Widok
na naszym weselu mieliśmy Zespół PULS
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/
znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!
http://www.zespolpuls.twoje-miasto.pl/
znalazłam na nich namiary na stronie trojmiasto.pl i wzięłam ich w sumie w ciemno, bo nie znalazłam żadnych opinii, ale trafiliśmy w "10"!
przede wszystkim na ten rok zapłaciliśmy 2.000 zł, jest ich czwórka (dwa małżeństwa), mają różne instrumenty, Panowie grali na błogosławieństwie, a Panie śpiewały w kościele (goście myśleli, że głos leciał z płyty)
szczerze polecam!
hej, podam ci numer tel do zespolu z rumi to jest 3 panow nazwy nie pamietam mieli grac na moim weselu ale musielismy zmienic date i juz mieli zajety ten drugi termin , nie reklamuja sie w internecie poprostu droga pantoflowa jak sie mowi, sa nawet tani bo chcieli 1500 zl kierownik to jest pan piotr 600529728 moze beda mieli wolny termin zycze powodzenia :)
agusia43, czy mogę prosić o namiary na Waszego kamerzyste?ok 1000zl to jeszcze zniose, tym bardziej jak już kiedys wspomniałam, zaszaleliśmy z troche z foto:) Dziękuje i pozdrawiam
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
agusia43 napisał(a):
> karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz
> mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000
> zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia
> na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6
> zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to
> jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam
> pare innych:)
karolcia powiem ci że to dużo za filmowanie zwłaszcz że chcesz mieć osobno fotografa muśmy za swojego kamerzyste płacili 1000 zł a siostra w tym roku 1100 zł za tego samego,a nasze zdjęcia na stronie crodo są w ślub reportaż potem wchodzisz w 3 i 6 zdjęcie to ja i mój mąż jak żucamy kieliszki, potem natępne to jak młody leży na schodach w otoczeniu dziewczyn i jeszcze tam pare innych:)