Widok

Jaką orkiestrę polecacie??

jak w temacie :)

Allabama - jakieś opinie?? ceny na 2009r?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Malibu Latino
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak Ci idzie szukanie??? znalazłaś już coś???

Quantos - nie są tak sławni i tak rozchwytywani, przez co nie zadzierają nosa i są bardzo otwarci na propozycje, a poziom ich gry nie odbiega od tych "znanych" zespołów.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy ma swoją opinię...ja brałam w ciemno Allabamę bo późno zajęłam się organizacją i już wszystko było pozajmowane atu akurat się zwolnił termin

wg mnie bardzo dobrze poprowadzili wesele, super kontakt z gośćmi mieli a to chyba najwazniejsze, no i krótkie przerwy

ale...każdy oczekuje czegoś innego
a ja nie mam porównania z innymi zespołami, bo nie widziałam ich na żywo

Alabama tysiąc razy lepsza niż Acapulco, mimo, że te zespoły bardzo sa ze sobą powiązane..

Alabama, fajne robi wrażenie jak facet puszcza na kompie nagrane, ale jak zapytalismy o jakąś kasete żeby puścił zjakiegos wesela to mowi ze nie maja , a I podobno juz tyle lat na rynku. Pojechalismy wiec żeby zobaczyc na zywo i posłuchać na jakimś weselu. I ogólne kicha, nie spodziewaliśmy się tego. Facet fajny ma glos ale wesela prowadzic nie umieją. Zrezygnowalismy z ich w zeszłym roku chcieli za 3 os 3,500zł.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alabama owszem słyszałam - jest dość fajna, ale czy aż taka super? raczej nieee; dla mnie Malibu Latino - u nas było wszystko świetnie pod każdym względem! fajny jest też Mari Bend choć jak dla mnie za częste przerwy i za długie, ale muzyka i ich "showy" - bardzo fajne! Ja jeszcze polecam Półtorej Gościa z Rumi choć to raczej bardziej biesiadny zespół.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja miałam Allabamę...sprawili się na piatkę :) goście bawili się świetnie

a co do Elvisa, można przeciez zrezygnować a co do konkursów się dogadac ;) my mieliśmy mało zabaw, a te co były zostały przez nas zaproponowane

http://www.axton.info.pl/

w wątku ceny zespołów 2009 rafał22 wpisał adres strony internetowej swojego zespołu, jest to super sespół grali na naszym weselu i byliśmy bardzo zadowoleni świetna zabawa polecam
dziewczyny podajcie proszę namiary na te zespoły o których pisałyscie wyżej, bo ja niestety jeszcze też nic nie znalazłam :-(((
my mamy zespół Axton, ta sama ekipa co Allabama i Zcrazy i cena bardzo podobna. Obejrzałam i przesłuchałam wszystkie ich zespoły, ale ten najbardziej mi sie podobał, a szególnie nowa wokalistka. Zadzwon i zapytaj sie o termin a jak bedzie wolny to umow sie i posluchaj, super!!:)

aleksandra ... mało co się wątek rozkręca więc wątpie .. :(

Kurcze załamałam się dzisiaj .... nie wiedziałam, że to będzie aż taki problem :(

Lucy dziękuje - to jakieś sprawdzone wszystkie??

nie mialam ich na swoim slubie ale bylam na ich wystepach i sa rewelacyjni :)) jedna z forumek miala ich na swoim weselu, kurcze nie moge znalezc ich strony, moze ktoras z forumek pomoze ???

moge polecic te przy których sie bawilam i które polecal mi kamerzsta:
Dysk
Crazy
Czarne kapelusze
Black Band
Pulsar
Supra
York

a możesz podać stronkę??
Wpisałam w google i wyskoczyło mi ale nie to co powinno :)

Miałaś tą orkiestrę na swoim weselu??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cocktail, maja swoja strone internetowa

Dziewczyny ... dzwoniłam do Acapulco, Baston i wielu innych ....

Termin zajety :(
Obdzwoniłam jeszcze kilka innych :( cięzko ... Ponad rok czasu a wszystko zajęte :(

Może jeszcze jakieś polecacie??????

wiecie co, tak się zastanawiam nam tym fenomenem Allabamy - byłam w zeszłym roku na weselu z ich udziałem i szczerze nie podobało mi się. ten show z Elvisem to moim zdaniem lekka żenada, a poza tym też tak jakoś super nie grali. konkursy całkiem zwyczajne.
nie wiem, byłam w ostatnim czasie na dwóch weselach, gdzie grały mniej znane zespoły (ale nazw nie pamiętam) i szczerze mówiąc lepiej się bawiłam...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry