Widok
polecam zespół Ragtime, grają w 3 lub w 4 osoby, dają czadu, muzyka jest przeróżna,od nowoczesnej po biesiadne (chociaż biesiadną muzykę grali dopiero na poprawinach), grają dokładnie tak jak na demo na swojej stronie więc można ich być pewnym, lider zespołu sprawdza się w 100 % jako prowadzący imprezę
DUET SAX no nowa jakość i nowy styl .
Muzyczna obsługa imprez polegająca na połączeniu duetu dwóch zawodowych saksofonistów grających z podkładami, oraz DJeja. Czyli muzyka dyskotekowa przeplatana z żywą instrumentalną muzyką na wysokim poziomie, a wszystko to zrobione z dobrym smakiem i wyczuciem estradowym. Miałam okazję być na takim właśnie weselu i jest to coś zostaje w pamięci. Oprócz samego duetu saksofonowego, muzycy wykorzystują instrumenty klawiszowe, akordeon, pianino, keyboard do grania marszy powitalnych, nastrojowego przygrywania do kolacji itp. Jednym słowem po prostu coś nowego, szczególna atrakcja dla fanów saksofonu. Szczerze polecam : http://www.duetsax.pl
Muzyczna obsługa imprez polegająca na połączeniu duetu dwóch zawodowych saksofonistów grających z podkładami, oraz DJeja. Czyli muzyka dyskotekowa przeplatana z żywą instrumentalną muzyką na wysokim poziomie, a wszystko to zrobione z dobrym smakiem i wyczuciem estradowym. Miałam okazję być na takim właśnie weselu i jest to coś zostaje w pamięci. Oprócz samego duetu saksofonowego, muzycy wykorzystują instrumenty klawiszowe, akordeon, pianino, keyboard do grania marszy powitalnych, nastrojowego przygrywania do kolacji itp. Jednym słowem po prostu coś nowego, szczególna atrakcja dla fanów saksofonu. Szczerze polecam : http://www.duetsax.pl
Z czystym sumieniem polecam zespół Malibu Latino mieliśmy ich na poprawinach fakt że w okrojonym składzie bo na cały nie było nas stać ale chłopaki z zespołu dali czadu Rewelacja goście byli zachwyceni my z resztą też nie spodziewaliśmy się że po dj Jakubku, którego mieliśmy na weselu ktoś da rade rozbujać towarzystwo a jednak się udało
Ja też to samo uświadamiam forumowiczom, aż Allabama i spółka strasznie się bulwersuje, grozi, ubliża itp. Poprosiłem ich na weselu by zagrali "Puste koperty" Szczepanika, odpowiedź p.Darka: "niestety nie mamy w repertuarze", zaproponowałem, że napisze na kartce słowa i funkcje,(az cztery) lub prosze o wersje instrumentalną, ale niestety, ci ludzie po prostu wogóle nie umieją grać NIC!!! Takie "Puste koperty" potrafi zagrać 7 letnie dziecko w I-kl. Szk. Muzycznej a wielki Presley i jeszcze większa Anna G. niestety nie potrafią, a chca udawać muzyków :)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
Przedstawiamy Państwu zespół KoKTaJL z Gdańska.
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL