Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej

Ja szczerze mogę polecić zespół Revers. Bawiłam się już na kilkunastu weselach, na dwóch z nich grał ten zespół i to były najlepsze wesela na jakich byłam :) Sama będę miała ich u siebie.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
witam:) czy mogłybyście podać mi namiary na zespoły które były wcześniej wymieniane:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy mogę prosić na namiary tych zespołów co wymieniane były bo nie mogę znaleźć:(
polecam zespół Ragtime, grają w 3 lub w 4 osoby, dają czadu, muzyka jest przeróżna,od nowoczesnej po biesiadne (chociaż biesiadną muzykę grali dopiero na poprawinach), grają dokładnie tak jak na demo na swojej stronie więc można ich być pewnym, lider zespołu sprawdza się w 100 % jako prowadzący imprezę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Goraco polecam zespol Tequila z Pruszcza. Zabawa byla rewelacyjna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
oni są super, bawiałam się z nimi i pracowałam!!!! Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
DUET SAX no nowa jakość i nowy styl .
Muzyczna obsługa imprez polegająca na połączeniu duetu dwóch zawodowych saksofonistów grających z podkładami, oraz DJeja. Czyli muzyka dyskotekowa przeplatana z żywą instrumentalną muzyką na wysokim poziomie, a wszystko to zrobione z dobrym smakiem i wyczuciem estradowym. Miałam okazję być na takim właśnie weselu i jest to coś zostaje w pamięci. Oprócz samego duetu saksofonowego, muzycy wykorzystują instrumenty klawiszowe, akordeon, pianino, keyboard do grania marszy powitalnych, nastrojowego przygrywania do kolacji itp. Jednym słowem po prostu coś nowego, szczególna atrakcja dla fanów saksofonu. Szczerze polecam : http://www.duetsax.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Zespół ,,od A do Z'' Gdynia 58-625 35 66, kom 501 613 200 Polecam W.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Z czystym sumieniem polecam zespół Malibu Latino mieliśmy ich na poprawinach fakt że w okrojonym składzie bo na cały nie było nas stać ale chłopaki z zespołu dali czadu Rewelacja goście byli zachwyceni my z resztą też nie spodziewaliśmy się że po dj Jakubku, którego mieliśmy na weselu ktoś da rade rozbujać towarzystwo a jednak się udało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Orkiestra "SUPRA" Czy ktoś miał okazje się bawić na weselu z ich udziałem - bardzo proszę o opinie???
Bravoton jest supppppppeeeeeeeerrrrrrrrrr grali na naszym weselu

polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
hm... Masę zespołów przesłuchałam i tylko jeden przypadł mi do gustu...No i będzie grał u mnie na weselu... RELAX z Kiełpina...
Zerknijci na tą stronkę... naprawdę polecam...
http://kafo.pl/viewtopic.php?id=10558
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
brać udział w gospodzie pod żubrem to raczej żenada , wcale nie świadczy to że zespół umie grać, biora tam kazdy zespół który zagra za darmo i wypełni czas antenowy:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam www.commersband.com
WITAMY SERDECZNIE.JEŚLI TEMAT JESZCZE AKTUALNY TO PROSIMY O KONTAKT.POZDRAWIAMY AGNIESZKA I SZYMON Z DROGI DO GWIAZD
TEL 886-476-376
witam, u mnie na weselu grał zespół Pani Anny Sikora - super głos. Można ich zobaczyć i posłuchać na żywo w klubie Riwiera w Gdyni w piątki na dancingach. Na youtube też są -wpiszcie:"annasikora a-nutka". pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też to samo uświadamiam forumowiczom, aż Allabama i spółka strasznie się bulwersuje, grozi, ubliża itp. Poprosiłem ich na weselu by zagrali "Puste koperty" Szczepanika, odpowiedź p.Darka: "niestety nie mamy w repertuarze", zaproponowałem, że napisze na kartce słowa i funkcje,(az cztery) lub prosze o wersje instrumentalną, ale niestety, ci ludzie po prostu wogóle nie umieją grać NIC!!! Takie "Puste koperty" potrafi zagrać 7 letnie dziecko w I-kl. Szk. Muzycznej a wielki Presley i jeszcze większa Anna G. niestety nie potrafią, a chca udawać muzyków :)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A słuchasz Radia Kaszebe? ?? Skoro zespół jest zapraszany do "Biesiady pod Żubrem" gra kocerty na żywo transmitowane w radiu, to chyba najlepszy dowód że nie masz do czynienia z amatorami i raczej obawy są zbędne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zespół York, jak sie orientuję jest z Bendargowa, ostatnio występowali w biesiadzie Radia Kaszebe, można tylko pozytywnie sie wypowiadać o tej kapeli:
1.Ludzie na wysokim poziomie
2.Świetni muzycy
3.Zróżnicowany, dobrze zrobiony repertuar
Jednym słowem najwyższa półka w tej branży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przedstawiamy Państwu zespół KoKTaJL z Gdańska.
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20
do góry