Widok
Jeśli komuś wystarczy szmira i blazowanie to spoko.Ale jeśli lubicie prawdziwą muzykę i zabawę to stanowczo odradzam!!
ten żałosny niby Elwis to może śpiewać na wiejskiej zabawie w koziej wólce!
Widzieliście go w programie "Mam Talent" ?Że Na DA!!!
Opamiętajcie się!!
Nic nie zastąpi żywego zespołu!!!!!!!!!!!
ten żałosny niby Elwis to może śpiewać na wiejskiej zabawie w koziej wólce!
Widzieliście go w programie "Mam Talent" ?Że Na DA!!!
Opamiętajcie się!!
Nic nie zastąpi żywego zespołu!!!!!!!!!!!
Witamy.
Nasz zespół zapewnia dobrą muzykę, świetną zabawę,
znakomitą atmosferę oraz gwarancję udanej imprezy, którą tylko my Wam zapewnimy. Każde z wesel
prowadzi nasz wodzirej, który jest równocześnie muzykiem i członkiem
zespołu.
Oto aktualny, promocyjny i tymczasowy cennik naszych występów:
Zespół weselny - 4 os.: gitara, perkusja/saksofon, klawisze, wokal - 2.400 zł
Zespół weselny - 3 os.: gitara, saksofon, wokal + klawisze - 1.900 zł
Duet weselny - 2 os.: gitara, klawisze + wokal - 1.400 zł
DJ na wesele - 1 os. - 900 zł
Na naszej stronie znajdują się fragmenty naszych nagrań: www.grupaweselna.pl
Pozdrawiamy,
Grupa Weselna StandART - orkiestra weselna z Trójmiasta
telefon: 0-660-271-210
e-mail: kontakt@GrupaWeselna.pl
www.GrupaWeselna.pl
Nasz zespół zapewnia dobrą muzykę, świetną zabawę,
znakomitą atmosferę oraz gwarancję udanej imprezy, którą tylko my Wam zapewnimy. Każde z wesel
prowadzi nasz wodzirej, który jest równocześnie muzykiem i członkiem
zespołu.
Oto aktualny, promocyjny i tymczasowy cennik naszych występów:
Zespół weselny - 4 os.: gitara, perkusja/saksofon, klawisze, wokal - 2.400 zł
Zespół weselny - 3 os.: gitara, saksofon, wokal + klawisze - 1.900 zł
Duet weselny - 2 os.: gitara, klawisze + wokal - 1.400 zł
DJ na wesele - 1 os. - 900 zł
Na naszej stronie znajdują się fragmenty naszych nagrań: www.grupaweselna.pl
Pozdrawiamy,
Grupa Weselna StandART - orkiestra weselna z Trójmiasta
telefon: 0-660-271-210
e-mail: kontakt@GrupaWeselna.pl
www.GrupaWeselna.pl
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
pozdrawiam
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
pozdrawiam
Zgadzam sie ze Allabama jest przereklamowana!!Kazdy pisze o allabamie ale powiem wam od serca ze to nic specjalnego same pomyslcie muzyka z podkladu, cena 5 tys, bylam na weselu gdzie grali wszyscy byli podekscytowani bo Allabama bedzie...a wiekszosci wcale sie nie nie podobalo, o elvisie tez byly mieszane opinnie, a wiec nigdy nia mozna brac nic w ciemno!!tylko dobrze sie zasanowic i szukac profesjonalnej orkiestry!Moja kumpela teraz szuka orkiestry i wiem ze nie jest latwo ale trzymam za nia kciuki, bo chce sie fajnie bawic na ich weselu:))
lucy80 - z terminami masakra!!! Nie spodobały Nam sie Czarne Kapelusze. Były 3 os. Na 8 piosenek jedną śpiewała kobieta - ładnie, 4 piosenki mężczyna z "zatkanym nosem" a 3 piosenki to same melodie bez śpiewu... Jakoś Nas nie przekonali :(
liela - fajnie, że mamy w ten sam dzięń wesele :):)
Nie przerażaj się bo niektóre dziewczyny też jeszcze nic nie mają załatwione, a z kolei jeszcze inne maja juz prawie wszystko - szaleństwo!!
Ja wyszłam z założenia, że jak teraz zaklepię orkiestrę - z która jest taki problem, kamerzystę i fotografa to będę miała na dłuższy czas spokój.
Tak więc mamy:
- salę
- fotografa
- kamerzystę - wstępnie, ale chyba innego nie będziemy juz szukali
- orkiestre - właściwie raczej jesteśmy zdecydowani ale jeszcze 27 września idziemy posłuchać ich na żywo
- kościół (a właściwie date i godzinę :) ) Właściwie to tylko dlatego, że bylismy wczoraj wpłacic zaliczke w hotelu i zajechali do kościoła, w którym zdecydowaliśmy sie mieć ślub (blisko hotelu).
Chcemy też szybciej zrobić nauki, żeby już mnieć z głowy, bo potem zostawimy sobie na ostatnią chwilę i wszystko naraz będzie :)
leila - to naprawde jest jeszcze sporo czasu ... ale uważam, że takie rzeczy jak orkiestra, kamerzysta i fotograf - załatw juz teraz. Przede wszystkim orkiestra!!
Wrazie czego jeśli potzrebowałabyś jakiś kontakt to pisz :)
liela - fajnie, że mamy w ten sam dzięń wesele :):)
Nie przerażaj się bo niektóre dziewczyny też jeszcze nic nie mają załatwione, a z kolei jeszcze inne maja juz prawie wszystko - szaleństwo!!
Ja wyszłam z założenia, że jak teraz zaklepię orkiestrę - z która jest taki problem, kamerzystę i fotografa to będę miała na dłuższy czas spokój.
Tak więc mamy:
- salę
- fotografa
- kamerzystę - wstępnie, ale chyba innego nie będziemy juz szukali
- orkiestre - właściwie raczej jesteśmy zdecydowani ale jeszcze 27 września idziemy posłuchać ich na żywo
- kościół (a właściwie date i godzinę :) ) Właściwie to tylko dlatego, że bylismy wczoraj wpłacic zaliczke w hotelu i zajechali do kościoła, w którym zdecydowaliśmy sie mieć ślub (blisko hotelu).
Chcemy też szybciej zrobić nauki, żeby już mnieć z głowy, bo potem zostawimy sobie na ostatnią chwilę i wszystko naraz będzie :)
leila - to naprawde jest jeszcze sporo czasu ... ale uważam, że takie rzeczy jak orkiestra, kamerzysta i fotograf - załatw juz teraz. Przede wszystkim orkiestra!!
Wrazie czego jeśli potzrebowałabyś jakiś kontakt to pisz :)