Widok
każdy ma swoją opinię...ja brałam w ciemno Allabamę bo późno zajęłam się organizacją i już wszystko było pozajmowane atu akurat się zwolnił termin
wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy
ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo
wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy
ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo
Alabama, fajne robi wrażenie jak facet puszcza na kompie nagrane, ale jak zapytalismy o jakąś kasete żeby puścił zjakiegos wesela to mowi ze nie maja , a I podobno juz tyle lat na rynku. Pojechalismy wiec żeby zobaczyc na zywo i posłuchać na jakimś weselu. I ogólne kicha, nie spodziewaliśmy się tego. Facet fajny ma glos ale wesela prowadzic nie umieją. Zrezygnowalismy z ich w zeszłym roku chcieli za 3 os 3,500zł.
Alabama owszem słyszałam - jest dość fajna, ale czy aż taka super? raczej nieee; dla mnie Malibu Latino - u nas było wszystko świetnie pod każdym względem! fajny jest też Mari Bend choć jak dla mnie za częste przerwy i za długie, ale muzyka i ich "showy" - bardzo fajne! Ja jeszcze polecam Półtorej Gościa z Rumi choć to raczej bardziej biesiadny zespół.
wiecie co, tak się zastanawiam nam tym fenomenem Allabamy - byłam w zeszłym roku na weselu z ich udziałem i szczerze nie podobało mi się. ten show z Elvisem to moim zdaniem lekka żenada, a poza tym też tak jakoś super nie grali. konkursy całkiem zwyczajne.
nie wiem, byłam w ostatnim czasie na dwóch weselach, gdzie grały mniej znane zespoły (ale nazw nie pamiętam) i szczerze mówiąc lepiej się bawiłam...
nie wiem, byłam w ostatnim czasie na dwóch weselach, gdzie grały mniej znane zespoły (ale nazw nie pamiętam) i szczerze mówiąc lepiej się bawiłam...