Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.axton.info.pl/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam Allabamę...sprawili się na piatkę :) goście bawili się świetnie

a co do Elvisa, można przeciez zrezygnować a co do konkursów się dogadac ;) my mieliśmy mało zabaw, a te co były zostały przez nas zaproponowane

Alabama owszem słyszałam - jest dość fajna, ale czy aż taka super? raczej nieee; dla mnie Malibu Latino - u nas było wszystko świetnie pod każdym względem! fajny jest też Mari Bend choć jak dla mnie za częste przerwy i za długie, ale muzyka i ich "showy" - bardzo fajne! Ja jeszcze polecam Półtorej Gościa z Rumi choć to raczej bardziej biesiadny zespół.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Alabama, fajne robi wrażenie jak facet puszcza na kompie nagrane, ale jak zapytalismy o jakąś kasete żeby puścił zjakiegos wesela to mowi ze nie maja , a I podobno juz tyle lat na rynku. Pojechalismy wiec żeby zobaczyc na zywo i posłuchać na jakimś weselu. I ogólne kicha, nie spodziewaliśmy się tego. Facet fajny ma glos ale wesela prowadzic nie umieją. Zrezygnowalismy z ich w zeszłym roku chcieli za 3 os 3,500zł.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alabama tysiąc razy lepsza niż Acapulco, mimo, że te zespoły bardzo sa ze sobą powiązane..

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy ma swoją opinię...ja brałam w ciemno Allabamę bo późno zajęłam się organizacją i już wszystko było pozajmowane atu akurat się zwolnił termin

wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy

ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo

Quantos - nie są tak sławni i tak rozchwytywani, przez co nie zadzierają nosa i są bardzo otwarci na propozycje, a poziom ich gry nie odbiega od tych "znanych" zespołów.

I jak Ci idzie szukanie??? znalazłaś już coś???

Malibu Latino
Remaband w 100% polecamy !!! Grali na naszym weselu, było super...
Weronika - nic nie znalazłam!! To jest jakis koszmar ....
Napisałam w piątek maile do fototgrafów z prośbą o fertę i cennik - dostałam 1 odpowiedz. Do kilku wczoraj dzwoniłam i powiedzieli że wyslą ale nic nie dostałam.

Orkiestra - zazwyczaj zajęte terminy!! Wczoraj obdzwoniłam chyba z 15... w tym malibu latino itp. Masakra!! :(

justa 84 - dzięukuję za stronkę, zaraz zadzwonie.

polecam zaspol Crazy,mialam go na weselu i byla super zabawa:)

agata
moze Zespol Kasat???

wejdź sobie na strone www.zm-ragtime.xt.pl chłopaki naprawde fajnie grają mieliśmy ich na własnym weselu i byliśmy zadowoleni zabawa świetna aż do białego rana, jeśli chodzi o kamerzyste to polecam camer film a namiary mogę podać później bo nie pamiętam telefonu, a fotografa wejdź na strone www.crodo.pl może ci się spodoba. ja korzystałam z ich usług na własnym weselu i byłam bardzo zadowolona, mamy pamiątki na całe życie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej! Przy cześci tych zespołów co podałam wyżej to osobiście bawiłam się, badź słyszałam. York i Supre (nie slyszałam) to polecił nam nasz kamerzysta (polecal bratu Dysk - na weselu rewelacja:) Numery gdzieś zapodziałam, mam tylko do Dysku: 609 941 250
Ale tu znajdziesz, sprawdź ten link, duzo kontaktów:

http://www.videotom.kartuzy.info/videotom/forum.php?category=4&page=

ten zespól dla mnie też super (z sekcja dęta)
http://www.czarnekapelusze.pl/

i tu jezeli jescze szukacie stronki coctailu
http://www.cocktail.com.pl/

Ogladanie kaset, czy słuchanie próbek nie oddaje tego jak te zespoły brzmią na żywo :)

Powodzenia w szukaniu :)))

YORK !

dawajcie dalej dziewczyny :)
Umówiłam się z czarnymi kapeluszami na 23.08. - grają w Otominie - tylko zeby nikt mi terminu nie ukradł.

York - brak terminu.

Do większości tych o których piszecie nie mogę znaleść stronki.
Piszcie proszę czy miałyście lub byłście na weselu u nich i jeśli możecie to odrazu kontakt - jeśli macie

a dzwoniłaś do ragtim 509 278 997 wyżej podawałam ich strone
aguska - dzwoniłam, ale "jest nie osiagalny" - nie wiem, może ma wyłaczony tel lub jst poza zasiegiem, ale zadzwonię jeszcze raz popołudniu

Słyszałam, że kapelusze są świetni i niedrodzy:)
Spróbuj jeszcze north duo (czy trio)

do góry