Widok
hmm Allabama :) ich wokalistka dostała się do półfinału w programie mam talent czyli jak widać nie są z tych co to każdy śpiewać może aczkolwiek nie każdemu może się podobać, będąc na weselu w ostatnią sobotę oglądaliśmy jej występ w TV super na rockowo poza tym wesele było rewelacyjne !!! nie wspomnę o gitarzyście który po prostu powalał swoją grą Elvis też super sympatycznie :)
Dlaczego te dziewczyny tak się przejmują obowiazkami Pana Młodego? To do niego należy załatwienie zespołu. Czyżby dziewczynom ostatnio aż tak przybyło męskiego pierwiastka, czy może to zniewieściali chłopcy, podszywający się tu pod panienki? :) Może Panowie zajmiecie się kupowaniem sukni ślubnej... dla siebie :P , a w Pani młodej pozostanie kupić sobie gajerek ? :D :D:D
zgadzam sie z powyzszym , szukam zespolu, w ktorym osoby umieja grac i spiewac . Nie stac mnie na to zeby zaplacic za rzepolenie Stasiowi z Jasiem w sobotnie popoludnie. Niestety wiekszosc zespolow jest na jedno kopyto . Musze przyznac, ze trudno jest znalezc poprostu cos innego . Jak narazie udalo znalezc mi sie jeden zespol z mlodymi profesjonalnymi muzykami. Jak bede wiedziala wiecej to tu napisze:-)
W zasadzie nie wiem czy nie lepiej miec DJ'a .
Dziewczyny doradzcie czy lepszy zespol czy dj?
W zasadzie nie wiem czy nie lepiej miec DJ'a .
Dziewczyny doradzcie czy lepszy zespol czy dj?
Ja również odradzam Allabamę, chyba że chcecie karaoke mieć na weselu zamiast muzyki na żywo. To są ludzie z tych co to śpiewać każdy może... ale nie każdy musi tego słuchać :D hehe Natomiast na ich stronie , jak można by się spodziewać, wszystko gra. ;) Odnośnie tej Pani, która ich tak tu wychwala, ukrywając się pod przeróżnymi nickami, to żona tego Prrresss-leja i taka już Jej rola - praca w reklamie. Całe szczęście, że podobno Elvis żyje, bo to znaczy , że nie przewraca się w grobie. Pozdrawiam wszystkich nowożeńców i współczuję im trudnego wyboru, gdyż dzisiaj zespół weselny, w którym są Muzycy to niemalże biały kruk. W ogromnej większości to grajkowie, którzy ledwie potrafią na czymś zagrać (i to już dzisiaj sukces), a o graniu na żywo nie ma mowy. Oczywiście można i trafić na ostatnich Muzyków, którzy jeszcze nie wyjechali do "lepszych krajów", choć to obecnie jest bardzo trudne. Niestety, to także przekleństwo naszych czasów. Wejdźcie na http://www.centrumzespolow.pl . Wszystkie te zespoły podlegają liderowi zespołu Allabama, czyli są tyle samo warte.
:) tzn on i ona spiewają- na zmiane, grają na klawiszach a reszta muzyki z podkładu. ale nie brzmi to jak dico-polo ale bardzo profesjonalnie, jak śpiewają po angielsku to po angielsku a nie czymś co to przypomina, mają czyste głosy, profesjonalne podejscie do sprawy plus na prawde wszystko-caly repertuar dobierają pod zyczenia pary młodej, świetnie pan wodzirejował.. a więc jak na dwie osoby to super wyszlo /wg mnie lepiej niż np dj/. A przez to ze nie ma całej kapeli na 5-6 osób to taniej wychodzi, za mniej osób trzeba zapłacić na sali /bo przeciez oni tez dostają jedzenie więc tez się za nich płaci/. no i mimo ze mieli grac do 5, jak wesele się kręciło do 7 rano to nic nie kręcili nosami ale do końca, bez dopłaty zagrali. także polecam :) nie pamiętam dokładnie ile oni osobiście chcieli, ale musiałam im zapłacić za dojazd z Torunia i za nocleg a i tak nie przekroczyłam w sumie 1800zł. Jak dzwoniłam po innych kapelach, to nie dość że gorzej brzmieli na demo to na wstepie chcieli około 2tys.
Aczkolwiek oczywiście nie twierdzę, że nie ma lepszych :) ale tych wiem ze mogę polecić /wszyscy goście też zachwalali, że świetna muzyka itd/
....
polecam: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs :)
Aczkolwiek oczywiście nie twierdzę, że nie ma lepszych :) ale tych wiem ze mogę polecić /wszyscy goście też zachwalali, że świetna muzyka itd/
....
polecam: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs :)
Witam,
-z chęcią polecę swoją ORKIESTRĘ! Pan i pani z Torunia (nie pamiętam dokładnie nazwy orkiestry- "Powrót do edenu" czy coś w tym stylu) /mimo kosztów noclegu i dojazdu do Trójmiasta to zagrali taniej niż niejedni z 3miasta/. Na prawdę profesjonalne podejście, pani ma cudny głos-grali do 7 rano, repertuar wg życzenia pary młodej. polecam! tel: 0-56 650 03 07 w godzinach (11-16 i 18-22) lub domowy 0-56 644 72 33
Przy okazji polecam również:
-białe GOŁĘBIE- świetna sprawa, bardzo wzruszający moment-polecam, tel: 601353560
-CIASTA w Rumi-taniej nigdzie nie widziałam a były na prawdę super pyszne- Rumia, Abrahama 3, tel 0503150400
-zadowolona też jestem z SALI WESELNEJ- Dworek w Ciechocinie w Redzie.. na max 75/80 osób.. ale pyszne jedzenie, miła, profesjonalna obsługa-wszystko wg życzenia pary młodej
Widać miałam szczęście bo wszystko mogę polecić z pełną odpowiedzialnością :)
Przy okazji-polecam też swoją SUKNIĘ ślubną :) sprzedam tanio suknię wysokiej jakości materiałów, wg projektu Farage.
Mój wątek: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs
-z chęcią polecę swoją ORKIESTRĘ! Pan i pani z Torunia (nie pamiętam dokładnie nazwy orkiestry- "Powrót do edenu" czy coś w tym stylu) /mimo kosztów noclegu i dojazdu do Trójmiasta to zagrali taniej niż niejedni z 3miasta/. Na prawdę profesjonalne podejście, pani ma cudny głos-grali do 7 rano, repertuar wg życzenia pary młodej. polecam! tel: 0-56 650 03 07 w godzinach (11-16 i 18-22) lub domowy 0-56 644 72 33
Przy okazji polecam również:
-białe GOŁĘBIE- świetna sprawa, bardzo wzruszający moment-polecam, tel: 601353560
-CIASTA w Rumi-taniej nigdzie nie widziałam a były na prawdę super pyszne- Rumia, Abrahama 3, tel 0503150400
-zadowolona też jestem z SALI WESELNEJ- Dworek w Ciechocinie w Redzie.. na max 75/80 osób.. ale pyszne jedzenie, miła, profesjonalna obsługa-wszystko wg życzenia pary młodej
Widać miałam szczęście bo wszystko mogę polecić z pełną odpowiedzialnością :)
Przy okazji-polecam też swoją SUKNIĘ ślubną :) sprzedam tanio suknię wysokiej jakości materiałów, wg projektu Farage.
Mój wątek: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs