Widok
hmm Allabama :) ich wokalistka dostała się do półfinału w programie mam talent czyli jak widać nie są z tych co to każdy śpiewać może aczkolwiek nie każdemu może się podobać, będąc na weselu w ostatnią sobotę oglądaliśmy jej występ w TV super na rockowo poza tym wesele było rewelacyjne !!! nie wspomnę o gitarzyście który po prostu powalał swoją grą Elvis też super sympatycznie :)
Przedstawiamy Państwu zespół KoKTaJL z Gdańska.
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
Nasze trio, w skład którego wchodzi wokalistka, wokalista grający na gitarze oraz klawiszowiec to mix doświadczenia, entuzjazmu oraz pozytywnej energii. Jesteśmy alternatywą muzyczną, która zapewni dostosowaną do okazji i Państwa oczekiwań oprawę muzyczną.
Zapraszamy do odsłuchania naszego demo na stronie www.koktajlband.muzzo.pl a wszystkich zaintrygowanych KoKTaJLoWYM entuzjazmem do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-555-204.
Pozdrawiamy,
Zespół KoKTaJL
Ja też to samo uświadamiam forumowiczom, aż Allabama i spółka strasznie się bulwersuje, grozi, ubliża itp. Poprosiłem ich na weselu by zagrali "Puste koperty" Szczepanika, odpowiedź p.Darka: "niestety nie mamy w repertuarze", zaproponowałem, że napisze na kartce słowa i funkcje,(az cztery) lub prosze o wersje instrumentalną, ale niestety, ci ludzie po prostu wogóle nie umieją grać NIC!!! Takie "Puste koperty" potrafi zagrać 7 letnie dziecko w I-kl. Szk. Muzycznej a wielki Presley i jeszcze większa Anna G. niestety nie potrafią, a chca udawać muzyków :)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)
Swoja drogą niezły cud to to ile ludzi dało sie nabrać na to ze Allabama gra :) :):):)