Widok
oj bardzo ci współczuję też miałam ten problem i już wszystko chciałam przekładać, mam też zespół z wesela koleżanki Kora z Sierakowic z dojazdem rok temu chcieli 2000 zł 602 692 506 ponoć Mega ton jest też fajny ale ja ich nie słyszałam ale podam ci numer 697 736 240 no i więcej już nie mam chyba że orkiestre z wesela siostry ale mi się nie podobała za dużo gadali ciągle to samo grali
Powiem Ci, że mysłałam, że to bedzie przyjemniejsze, a ja sie tak denerwuję, że wychodzę z siebie. Nie przypuszczałam że będzie tak ciężko ...
Na tyle maili co wysłałam do fotografów w piatek rano odpisało tylko 2 i jak dzwonie do reszty to twierdza ze odpiszą... a ja wciąż odświerzam poczte jak głupia :( Rece mi opadają :(
Dziękuje za wszystkie namiary - próbuje dalej bo nic innego mi nie pozostaje
Na tyle maili co wysłałam do fotografów w piatek rano odpisało tylko 2 i jak dzwonie do reszty to twierdza ze odpiszą... a ja wciąż odświerzam poczte jak głupia :( Rece mi opadają :(
Dziękuje za wszystkie namiary - próbuje dalej bo nic innego mi nie pozostaje
no z crodo to jest też ciężko siostra czeka na zdjęcia ze ślubu, najlepiej namolnie dzwonić wtedy będzie pamiętał i próbuj dalej do ragtimu może oni mają wolne nam uratowali wesele, a mój mąż tak bardzo się bał że skoro mają wolny twrmin to napewno są doniczego, a tak super się bawiliśmy że zabawa miała byc do 4 rano a była do 5
dokładnie karolcia wiem jak to jest miałam to samo aż mi się już tego ślubu nie chciało mieć, ale potem już było coraz lepiej, ja miałam też problem z kamerzystą bo nikt z znajomych nie polecał nam swoich kamerzystów, byłam załamana, ty chociaż załatwiasz wszystko z rocznym wyprzedzeniem a myśmy zdecydowali się rok temu na ślub w marcu na 15 września czyli mieliśmy pół roku wystarczyło ale kłopoty właśnie ze znalezieniem, nasze zdjęcia są na stronie crodo poszukaj pare która rzuca kieliszkami to właśnie my:)
Ja mialam zespol Crazy. Na poczatku chlapaki zamulali i myslalam ze bedzie katastrofa z wesela. Ale jak sie potem rozkrecili to musialam im mowic zeby o 5tej konczyli bo goscie nie chcieli sie zmyc do domu tak swietnie grali:)) Tylko pewnie cienko u nich z terminem.
Ale bylam w ostatnia sobote na weselu gdzie gral zespol Lotos z Kartuz.
Bylo superancko. Sa naprawde swietni! Nigdy nie podobaly mi sie babki w zespole weselnym ale ta z Lotosu super spiewa.
Znalazlam w internecie jakis numer do nich tylko nie wiem czy aktualny.
tel. 694-533-123
Jak beda mieli wolny termin to ich bierz:))
Ale bylam w ostatnia sobote na weselu gdzie gral zespol Lotos z Kartuz.
Bylo superancko. Sa naprawde swietni! Nigdy nie podobaly mi sie babki w zespole weselnym ale ta z Lotosu super spiewa.
Znalazlam w internecie jakis numer do nich tylko nie wiem czy aktualny.
tel. 694-533-123
Jak beda mieli wolny termin to ich bierz:))
no ja przezyłam to samo z orkiestra tez poszkukiwalam jakiekolwiek terminu wolnego (w lipcu 2008 na wrzesien 2009) nie spodziewalam sie ze z orkiestra sa takie problemow bo sale i fotografa udało nam sie załatwic bez problemow
wszyskie orkiestry ktore zostały wymienione tutaj w wątku maja zajete wszystkie termin w 2009 masakra, zastanawiam sie kiedy trzebabylo zaczac organizacje zeby miec wybór
wszyskie orkiestry ktore zostały wymienione tutaj w wątku maja zajete wszystkie termin w 2009 masakra, zastanawiam sie kiedy trzebabylo zaczac organizacje zeby miec wybór
Dzieki dziewczyny za namiary! Jutro znowu zasiadam do dzwonienia ...
agusia - ja tez jestem zrezygnowana ... dziękuje za zrozumienie, widze, że nie tylko mnie to spotyka... :(
sylwusia - jakiś namiar na Tequile??
A tak na marginesie ... pomimo tego iż jestem natrętna to nawet fotografi mnie olewają z ofertami .. ;( Marzę o tym, żeby mieć już to wszystko za sobą!!!! i spokojnie czekać
agusia - ja tez jestem zrezygnowana ... dziękuje za zrozumienie, widze, że nie tylko mnie to spotyka... :(
sylwusia - jakiś namiar na Tequile??
A tak na marginesie ... pomimo tego iż jestem natrętna to nawet fotografi mnie olewają z ofertami .. ;( Marzę o tym, żeby mieć już to wszystko za sobą!!!! i spokojnie czekać
a wiesz, że może być też tak, że spora częśc z tych zespołów i fotografów będzie miala jeszcze wolne do tego czasu, bo sporo udzi rezerwuje coś tam w ciemno i potem rezygnuje, podobno rezerwują też kilku wykonawców naraz i rózne inne takie paranoje...
sporo osób zaczyna załatwiać wszystko na kilka miesięcy przed ślubem i im się udaje - niewykluczone, że jeszcze sytuacja się polepszy - czego Ci serdecznie życzę! :)
powodzenia! :)
sporo osób zaczyna załatwiać wszystko na kilka miesięcy przed ślubem i im się udaje - niewykluczone, że jeszcze sytuacja się polepszy - czego Ci serdecznie życzę! :)
powodzenia! :)