Widok

Jaka prostownica do włosów?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda z jonizacją i z ręcznym ustawianiem temperatury. No i koniecznie przed prostowaniem olejek chroniący włosy przed wysoką temperaturą.

Stosuję od lat i polecam tylko dwie marki - Baby Bliss lub Philips.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też jestem fanką prostownicy z BaByliss. Jest nie do zdarcia, swoją mam już kilka lat.

ja uzywam Remmingtona z keratyną i jestem zachwycona. W ogóle nie niszczy włosów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dużo też zależy od tego, jakie masz włosy, bo jest więcej rodzajów prostownic. Znalazłąm np. takie info: http://fryzury.pl/kosmetyki-i-akcesoria/jaka-prostownice-wybrac/, to może jakos pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu ;)

Nidawno kupiłam sobie szczotkę prostującą babyliss, mam trochę zniszczone wlosy i mi ją koleżanka poleciła, szczotka daje bardzo naturalny efekt, nie nagrzewa się tak bardzo jak prostownica, super sprawa :) używa się praktycznie jak zwykłej szczotki.Zawsze przy prostowaniu trzeba pamiętać o kosmetykach zabezpieczających przed tmperatrą

A co sądzicie o prostownicy WAHL PROFESSIONAL CUTEK CERAMIC ADVANCED, dokładnie tej - https://modnakaja.pl/pl/sprzet-fryzjerski ? Chcę kupić jakąś porządną, żeby posłużyła mi dłużej. Co sądzicie? Używa jej ktoś? Jest dobra??

Seria diamond z babyliss. Jonizacja, system domykania płytek, równo się nagrzewa, wg mnie sprzęt z wysokiej półki i najmniej niszczy włosy z tego co dostępne na rynku

a jakaś do 150zł? ;)

Dobra jest prostownica z rowernty. Mam ją już kilka lat.

Pewnie trzeba byłoby poczytać o właściwościach takich urządzeń

Patrzcie tutaj - sprzet-fryzjerski.pl/babyliss-pro-bab3000epe-elipsis-3000-prostownica-do-wlosow.html
Kwestia taka, ile chcecie wydać, jakie macie oczekiwania. Ogólnie wyznaję zasadę, że lepiej kupić coś porządnego i mieć na lata, niż co trochę irytować się problemami z działaniem tego czegoś. Taka prawda.

ja mam prostownicę Babyliss i jestem z niej zadowolona.

Ja mam natomiast model z Rowenty. I super się u mnie sprawdza.

ja uwielbiam swoją prostownicę od babyliss służy mi doskonale i nigdy bym jej nie wymieniła na inną, mam taką z diamentową powłoką i włosy są bardzo ładne jak się wyprostuje.

Ja mam teraz prostownicę z Remingtona. I świetnie się u mnie sprawdza, nie pali włosów.

Też mam z babyliss i służy mi już trzeci rok. podobnie mam z lokówką. Ostatnio siostra wypatrzyla fajna promke, wlasnie na curl secret zbabylissa, dodali jeszcze do zestawu lusterko. w meia markt bogdajze kupila :)

Jeżeli macie problem z wyborem profesjonalnej prostownicy, to zajrzyjcie do takich poradników jak http://toczytam.pl/prostownice-do-wlosow-proste-w-obsludze-ale-z-cala-lista-opcji/ które wskażą Wam prostownice godne uwagi. Oprócz tego nauczycie się rozsądnie dobierać oferty tak, aby nie przepłacać ale kupić sprzęt naprawdę dobrej jakości.

Ja miałam kiedyś babyliss, ale na gwiazdkę dostałam prostownice z inoaru- i polecam. Na co dziej mam dość suche włosy, wiec muszę uważać z prostowaniem, a tutaj nie ma z tym problemu- włosy są wygładzone miękkie i nie cierpi na tym ich kondycja. Poza tym to sprzęt używany przez profesjonalistów w salonach fryzjerskich.

Ja swoją kupiłam a właściwie zamówiłam ze sklepu typowo fryzjerskiego FineFactory Prostownica jest naprawdę bardzo dobrej jakości, Świetnie sobie radzi z moimi bardzo gęstymi włosami, nie zamieniłabym jej na żadną inną
do góry