne ogłoszenie, ma dostęp do wielu portali ogłoszeniowych, przekaże twoją ofertę innym pośrednikom, będzie obecny przy oglądaniu mieszkania przez potencjalnych kupujących (co na pewno jest bezpieczniejsze niż wpuszczanie do domu kogoś, o kim nic się nie wie).
powodzenia!
powodzenia!
A ja myślę że nie warto, sam sprzedałem swoje mieszkanie w Gdyni bez pomocy biura pośrednictwa po prawie 3 miesiącach ogłaszania. Aby dobrze zareklamować mieszkanie korzystałem z pakietów ogłoszeń które są sprzedawane na portalu allegro.pl Informacji o dokumentach jakie muszę zebrać aby sprzedać mieszkanie oraz wszystkich rzetelnych informacji udzielił mi notariusz z którego usług korzystałem!
są plusy i minusy korzystania z biura pośrednictwa. minusem jest z pewnością konieczność zapłacenia za usługę pośrednika wynagrodzenia. a plusy? wiadomo - szybsza sprzedaż, bezpieczeństwo, oszczędność czasu.. osobiście uważam, że warto skorzystać z pośrednika, wszak tu chodzi o sprzedaż "czegoś" wartego pewnie kilkaset tysięcy złotych, być może dorobku całego życia ;)
polecam http://www.master-house.pl/