Widok
Jaką macie opinię na temat feromonów?
Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie środki Waszym zdaniem naprawdę działają i moga wzbudzić pożądanie w płci przeciwnej? Czy może jest to jedynie czcze marzenie?
Przeczytałem ostatnio pewną książkę na temat seksu i autor mówil w niej o działaniu feromonów.
Przeczytałem ostatnio pewną książkę na temat seksu i autor mówil w niej o działaniu feromonów.
No cóż nie zobaczysz dopóki nie spróbujesz. A moim zdaniem warto :) Dodam jednak,ze ich działanie zależy od wielu czynników. Jeśli ktoś jest niezadowolony z siebie, nie uważa się za osobę atrakcyjna, jest wycofany to nie wiem czy feormony w takim przypadku pomogą. Liczy się tutaj również poczucie własnej wartości. Z mojego doświadczenia wynika również, że feormony nie zadziałają jeśli spryskasz nimi ubranie. Działają jeśli uzyjesz je na czyste ciało i najlepiej jeśli zakryjesz je jakimś innym zapachem.Warto przy tym kupić sobie coś konkretnego, jakieś sprawdzone, droższe feromony bo tylko ich działanie może być dobre.