Widok
CRAZY!!!!! W sobotę grali na moim weselu i...... brak mi słów! Są super! W tydzień przed weselem poprosiłam ich o opracowanie dla mnie nietypowej piosenki na pierwszy taniec - motyw przewodni z 07 zgłoś sie (oboje z mężem jesteśmy policjantami), do którego Korcz napisał słowa , a całośc zaśpiewała Majewska i udało im sie to mimo, że tej piosenki nie ma nigdzie w necie! Do tego załatwili specjalnie na ta jedną piosenke saksofonistkę i całość wyszł idealnie! POLECAM z czystym sumieniem!
Agusia - zdjątek nie znalazłam :( one są w plenerze rozumiem??
Nic tez nie załatwiłam ...
Z kamerzystą jesteśmy umówieni na wtorek - właściwie to kamerował u mojej przyjaciółki i strasznie nam sie podobało, więc sądzę że go weźmiemy. - chociaż coś ...
Jednego zespołu jedziemy posłuchać w przyszłą sobote... a reszta mega ciężko!!
TEQUILA tez ma zajęte..
Szyszka - masz jakieś namiary na CRAZY ????
Ja-dwisia - być może masz rację - a raczej napewno, ale wiesz jak to jest. Lepiej mieć i spac spokojnie - tym bardziej że widzę, jak jest cięzko :(
Ale dziekuję :) ja tez chyba musze byc dobrej myśli ...
Nic tez nie załatwiłam ...
Z kamerzystą jesteśmy umówieni na wtorek - właściwie to kamerował u mojej przyjaciółki i strasznie nam sie podobało, więc sądzę że go weźmiemy. - chociaż coś ...
Jednego zespołu jedziemy posłuchać w przyszłą sobote... a reszta mega ciężko!!
TEQUILA tez ma zajęte..
Szyszka - masz jakieś namiary na CRAZY ????
Ja-dwisia - być może masz rację - a raczej napewno, ale wiesz jak to jest. Lepiej mieć i spac spokojnie - tym bardziej że widzę, jak jest cięzko :(
Ale dziekuję :) ja tez chyba musze byc dobrej myśli ...
kamerzysta to bemar media tel. 606-430-240 bardzo sympatyczny Pan, cena : 1800 - wiec chyba nie dużo ... tak mi się wydaje :)
Jestesmy z nim umówieni na wtorek, ale mniej więcej wiem co oferuje - tzn widziałam.
Jutro wyjeżdzamy więc zakańczam swoje puszkiwania .. ale od poiedziałku zaczynam dalej :)
Jestesmy z nim umówieni na wtorek, ale mniej więcej wiem co oferuje - tzn widziałam.
Jutro wyjeżdzamy więc zakańczam swoje puszkiwania .. ale od poiedziałku zaczynam dalej :)
karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000 zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6 zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam pare innych:)
agusia43, czy mogę prosić o namiary na Waszego kamerzyste?ok 1000zl to jeszcze zniose, tym bardziej jak już kiedys wspomniałam, zaszaleliśmy z troche z foto:) Dziękuje i pozdrawiam
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
hej, podam ci numer tel do zespolu z rumi to jest 3 panow nazwy nie pamietam mieli grac na moim weselu ale musielismy zmienic date i juz mieli zajety ten drugi termin , nie reklamuja sie w internecie poprostu droga pantoflowa jak sie mowi, sa nawet tani bo chcieli 1500 zl kierownik to jest pan piotr 600529728 moze beda mieli wolny termin zycze powodzenia :)