Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzwoniłam też dzisiaj do crodo - żeby mu sie przypomnieć o ofercie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem Ci, że mysłałam, że to bedzie przyjemniejsze, a ja sie tak denerwuję, że wychodzę z siebie. Nie przypuszczałam że będzie tak ciężko ...
Na tyle maili co wysłałam do fotografów w piatek rano odpisało tylko 2 i jak dzwonie do reszty to twierdza ze odpiszą... a ja wciąż odświerzam poczte jak głupia :( Rece mi opadają :(
Dziękuje za wszystkie namiary - próbuje dalej bo nic innego mi nie pozostaje

oj bardzo ci współczuję też miałam ten problem i już wszystko chciałam przekładać, mam też zespół z wesela koleżanki Kora z Sierakowic z dojazdem rok temu chcieli 2000 zł 602 692 506 ponoć Mega ton jest też fajny ale ja ich nie słyszałam ale podam ci numer 697 736 240 no i więcej już nie mam chyba że orkiestre z wesela siostry ale mi się nie podobała za dużo gadali ciągle to samo grali
Własnie się zorientowałam, że pisałaś adres stronki wyżej i nazwę zespołu :) - przeparszam, ale juz sie gubię. Dzwonię do tylu osob ze mi się meda wszystko.
York - odpada - brak terminu :(

ragtajm polecił mi ich odeon, byłaś na ich stronie, kurcze kogop by ci tu jeszce polecić a York byłam na weselu koleżanki i fajnie grali
aguska ... mnie coś zaraz trafi!!

supra - cały rok mają zajęty - w styczniu jedna sobota wolna.
Odeon - tez zajete :( - widziałam stronkę, ta kobieta ma sliczny głos!!

A ten Rafał to jaka nazwa zespołu????? Faktycznie nie drodzy... oby mieli wolny termin

a i zadzwoń do supry 503 662 004, ale u nich ciężko z terminami no i jeszcze odeon chciałam ich na własnym weselu ale byli zajęci 609 213 515 mam nadzieję że telefony są aktualne
no własnie zdziwiłam się bo jest 3 - 5 i 6-ścio os. zespół.

Za 3 os. 2 100 zł. Ale pewnie 5 os. wyjdzie z 3 tyś.

on pracuje więc spróbuj wieczorem, myśmy zawsze z Rafałem przed ślubem spotykli się tak ok 20:00 ale naprawde są godni polecenia i nie tacy drodzy bo rok temu za wesele i poprawiny płaciliśmy 1500 zł a kuzyn w tym roku 1800 zł
Słyszałam, że kapelusze są świetni i niedrodzy:)
Spróbuj jeszcze north duo (czy trio)

aguska - dzwoniłam, ale "jest nie osiagalny" - nie wiem, może ma wyłaczony tel lub jst poza zasiegiem, ale zadzwonię jeszcze raz popołudniu

a dzwoniłaś do ragtim 509 278 997 wyżej podawałam ich strone
dawajcie dalej dziewczyny :)
Umówiłam się z czarnymi kapeluszami na 23.08. - grają w Otominie - tylko zeby nikt mi terminu nie ukradł.

York - brak terminu.

Do większości tych o których piszecie nie mogę znaleść stronki.
Piszcie proszę czy miałyście lub byłście na weselu u nich i jeśli możecie to odrazu kontakt - jeśli macie

YORK !

Hej! Przy cześci tych zespołów co podałam wyżej to osobiście bawiłam się, badź słyszałam. York i Supre (nie slyszałam) to polecił nam nasz kamerzysta (polecal bratu Dysk - na weselu rewelacja:) Numery gdzieś zapodziałam, mam tylko do Dysku: 609 941 250
Ale tu znajdziesz, sprawdź ten link, duzo kontaktów:

http://www.videotom.kartuzy.info/videotom/forum.php?category=4&page=

ten zespól dla mnie też super (z sekcja dęta)
http://www.czarnekapelusze.pl/

i tu jezeli jescze szukacie stronki coctailu
http://www.cocktail.com.pl/

Ogladanie kaset, czy słuchanie próbek nie oddaje tego jak te zespoły brzmią na żywo :)

Powodzenia w szukaniu :)))

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wejdź sobie na strone www.zm-ragtime.xt.pl chłopaki naprawde fajnie grają mieliśmy ich na własnym weselu i byliśmy zadowoleni zabawa świetna aż do białego rana, jeśli chodzi o kamerzyste to polecam camer film a namiary mogę podać później bo nie pamiętam telefonu, a fotografa wejdź na strone www.crodo.pl może ci się spodoba. ja korzystałam z ich usług na własnym weselu i byłam bardzo zadowolona, mamy pamiątki na całe życie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze Zespol Kasat???

polecam zaspol Crazy,mialam go na weselu i byla super zabawa:)

agata
Weronika - nic nie znalazłam!! To jest jakis koszmar ....
Napisałam w piątek maile do fototgrafów z prośbą o fertę i cennik - dostałam 1 odpowiedz. Do kilku wczoraj dzwoniłam i powiedzieli że wyslą ale nic nie dostałam.

Orkiestra - zazwyczaj zajęte terminy!! Wczoraj obdzwoniłam chyba z 15... w tym malibu latino itp. Masakra!! :(

justa 84 - dzięukuję za stronkę, zaraz zadzwonie.

Remaband w 100% polecamy !!! Grali na naszym weselu, było super...
do góry