Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
fairy możesz się rozwinąć na temat quantos :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bravoton bravoton bravoton

mam odciski po wczorajszym weselu nie spodziewalam sie takiego efektu ale sa niesamowici i bede ich polecac z czystym sumieniem goscie pod wielkim wrazeniem i nie bylo osoby ktora by siedziala

popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszał ktoś o BROTHERS BAND??

o jej karolcia jeszcze walczysz z orkiestrą?

na naszym weselu mieliśmy Zespół PULS
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/

znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!

Bel Canto !!! Zespół z Gdyni :) Są rewelacyjni, pozdrawiam zespół:)
Hej *karolcia*! Aż tak źle z tymi terminami?

A byłaś posłuchać Czarne Kapelusze 23.08? Nie spodobali się?

Powodzenia w dalszym szukaniu:)))

dziewczyny a mial ktos axton juz po zamianie czyli 2 facetow i babka ja mam ich teraz 26 wrzesnia i jestem ciekawa pozdrawiam

my chyba zdecydujem się na Brothers band, ale jutro jeszcze jedziemy posłuchać Bel canto - tylko że róznica w cenie jest duuuża :)

karinax ty masz to wesele teraz?? we wrzesniu?
nie grają disco polo. na codzień gustują w standardach jazzowych. Na weselach grają największe hity światowe - są orkiestrą z wyższej półki. Z wykształcenia muzycy. 2 gitary, saksofon, klawisze, perkusja....dwa wokale. Umieją rozruszać wiare:)

shisa
tak teraz :)

a próbowałas www.zespolbest.pl nie wiem jaka muzykę lubisz, ale z tego co ostatnio pisała "barakuda" spisali sie znakomicie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
*karolcia*ja mam wesele w tym samym terminie co Ty i troche mnie to wszystko przerazilo...My jeszcze nie mamy zespolu, fotografa i kamerzysty...wydawalo mi sie ze to jeszcze sporo czasu...a teraz to az boje sie sprawdzac...
lucy80 - z terminami masakra!!! Nie spodobały Nam sie Czarne Kapelusze. Były 3 os. Na 8 piosenek jedną śpiewała kobieta - ładnie, 4 piosenki mężczyna z "zatkanym nosem" a 3 piosenki to same melodie bez śpiewu... Jakoś Nas nie przekonali :(

liela - fajnie, że mamy w ten sam dzięń wesele :):)
Nie przerażaj się bo niektóre dziewczyny też jeszcze nic nie mają załatwione, a z kolei jeszcze inne maja juz prawie wszystko - szaleństwo!!
Ja wyszłam z założenia, że jak teraz zaklepię orkiestrę - z która jest taki problem, kamerzystę i fotografa to będę miała na dłuższy czas spokój.
Tak więc mamy:
- salę
- fotografa
- kamerzystę - wstępnie, ale chyba innego nie będziemy juz szukali
- orkiestre - właściwie raczej jesteśmy zdecydowani ale jeszcze 27 września idziemy posłuchać ich na żywo
- kościół (a właściwie date i godzinę :) ) Właściwie to tylko dlatego, że bylismy wczoraj wpłacic zaliczke w hotelu i zajechali do kościoła, w którym zdecydowaliśmy sie mieć ślub (blisko hotelu).

Chcemy też szybciej zrobić nauki, żeby już mnieć z głowy, bo potem zostawimy sobie na ostatnią chwilę i wszystko naraz będzie :)

leila - to naprawde jest jeszcze sporo czasu ... ale uważam, że takie rzeczy jak orkiestra, kamerzysta i fotograf - załatw juz teraz. Przede wszystkim orkiestra!!
Wrazie czego jeśli potzrebowałabyś jakiś kontakt to pisz :)

Zgadzam sie ze Allabama jest przereklamowana!!Kazdy pisze o allabamie ale powiem wam od serca ze to nic specjalnego same pomyslcie muzyka z podkladu, cena 5 tys, bylam na weselu gdzie grali wszyscy byli podekscytowani bo Allabama bedzie...a wiekszosci wcale sie nie nie podobalo, o elvisie tez byly mieszane opinnie, a wiec nigdy nia mozna brac nic w ciemno!!tylko dobrze sie zasanowic i szukac profesjonalnej orkiestry!Moja kumpela teraz szuka orkiestry i wiem ze nie jest latwo ale trzymam za nia kciuki, bo chce sie fajnie bawic na ich weselu:))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktos mi powie cos wiecej o espole quantos?
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
ja szczerze polecam TOma-to. Widziałam ich w akcji na sylwestra i przekonali mnie w 100%. MOżesz ich zobaczyć na youtubie. Nie wiem jak z terminami - z tym krucho u wszystkich dobrych zespołów. Nie mam namiarów pod ręką ale jeśli wstukasz nazwe zespołu to coś znajdziesz - a ja mogę poszukać jak wrócę do domu.
pozdrawiam
LADNA REKLAMA!!!HEHE
do góry