Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
my chyba zdecydujem się na Brothers band, ale jutro jeszcze jedziemy posłuchać Bel canto - tylko że róznica w cenie jest duuuża :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny a mial ktos axton juz po zamianie czyli 2 facetow i babka ja mam ich teraz 26 wrzesnia i jestem ciekawa pozdrawiam

Hej *karolcia*! Aż tak źle z tymi terminami?

A byłaś posłuchać Czarne Kapelusze 23.08? Nie spodobali się?

Powodzenia w dalszym szukaniu:)))

Bel Canto !!! Zespół z Gdyni :) Są rewelacyjni, pozdrawiam zespół:)
na naszym weselu mieliśmy Zespół PULS
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/

znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!

o jej karolcia jeszcze walczysz z orkiestrą?

słyszał ktoś o BROTHERS BAND??

bravoton bravoton bravoton

mam odciski po wczorajszym weselu nie spodziewalam sie takiego efektu ale sa niesamowici i bede ich polecac z czystym sumieniem goscie pod wielkim wrazeniem i nie bylo osoby ktora by siedziala

popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
fairy możesz się rozwinąć na temat quantos :)

hej, podam ci numer tel do zespolu z rumi to jest 3 panow nazwy nie pamietam mieli grac na moim weselu ale musielismy zmienic date i juz mieli zajety ten drugi termin , nie reklamuja sie w internecie poprostu droga pantoflowa jak sie mowi, sa nawet tani bo chcieli 1500 zl kierownik to jest pan piotr 600529728 moze beda mieli wolny termin zycze powodzenia :)
Ja polecam zespół QUANTOS - pieknie grają

shisa
witam agusia! andrzejki- szrot gościcino (góra) a sylwester OSP Reda... zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam zespól de press z tczewa nie wiem czy dobrze napisalam nazwe ale bylam na weselu i to nie tylko moje zdanie ale wszystkich gosci ze nigdy nie byli na weselu na ktorym tak dobrze by sie bawili

polecam zespół COCTAIL grał na naszym weselu. sa rewelacyjni!!
w grudniu byłam na weselu znajomych i grał tam MALIBU LATINO bardzo mi się podobał. świetnie się bawiliśmy.

a tak przy okazji czy gracie gzdieś na andzrejki lub sylwestra?
witam zespół ragtime i pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
660466221- kamerzysta, a tu zesp. ragtime. jeżeli chodzi o sezon letni (czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień) zajęte...
pewnie to Pan Grzegorz z wejherowa ja nie pamiętam telefonu, ale jak w google wpiszesz " camerfilm w wejherowie" to wyskoczy ci właśnie jego firma i tam są wszystkiwe namiary.
agusia43, czy mogę prosić o namiary na Waszego kamerzyste?ok 1000zl to jeszcze zniose, tym bardziej jak już kiedys wspomniałam, zaszaleliśmy z troche z foto:) Dziękuje i pozdrawiam

agusia43 napisał(a):

> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)

karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000 zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6 zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam pare innych:)
do góry