Widok
wiecie co, tak się zastanawiam nam tym fenomenem Allabamy - byłam w zeszłym roku na weselu z ich udziałem i szczerze nie podobało mi się. ten show z Elvisem to moim zdaniem lekka żenada, a poza tym też tak jakoś super nie grali. konkursy całkiem zwyczajne.
nie wiem, byłam w ostatnim czasie na dwóch weselach, gdzie grały mniej znane zespoły (ale nazw nie pamiętam) i szczerze mówiąc lepiej się bawiłam...
nie wiem, byłam w ostatnim czasie na dwóch weselach, gdzie grały mniej znane zespoły (ale nazw nie pamiętam) i szczerze mówiąc lepiej się bawiłam...
Alabama owszem słyszałam - jest dość fajna, ale czy aż taka super? raczej nieee; dla mnie Malibu Latino - u nas było wszystko świetnie pod każdym względem! fajny jest też Mari Bend choć jak dla mnie za częste przerwy i za długie, ale muzyka i ich "showy" - bardzo fajne! Ja jeszcze polecam Półtorej Gościa z Rumi choć to raczej bardziej biesiadny zespół.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Alabama, fajne robi wrażenie jak facet puszcza na kompie nagrane, ale jak zapytalismy o jakąś kasete żeby puścił zjakiegos wesela to mowi ze nie maja , a I podobno juz tyle lat na rynku. Pojechalismy wiec żeby zobaczyc na zywo i posłuchać na jakimś weselu. I ogólne kicha, nie spodziewaliśmy się tego. Facet fajny ma glos ale wesela prowadzic nie umieją. Zrezygnowalismy z ich w zeszłym roku chcieli za 3 os 3,500zł.
każdy ma swoją opinię...ja brałam w ciemno Allabamę bo późno zajęłam się organizacją i już wszystko było pozajmowane atu akurat się zwolnił termin
wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy
ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo
wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy
ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo
Weronika - nic nie znalazłam!! To jest jakis koszmar ....
Napisałam w piątek maile do fototgrafów z prośbą o fertę i cennik - dostałam 1 odpowiedz. Do kilku wczoraj dzwoniłam i powiedzieli że wyslą ale nic nie dostałam.
Orkiestra - zazwyczaj zajęte terminy!! Wczoraj obdzwoniłam chyba z 15... w tym malibu latino itp. Masakra!! :(
justa 84 - dzięukuję za stronkę, zaraz zadzwonie.
Napisałam w piątek maile do fototgrafów z prośbą o fertę i cennik - dostałam 1 odpowiedz. Do kilku wczoraj dzwoniłam i powiedzieli że wyslą ale nic nie dostałam.
Orkiestra - zazwyczaj zajęte terminy!! Wczoraj obdzwoniłam chyba z 15... w tym malibu latino itp. Masakra!! :(
justa 84 - dzięukuję za stronkę, zaraz zadzwonie.
wejdź sobie na strone www.zm-ragtime.xt.pl chłopaki naprawde fajnie grają mieliśmy ich na własnym weselu i byliśmy zadowoleni zabawa świetna aż do białego rana, jeśli chodzi o kamerzyste to polecam camer film a namiary mogę podać później bo nie pamiętam telefonu, a fotografa wejdź na strone www.crodo.pl może ci się spodoba. ja korzystałam z ich usług na własnym weselu i byłam bardzo zadowolona, mamy pamiątki na całe życie.
Hej! Przy cześci tych zespołów co podałam wyżej to osobiście bawiłam się, badź słyszałam. York i Supre (nie slyszałam) to polecił nam nasz kamerzysta (polecal bratu Dysk - na weselu rewelacja:) Numery gdzieś zapodziałam, mam tylko do Dysku: 609 941 250
Ale tu znajdziesz, sprawdź ten link, duzo kontaktów:
http://www.videotom.kartuzy.info/videotom/forum.php?category=4&page=
ten zespól dla mnie też super (z sekcja dęta)
http://www.czarnekapelusze.pl/
i tu jezeli jescze szukacie stronki coctailu
http://www.cocktail.com.pl/
Ogladanie kaset, czy słuchanie próbek nie oddaje tego jak te zespoły brzmią na żywo :)
Powodzenia w szukaniu :)))
Ale tu znajdziesz, sprawdź ten link, duzo kontaktów:
http://www.videotom.kartuzy.info/videotom/forum.php?category=4&page=
ten zespól dla mnie też super (z sekcja dęta)
http://www.czarnekapelusze.pl/
i tu jezeli jescze szukacie stronki coctailu
http://www.cocktail.com.pl/
Ogladanie kaset, czy słuchanie próbek nie oddaje tego jak te zespoły brzmią na żywo :)
Powodzenia w szukaniu :)))
Zgadzam sie ze Allabama jest przereklamowana!!Kazdy pisze o allabamie ale powiem wam od serca ze to nic specjalnego same pomyslcie muzyka z podkladu, cena 5 tys, bylam na weselu gdzie grali wszyscy byli podekscytowani bo Allabama bedzie...a wiekszosci wcale sie nie nie podobalo, o elvisie tez byly mieszane opinnie, a wiec nigdy nia mozna brac nic w ciemno!!tylko dobrze sie zasanowic i szukac profesjonalnej orkiestry!Moja kumpela teraz szuka orkiestry i wiem ze nie jest latwo ale trzymam za nia kciuki, bo chce sie fajnie bawic na ich weselu:))
dawajcie dalej dziewczyny :)
Umówiłam się z czarnymi kapeluszami na 23.08. - grają w Otominie - tylko zeby nikt mi terminu nie ukradł.
York - brak terminu.
Do większości tych o których piszecie nie mogę znaleść stronki.
Piszcie proszę czy miałyście lub byłście na weselu u nich i jeśli możecie to odrazu kontakt - jeśli macie
Umówiłam się z czarnymi kapeluszami na 23.08. - grają w Otominie - tylko zeby nikt mi terminu nie ukradł.
York - brak terminu.
Do większości tych o których piszecie nie mogę znaleść stronki.
Piszcie proszę czy miałyście lub byłście na weselu u nich i jeśli możecie to odrazu kontakt - jeśli macie
aguska ... mnie coś zaraz trafi!!
supra - cały rok mają zajęty - w styczniu jedna sobota wolna.
Odeon - tez zajete :( - widziałam stronkę, ta kobieta ma sliczny głos!!
A ten Rafał to jaka nazwa zespołu????? Faktycznie nie drodzy... oby mieli wolny termin
supra - cały rok mają zajęty - w styczniu jedna sobota wolna.
Odeon - tez zajete :( - widziałam stronkę, ta kobieta ma sliczny głos!!
A ten Rafał to jaka nazwa zespołu????? Faktycznie nie drodzy... oby mieli wolny termin
oj bardzo ci współczuję też miałam ten problem i już wszystko chciałam przekładać, mam też zespół z wesela koleżanki Kora z Sierakowic z dojazdem rok temu chcieli 2000 zł 602 692 506 ponoć Mega ton jest też fajny ale ja ich nie słyszałam ale podam ci numer 697 736 240 no i więcej już nie mam chyba że orkiestre z wesela siostry ale mi się nie podobała za dużo gadali ciągle to samo grali
Powiem Ci, że mysłałam, że to bedzie przyjemniejsze, a ja sie tak denerwuję, że wychodzę z siebie. Nie przypuszczałam że będzie tak ciężko ...
Na tyle maili co wysłałam do fotografów w piatek rano odpisało tylko 2 i jak dzwonie do reszty to twierdza ze odpiszą... a ja wciąż odświerzam poczte jak głupia :( Rece mi opadają :(
Dziękuje za wszystkie namiary - próbuje dalej bo nic innego mi nie pozostaje
Na tyle maili co wysłałam do fotografów w piatek rano odpisało tylko 2 i jak dzwonie do reszty to twierdza ze odpiszą... a ja wciąż odświerzam poczte jak głupia :( Rece mi opadają :(
Dziękuje za wszystkie namiary - próbuje dalej bo nic innego mi nie pozostaje
no z crodo to jest też ciężko siostra czeka na zdjęcia ze ślubu, najlepiej namolnie dzwonić wtedy będzie pamiętał i próbuj dalej do ragtimu może oni mają wolne nam uratowali wesele, a mój mąż tak bardzo się bał że skoro mają wolny twrmin to napewno są doniczego, a tak super się bawiliśmy że zabawa miała byc do 4 rano a była do 5
dokładnie karolcia wiem jak to jest miałam to samo aż mi się już tego ślubu nie chciało mieć, ale potem już było coraz lepiej, ja miałam też problem z kamerzystą bo nikt z znajomych nie polecał nam swoich kamerzystów, byłam załamana, ty chociaż załatwiasz wszystko z rocznym wyprzedzeniem a myśmy zdecydowali się rok temu na ślub w marcu na 15 września czyli mieliśmy pół roku wystarczyło ale kłopoty właśnie ze znalezieniem, nasze zdjęcia są na stronie crodo poszukaj pare która rzuca kieliszkami to właśnie my:)
Ja mialam zespol Crazy. Na poczatku chlapaki zamulali i myslalam ze bedzie katastrofa z wesela. Ale jak sie potem rozkrecili to musialam im mowic zeby o 5tej konczyli bo goscie nie chcieli sie zmyc do domu tak swietnie grali:)) Tylko pewnie cienko u nich z terminem.
Ale bylam w ostatnia sobote na weselu gdzie gral zespol Lotos z Kartuz.
Bylo superancko. Sa naprawde swietni! Nigdy nie podobaly mi sie babki w zespole weselnym ale ta z Lotosu super spiewa.
Znalazlam w internecie jakis numer do nich tylko nie wiem czy aktualny.
tel. 694-533-123
Jak beda mieli wolny termin to ich bierz:))
Ale bylam w ostatnia sobote na weselu gdzie gral zespol Lotos z Kartuz.
Bylo superancko. Sa naprawde swietni! Nigdy nie podobaly mi sie babki w zespole weselnym ale ta z Lotosu super spiewa.
Znalazlam w internecie jakis numer do nich tylko nie wiem czy aktualny.
tel. 694-533-123
Jak beda mieli wolny termin to ich bierz:))
no ja przezyłam to samo z orkiestra tez poszkukiwalam jakiekolwiek terminu wolnego (w lipcu 2008 na wrzesien 2009) nie spodziewalam sie ze z orkiestra sa takie problemow bo sale i fotografa udało nam sie załatwic bez problemow
wszyskie orkiestry ktore zostały wymienione tutaj w wątku maja zajete wszystkie termin w 2009 masakra, zastanawiam sie kiedy trzebabylo zaczac organizacje zeby miec wybór
wszyskie orkiestry ktore zostały wymienione tutaj w wątku maja zajete wszystkie termin w 2009 masakra, zastanawiam sie kiedy trzebabylo zaczac organizacje zeby miec wybór
Dzieki dziewczyny za namiary! Jutro znowu zasiadam do dzwonienia ...
agusia - ja tez jestem zrezygnowana ... dziękuje za zrozumienie, widze, że nie tylko mnie to spotyka... :(
sylwusia - jakiś namiar na Tequile??
A tak na marginesie ... pomimo tego iż jestem natrętna to nawet fotografi mnie olewają z ofertami .. ;( Marzę o tym, żeby mieć już to wszystko za sobą!!!! i spokojnie czekać
agusia - ja tez jestem zrezygnowana ... dziękuje za zrozumienie, widze, że nie tylko mnie to spotyka... :(
sylwusia - jakiś namiar na Tequile??
A tak na marginesie ... pomimo tego iż jestem natrętna to nawet fotografi mnie olewają z ofertami .. ;( Marzę o tym, żeby mieć już to wszystko za sobą!!!! i spokojnie czekać
a wiesz, że może być też tak, że spora częśc z tych zespołów i fotografów będzie miala jeszcze wolne do tego czasu, bo sporo udzi rezerwuje coś tam w ciemno i potem rezygnuje, podobno rezerwują też kilku wykonawców naraz i rózne inne takie paranoje...
sporo osób zaczyna załatwiać wszystko na kilka miesięcy przed ślubem i im się udaje - niewykluczone, że jeszcze sytuacja się polepszy - czego Ci serdecznie życzę! :)
powodzenia! :)
sporo osób zaczyna załatwiać wszystko na kilka miesięcy przed ślubem i im się udaje - niewykluczone, że jeszcze sytuacja się polepszy - czego Ci serdecznie życzę! :)
powodzenia! :)
CRAZY!!!!! W sobotę grali na moim weselu i...... brak mi słów! Są super! W tydzień przed weselem poprosiłam ich o opracowanie dla mnie nietypowej piosenki na pierwszy taniec - motyw przewodni z 07 zgłoś sie (oboje z mężem jesteśmy policjantami), do którego Korcz napisał słowa , a całośc zaśpiewała Majewska i udało im sie to mimo, że tej piosenki nie ma nigdzie w necie! Do tego załatwili specjalnie na ta jedną piosenke saksofonistkę i całość wyszł idealnie! POLECAM z czystym sumieniem!
Agusia - zdjątek nie znalazłam :( one są w plenerze rozumiem??
Nic tez nie załatwiłam ...
Z kamerzystą jesteśmy umówieni na wtorek - właściwie to kamerował u mojej przyjaciółki i strasznie nam sie podobało, więc sądzę że go weźmiemy. - chociaż coś ...
Jednego zespołu jedziemy posłuchać w przyszłą sobote... a reszta mega ciężko!!
TEQUILA tez ma zajęte..
Szyszka - masz jakieś namiary na CRAZY ????
Ja-dwisia - być może masz rację - a raczej napewno, ale wiesz jak to jest. Lepiej mieć i spac spokojnie - tym bardziej że widzę, jak jest cięzko :(
Ale dziekuję :) ja tez chyba musze byc dobrej myśli ...
Nic tez nie załatwiłam ...
Z kamerzystą jesteśmy umówieni na wtorek - właściwie to kamerował u mojej przyjaciółki i strasznie nam sie podobało, więc sądzę że go weźmiemy. - chociaż coś ...
Jednego zespołu jedziemy posłuchać w przyszłą sobote... a reszta mega ciężko!!
TEQUILA tez ma zajęte..
Szyszka - masz jakieś namiary na CRAZY ????
Ja-dwisia - być może masz rację - a raczej napewno, ale wiesz jak to jest. Lepiej mieć i spac spokojnie - tym bardziej że widzę, jak jest cięzko :(
Ale dziekuję :) ja tez chyba musze byc dobrej myśli ...
kamerzysta to bemar media tel. 606-430-240 bardzo sympatyczny Pan, cena : 1800 - wiec chyba nie dużo ... tak mi się wydaje :)
Jestesmy z nim umówieni na wtorek, ale mniej więcej wiem co oferuje - tzn widziałam.
Jutro wyjeżdzamy więc zakańczam swoje puszkiwania .. ale od poiedziałku zaczynam dalej :)
Jestesmy z nim umówieni na wtorek, ale mniej więcej wiem co oferuje - tzn widziałam.
Jutro wyjeżdzamy więc zakańczam swoje puszkiwania .. ale od poiedziałku zaczynam dalej :)
karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000 zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6 zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam pare innych:)
agusia43, czy mogę prosić o namiary na Waszego kamerzyste?ok 1000zl to jeszcze zniose, tym bardziej jak już kiedys wspomniałam, zaszaleliśmy z troche z foto:) Dziękuje i pozdrawiam
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
hej, podam ci numer tel do zespolu z rumi to jest 3 panow nazwy nie pamietam mieli grac na moim weselu ale musielismy zmienic date i juz mieli zajety ten drugi termin , nie reklamuja sie w internecie poprostu droga pantoflowa jak sie mowi, sa nawet tani bo chcieli 1500 zl kierownik to jest pan piotr 600529728 moze beda mieli wolny termin zycze powodzenia :)
na naszym weselu mieliśmy Zespół PULS
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/
znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/
znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!
url=http://www.maluchy.pl]
[/url]

lucy80 - z terminami masakra!!! Nie spodobały Nam sie Czarne Kapelusze. Były 3 os. Na 8 piosenek jedną śpiewała kobieta - ładnie, 4 piosenki mężczyna z "zatkanym nosem" a 3 piosenki to same melodie bez śpiewu... Jakoś Nas nie przekonali :(
liela - fajnie, że mamy w ten sam dzięń wesele :):)
Nie przerażaj się bo niektóre dziewczyny też jeszcze nic nie mają załatwione, a z kolei jeszcze inne maja juz prawie wszystko - szaleństwo!!
Ja wyszłam z założenia, że jak teraz zaklepię orkiestrę - z która jest taki problem, kamerzystę i fotografa to będę miała na dłuższy czas spokój.
Tak więc mamy:
- salę
- fotografa
- kamerzystę - wstępnie, ale chyba innego nie będziemy juz szukali
- orkiestre - właściwie raczej jesteśmy zdecydowani ale jeszcze 27 września idziemy posłuchać ich na żywo
- kościół (a właściwie date i godzinę :) ) Właściwie to tylko dlatego, że bylismy wczoraj wpłacic zaliczke w hotelu i zajechali do kościoła, w którym zdecydowaliśmy sie mieć ślub (blisko hotelu).
Chcemy też szybciej zrobić nauki, żeby już mnieć z głowy, bo potem zostawimy sobie na ostatnią chwilę i wszystko naraz będzie :)
leila - to naprawde jest jeszcze sporo czasu ... ale uważam, że takie rzeczy jak orkiestra, kamerzysta i fotograf - załatw juz teraz. Przede wszystkim orkiestra!!
Wrazie czego jeśli potzrebowałabyś jakiś kontakt to pisz :)
liela - fajnie, że mamy w ten sam dzięń wesele :):)
Nie przerażaj się bo niektóre dziewczyny też jeszcze nic nie mają załatwione, a z kolei jeszcze inne maja juz prawie wszystko - szaleństwo!!
Ja wyszłam z założenia, że jak teraz zaklepię orkiestrę - z która jest taki problem, kamerzystę i fotografa to będę miała na dłuższy czas spokój.
Tak więc mamy:
- salę
- fotografa
- kamerzystę - wstępnie, ale chyba innego nie będziemy juz szukali
- orkiestre - właściwie raczej jesteśmy zdecydowani ale jeszcze 27 września idziemy posłuchać ich na żywo
- kościół (a właściwie date i godzinę :) ) Właściwie to tylko dlatego, że bylismy wczoraj wpłacic zaliczke w hotelu i zajechali do kościoła, w którym zdecydowaliśmy sie mieć ślub (blisko hotelu).
Chcemy też szybciej zrobić nauki, żeby już mnieć z głowy, bo potem zostawimy sobie na ostatnią chwilę i wszystko naraz będzie :)
leila - to naprawde jest jeszcze sporo czasu ... ale uważam, że takie rzeczy jak orkiestra, kamerzysta i fotograf - załatw juz teraz. Przede wszystkim orkiestra!!
Wrazie czego jeśli potzrebowałabyś jakiś kontakt to pisz :)
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
pozdrawiam
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witamy.
Nasz zespół zapewnia dobrą muzykę, świetną zabawę,
znakomitą atmosferę oraz gwarancję udanej imprezy, którą tylko my Wam zapewnimy. Każde z wesel
prowadzi nasz wodzirej, który jest równocześnie muzykiem i członkiem
zespołu.
Oto aktualny, promocyjny i tymczasowy cennik naszych występów:
Zespół weselny - 4 os.: gitara, perkusja/saksofon, klawisze, wokal - 2.400 zł
Zespół weselny - 3 os.: gitara, saksofon, wokal + klawisze - 1.900 zł
Duet weselny - 2 os.: gitara, klawisze + wokal - 1.400 zł
DJ na wesele - 1 os. - 900 zł
Na naszej stronie znajdują się fragmenty naszych nagrań: www.grupaweselna.pl
Pozdrawiamy,
Grupa Weselna StandART - orkiestra weselna z Trójmiasta
telefon: 0-660-271-210
e-mail: kontakt@GrupaWeselna.pl
www.GrupaWeselna.pl
Nasz zespół zapewnia dobrą muzykę, świetną zabawę,
znakomitą atmosferę oraz gwarancję udanej imprezy, którą tylko my Wam zapewnimy. Każde z wesel
prowadzi nasz wodzirej, który jest równocześnie muzykiem i członkiem
zespołu.
Oto aktualny, promocyjny i tymczasowy cennik naszych występów:
Zespół weselny - 4 os.: gitara, perkusja/saksofon, klawisze, wokal - 2.400 zł
Zespół weselny - 3 os.: gitara, saksofon, wokal + klawisze - 1.900 zł
Duet weselny - 2 os.: gitara, klawisze + wokal - 1.400 zł
DJ na wesele - 1 os. - 900 zł
Na naszej stronie znajdują się fragmenty naszych nagrań: www.grupaweselna.pl
Pozdrawiamy,
Grupa Weselna StandART - orkiestra weselna z Trójmiasta
telefon: 0-660-271-210
e-mail: kontakt@GrupaWeselna.pl
www.GrupaWeselna.pl
Jeśli komuś wystarczy szmira i blazowanie to spoko.Ale jeśli lubicie prawdziwą muzykę i zabawę to stanowczo odradzam!!
ten żałosny niby Elwis to może śpiewać na wiejskiej zabawie w koziej wólce!
Widzieliście go w programie "Mam Talent" ?Że Na DA!!!
Opamiętajcie się!!
Nic nie zastąpi żywego zespołu!!!!!!!!!!!
ten żałosny niby Elwis to może śpiewać na wiejskiej zabawie w koziej wólce!
Widzieliście go w programie "Mam Talent" ?Że Na DA!!!
Opamiętajcie się!!
Nic nie zastąpi żywego zespołu!!!!!!!!!!!
Witam,
-z chęcią polecę swoją ORKIESTRĘ! Pan i pani z Torunia (nie pamiętam dokładnie nazwy orkiestry- "Powrót do edenu" czy coś w tym stylu) /mimo kosztów noclegu i dojazdu do Trójmiasta to zagrali taniej niż niejedni z 3miasta/. Na prawdę profesjonalne podejście, pani ma cudny głos-grali do 7 rano, repertuar wg życzenia pary młodej. polecam! tel: 0-56 650 03 07 w godzinach (11-16 i 18-22) lub domowy 0-56 644 72 33
Przy okazji polecam również:
-białe GOŁĘBIE- świetna sprawa, bardzo wzruszający moment-polecam, tel: 601353560
-CIASTA w Rumi-taniej nigdzie nie widziałam a były na prawdę super pyszne- Rumia, Abrahama 3, tel 0503150400
-zadowolona też jestem z SALI WESELNEJ- Dworek w Ciechocinie w Redzie.. na max 75/80 osób.. ale pyszne jedzenie, miła, profesjonalna obsługa-wszystko wg życzenia pary młodej
Widać miałam szczęście bo wszystko mogę polecić z pełną odpowiedzialnością :)
Przy okazji-polecam też swoją SUKNIĘ ślubną :) sprzedam tanio suknię wysokiej jakości materiałów, wg projektu Farage.
Mój wątek: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs
-z chęcią polecę swoją ORKIESTRĘ! Pan i pani z Torunia (nie pamiętam dokładnie nazwy orkiestry- "Powrót do edenu" czy coś w tym stylu) /mimo kosztów noclegu i dojazdu do Trójmiasta to zagrali taniej niż niejedni z 3miasta/. Na prawdę profesjonalne podejście, pani ma cudny głos-grali do 7 rano, repertuar wg życzenia pary młodej. polecam! tel: 0-56 650 03 07 w godzinach (11-16 i 18-22) lub domowy 0-56 644 72 33
Przy okazji polecam również:
-białe GOŁĘBIE- świetna sprawa, bardzo wzruszający moment-polecam, tel: 601353560
-CIASTA w Rumi-taniej nigdzie nie widziałam a były na prawdę super pyszne- Rumia, Abrahama 3, tel 0503150400
-zadowolona też jestem z SALI WESELNEJ- Dworek w Ciechocinie w Redzie.. na max 75/80 osób.. ale pyszne jedzenie, miła, profesjonalna obsługa-wszystko wg życzenia pary młodej
Widać miałam szczęście bo wszystko mogę polecić z pełną odpowiedzialnością :)
Przy okazji-polecam też swoją SUKNIĘ ślubną :) sprzedam tanio suknię wysokiej jakości materiałów, wg projektu Farage.
Mój wątek: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs
:) tzn on i ona spiewają- na zmiane, grają na klawiszach a reszta muzyki z podkładu. ale nie brzmi to jak dico-polo ale bardzo profesjonalnie, jak śpiewają po angielsku to po angielsku a nie czymś co to przypomina, mają czyste głosy, profesjonalne podejscie do sprawy plus na prawde wszystko-caly repertuar dobierają pod zyczenia pary młodej, świetnie pan wodzirejował.. a więc jak na dwie osoby to super wyszlo /wg mnie lepiej niż np dj/. A przez to ze nie ma całej kapeli na 5-6 osób to taniej wychodzi, za mniej osób trzeba zapłacić na sali /bo przeciez oni tez dostają jedzenie więc tez się za nich płaci/. no i mimo ze mieli grac do 5, jak wesele się kręciło do 7 rano to nic nie kręcili nosami ale do końca, bez dopłaty zagrali. także polecam :) nie pamiętam dokładnie ile oni osobiście chcieli, ale musiałam im zapłacić za dojazd z Torunia i za nocleg a i tak nie przekroczyłam w sumie 1800zł. Jak dzwoniłam po innych kapelach, to nie dość że gorzej brzmieli na demo to na wstepie chcieli około 2tys.
Aczkolwiek oczywiście nie twierdzę, że nie ma lepszych :) ale tych wiem ze mogę polecić /wszyscy goście też zachwalali, że świetna muzyka itd/
....
polecam: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs :)
Aczkolwiek oczywiście nie twierdzę, że nie ma lepszych :) ale tych wiem ze mogę polecić /wszyscy goście też zachwalali, że świetna muzyka itd/
....
polecam: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs :)
Ja również odradzam Allabamę, chyba że chcecie karaoke mieć na weselu zamiast muzyki na żywo. To są ludzie z tych co to śpiewać każdy może... ale nie każdy musi tego słuchać :D hehe Natomiast na ich stronie , jak można by się spodziewać, wszystko gra. ;) Odnośnie tej Pani, która ich tak tu wychwala, ukrywając się pod przeróżnymi nickami, to żona tego Prrresss-leja i taka już Jej rola - praca w reklamie. Całe szczęście, że podobno Elvis żyje, bo to znaczy , że nie przewraca się w grobie. Pozdrawiam wszystkich nowożeńców i współczuję im trudnego wyboru, gdyż dzisiaj zespół weselny, w którym są Muzycy to niemalże biały kruk. W ogromnej większości to grajkowie, którzy ledwie potrafią na czymś zagrać (i to już dzisiaj sukces), a o graniu na żywo nie ma mowy. Oczywiście można i trafić na ostatnich Muzyków, którzy jeszcze nie wyjechali do "lepszych krajów", choć to obecnie jest bardzo trudne. Niestety, to także przekleństwo naszych czasów. Wejdźcie na http://www.centrumzespolow.pl . Wszystkie te zespoły podlegają liderowi zespołu Allabama, czyli są tyle samo warte.
zgadzam sie z powyzszym , szukam zespolu, w ktorym osoby umieja grac i spiewac . Nie stac mnie na to zeby zaplacic za rzepolenie Stasiowi z Jasiem w sobotnie popoludnie. Niestety wiekszosc zespolow jest na jedno kopyto . Musze przyznac, ze trudno jest znalezc poprostu cos innego . Jak narazie udalo znalezc mi sie jeden zespol z mlodymi profesjonalnymi muzykami. Jak bede wiedziala wiecej to tu napisze:-)
W zasadzie nie wiem czy nie lepiej miec DJ'a .
Dziewczyny doradzcie czy lepszy zespol czy dj?
W zasadzie nie wiem czy nie lepiej miec DJ'a .
Dziewczyny doradzcie czy lepszy zespol czy dj?
Ja też to samo uświadamiam forumowiczom, aż Allabama i spółka strasznie się bulwersuje, grozi, ubliża itp. Poprosiłem ich na weselu by zagrali "Puste koperty" Szczepanika, odpowiedź p.Darka: "niestety nie mamy w repertuarze", zaproponowałem, że napisze na kartce słowa i funkcje,(az cztery) lub prosze o wersje instrumentalną, ale niestety, ci ludzie po prostu wogóle nie umieją grać NIC!!! Takie "Puste koperty" potrafi zagrać 7 letnie dziecko w I-kl. Szk. Muzycznej a wielki Presley i jeszcze większa Anna G. niestety nie potrafią, a chca udawać muzyków :)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
Dlaczego te dziewczyny tak się przejmują obowiazkami Pana Młodego? To do niego należy załatwienie zespołu. Czyżby dziewczynom ostatnio aż tak przybyło męskiego pierwiastka, czy może to zniewieściali chłopcy, podszywający się tu pod panienki? :) Może Panowie zajmiecie się kupowaniem sukni ślubnej... dla siebie :P , a w Pani młodej pozostanie kupić sobie gajerek ? :D :D:D
hmm Allabama :) ich wokalistka dostała się do półfinału w programie mam talent czyli jak widać nie są z tych co to każdy śpiewać może aczkolwiek nie każdemu może się podobać, będąc na weselu w ostatnią sobotę oglądaliśmy jej występ w TV super na rockowo poza tym wesele było rewelacyjne !!! nie wspomnę o gitarzyście który po prostu powalał swoją grą Elvis też super sympatycznie :)
polecam zespół Ragtime, grają w 3 lub w 4 osoby, dają czadu, muzyka jest przeróżna,od nowoczesnej po biesiadne (chociaż biesiadną muzykę grali dopiero na poprawinach), grają dokładnie tak jak na demo na swojej stronie więc można ich być pewnym, lider zespołu sprawdza się w 100 % jako prowadzący imprezę
Przedstawiamy Państwu zespół KoKTaJL z Gdańska.
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI
https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI
https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
Z czystym sumieniem polecam zespół Malibu Latino mieliśmy ich na poprawinach fakt że w okrojonym składzie bo na cały nie było nas stać ale chłopaki z zespołu dali czadu Rewelacja goście byli zachwyceni my z resztą też nie spodziewaliśmy się że po dj Jakubku, którego mieliśmy na weselu ktoś da rade rozbujać towarzystwo a jednak się udało
DUET SAX no nowa jakość i nowy styl .
Muzyczna obsługa imprez polegająca na połączeniu duetu dwóch zawodowych saksofonistów grających z podkładami, oraz DJeja. Czyli muzyka dyskotekowa przeplatana z żywą instrumentalną muzyką na wysokim poziomie, a wszystko to zrobione z dobrym smakiem i wyczuciem estradowym. Miałam okazję być na takim właśnie weselu i jest to coś zostaje w pamięci. Oprócz samego duetu saksofonowego, muzycy wykorzystują instrumenty klawiszowe, akordeon, pianino, keyboard do grania marszy powitalnych, nastrojowego przygrywania do kolacji itp. Jednym słowem po prostu coś nowego, szczególna atrakcja dla fanów saksofonu. Szczerze polecam : http://www.duetsax.pl
Muzyczna obsługa imprez polegająca na połączeniu duetu dwóch zawodowych saksofonistów grających z podkładami, oraz DJeja. Czyli muzyka dyskotekowa przeplatana z żywą instrumentalną muzyką na wysokim poziomie, a wszystko to zrobione z dobrym smakiem i wyczuciem estradowym. Miałam okazję być na takim właśnie weselu i jest to coś zostaje w pamięci. Oprócz samego duetu saksofonowego, muzycy wykorzystują instrumenty klawiszowe, akordeon, pianino, keyboard do grania marszy powitalnych, nastrojowego przygrywania do kolacji itp. Jednym słowem po prostu coś nowego, szczególna atrakcja dla fanów saksofonu. Szczerze polecam : http://www.duetsax.pl
Skorzystaliśmy z usług DUET SAX, a konkretnie zrobiliśmy to tak, by nie zanudzić gości muzyką instrumentalną, więc Duetsax grał na przemian z DJejem, wyszło to wspaniale, goscie zachwyceni. Muzyka naprawdę na wysokim poziomie, żadna wiocha, żadna biesiada tylko naprawdę coś ze smakiem idealnie dobrane stylistycznie i do tego koszta mniejsze niż za byle biesiadny zespół. Szczerze polacamy.
Powiem szczerze na temat Alalbamy. Niestety przykra ptawda ake zespol przereklamowany!!!!!!
Fakt glos dziewczyna ma piekny pan te niczego sobie, ale niestety bardzo juz gwiazdorza i jezeli osobiscie mialabym zaplacic tyle za nich kasy!!!!!! w zyciu bym nie dala. Podaje przyklad bylam na weselu u przyjaciolki ktora wydala na niach .... ojej glowa boli, Nie podobalo mi sie o ze w ogole nie mieli kontktu z publicznoscia..... Dla mnie zespol nie tylko musi spiewac igrac ale to wodzirej na weselu, a oni nie potarfili wyjsc z za swoich sprzetow gdy przeprowadzali konkursy. Wrecz siedzieli na tylku.... a ta dziewczyna niesamowicie zblazowana. Mysle ze za takie pieniadze jakie oni oczekuja jest duzo fajniejszych zespolow. Ale kazdy moze miec odmienne zdanie.... dla mnie byli bardzo slabi jak na takie pienidze......
Zycze powodzenia w wyborze
Fakt glos dziewczyna ma piekny pan te niczego sobie, ale niestety bardzo juz gwiazdorza i jezeli osobiscie mialabym zaplacic tyle za nich kasy!!!!!! w zyciu bym nie dala. Podaje przyklad bylam na weselu u przyjaciolki ktora wydala na niach .... ojej glowa boli, Nie podobalo mi sie o ze w ogole nie mieli kontktu z publicznoscia..... Dla mnie zespol nie tylko musi spiewac igrac ale to wodzirej na weselu, a oni nie potarfili wyjsc z za swoich sprzetow gdy przeprowadzali konkursy. Wrecz siedzieli na tylku.... a ta dziewczyna niesamowicie zblazowana. Mysle ze za takie pieniadze jakie oni oczekuja jest duzo fajniejszych zespolow. Ale kazdy moze miec odmienne zdanie.... dla mnie byli bardzo slabi jak na takie pienidze......
Zycze powodzenia w wyborze
Hmm...nie znam zespołów, bo sama sie zdecydowałam na dj. Gdy szukalismy sali, to w wielu miejscach (Pan Tadeusz, ta piękna chatka w lesie na ul. Smolnej w Sopocie-nie pamiętam nazwy, Pod aniołem, Harnaś, i chyba gdzies jeszcze..)odradzali nam orkiestry. Mówili, ze mało jest profesjonalnych, a jesli są naprawde dobre, to biora kupe kasy. Przez ostatnie 3 lata miała okazje być na 8 weselach:]Z tego na 5 była orkiestra i moim zdaniem tylko na 2 było spoko. Ja osobiście polecam dj Piotra Krumina, ktory 2 tygodnie temu świetnie poprowadził nasze wesele:) Moim zdaniem mozna na niego liczyć...Wyszlismy zaraz po 1 tańcu w plener na sesje,a gdy wrócilismy po ponad godzienie, wiekszosc ludzi była na parkiecie. Dobrze, że na niego trafiliśmy:)
Ja obserwując rozwój zespołu Allabama to jestem pod wielkim wrażeniem, skoro sam Romuald Lipko z Budki Suflera złożył im propozycję współpracy i będzie dla nich komponował to tylko świadczy o ich wysokiej klasie a za jakość się niestety płaci ... ja polecam ten zespół wszystkim moim znajomym bo sama osobiście bawiłam się przy nich 2 razy i było rewelacyjnie tylko zawsze z terminami u nich jest ciężko, Ania jest super wyluzowana swojska babka ;)
Co poniektórzy zarzucają im że nic nie potrafią (pewnie konkurenci) ale możecie jak ktoś chce sami posłuchać jak grają w składzie 100 % na żywo z perkusją na ich stronie http://www.gogola.eu
To są profesjonaliści z bardzo wysokiej półki oczywiście według mnie i wszystkich moich znajomych i im kibicujemy i cieszymy się że zespół z 3M ma wielką szansę na karierę :) i czekamy na płytę !
Co poniektórzy zarzucają im że nic nie potrafią (pewnie konkurenci) ale możecie jak ktoś chce sami posłuchać jak grają w składzie 100 % na żywo z perkusją na ich stronie http://www.gogola.eu
To są profesjonaliści z bardzo wysokiej półki oczywiście według mnie i wszystkich moich znajomych i im kibicujemy i cieszymy się że zespół z 3M ma wielką szansę na karierę :) i czekamy na płytę !
Zgadzam się z tą wypowiedzią całkowicie.Jednak jeśli ktoś akurat rzeczywiście poszukuje zespołu np:na wesele i potrzebuje pomocy to warto podzielić się dobrą radą.Płaci się kupe kasy ,więc warto korzystać z sprawdzonych zespołów niż ryzyować i mięć żenadę na własnej uroczystości.Nie jestem muzykiem ,ale mam słuch i sama lubię zabawić się gdy nie fałszują.Renomowane mają terminy napięte więc z
przyyjemnością je wymienię może komuś pomoże:
DYSK
YORK
LIMITH z Helu
LOTOS z Kartuz(mój ulubiony)
REWERS Z kłębowa
Od "A"do "Z" POWODZENIA!!!!
przyyjemnością je wymienię może komuś pomoże:
DYSK
YORK
LIMITH z Helu
LOTOS z Kartuz(mój ulubiony)
REWERS Z kłębowa
Od "A"do "Z" POWODZENIA!!!!
Zachęcam do współpracy, zespół eris http://zespoleris.mp3.wp.pl/
i tak najlepsze zespoły są z http://www.centrumzespolow.pl i śmiać mi się chce poniekąd że najbardziej tu polecają się sami ci z najgorszych zespołów które np zespołowi Allabama nie sięgają do pięt zespół Tirex jest równie świetny grali u nas na weselu i jeszcze słyszałam Remanent tez super wystarczy posłuchac na demo i wszystko na temat !
Ja osobiście opieram się na własnym po częsci ekonomicznym podejściu do rzeczywistości. Poniewarz dla młodych przyszłych małżonków często liczy się kwota jaką muszą zapłacić zespołowi za wykonaną usługę i nie koniecznie musi ją wykonać profesjonalny zespól muzyczny.Są zespoły, które niczym nie odbiegają od tych najlepszych, jednak wolę polecić sprawdzony za 3.000-4000.(z poprawinami) zespół weselny,niż przereklamowany za 5.000-7.000zł profesionalny.W tym momencie zaoszczędzone pieniążki stanowią zalążek na Nową wspólną Drogę Życia Dla NOWOŻEŃCÓW........ Więc potwierdzam wiarygodność wyżej wysłanego postu i SUPER zespołów weselnych ,które z pewnoscią zabawią nawet najbardziej oporne towarzystwo na każdej imprezie bez względu na okoliczność !!! Pozdrawiam
amigo...Ktoś się zbulwersował.Każdy może podzielić się własną opinią z
innymi i nie każdemu musi ona odpowiadać,ale może pomóc.Podaj orkiestrę jaką proponujesz,bo o to w ty wątku chodzi. Krytykują osoby zazdrosne, te które same nie potrafią nic osiągnąć ,lub działają w konkurencj i:-) Wybór i tak należy nie do nas!!!
Miłego życia
innymi i nie każdemu musi ona odpowiadać,ale może pomóc.Podaj orkiestrę jaką proponujesz,bo o to w ty wątku chodzi. Krytykują osoby zazdrosne, te które same nie potrafią nic osiągnąć ,lub działają w konkurencj i:-) Wybór i tak należy nie do nas!!!
Miłego życia
Witajcie,
Czy ktoś może słyszał o zespole Weselne Trio z Gdańska? Byłam na ich stronie, przesłuchiwałam utworki demo i grają/śpiewają dość ładnie, tylko martwi mnie, że nigdzie nie ma opinii na ich temat.
Jeżeli ktoś z Was był na weselu, na którym oni grali lub może słyszeliście jakieś komentarze od znajomych, to będę wdzięczna za każdą informację!
Z góry dziękuję za każdą opinię.
Czy ktoś może słyszał o zespole Weselne Trio z Gdańska? Byłam na ich stronie, przesłuchiwałam utworki demo i grają/śpiewają dość ładnie, tylko martwi mnie, że nigdzie nie ma opinii na ich temat.
Jeżeli ktoś z Was był na weselu, na którym oni grali lub może słyszeliście jakieś komentarze od znajomych, to będę wdzięczna za każdą informację!
Z góry dziękuję za każdą opinię.