Widok
Pan Tadeusz może i wygląda lepiej ale zdecydowanie jeśli chodzi o smak to Maximus(opinia mężczyzn z mojej strony) a tak jesli chodzi o wódeczki po których nie ma kacyka to Smirnoff oraz oczywiście Finlandia...Bols jest ok ale to rząd wódek typu Luksusowa-jesli chodzi o "wchodzenie"-więc bardziej sie opłaca Luksusową-tyle że na Bolsa jest moda więc pewnie zaraz mnie jakiś koneser będzie usiłował "poprawić".ps opinia mojego T. moich 3 przyjaciół , taty,wujka i dziadka-tak dla informacji-bo ja wódeczki nie pijam:)a rozmowa na ten temat była przeprowadzana wczesniej:)
a my mamy luksusową -ja nie byłam przekonana ale spośród smirnoffa(który teraz jest mocno zwodowany w wielu partiach-ponoć-szczerze mi odradzał kolega który kreci sie w interesie) oraz bolsa mężczyźni w rodzinie polecali luksusową-dla mnie bomba raz ze megatanio a dwa ze ponoc bardzo dobrze wchodzi nawet lekko schłodzona i nie ma kaca ponoc-choc to zapewne wzgledne i zależne od tego jak kto pije:)
to w końcu kto jak liczy na osobę? Bo np. u nas to więcej Pań pije wino niż wódkę i po doświadczeniach mojego brata na 70 osób mamy mieć 40 butelek (ps. U mojego brata poszło 30 butelek wódki i 60 butelek wina! na 70 osób - z poprawinami włącznie) więc u nas są podobne proporcje. Ale czytając wątek to widzę, że gdzie nie gdzie na 80 osób liczą 100 butelek!! To więc jak w końcu na to patrzeć?? Bo zaczyna mnie to martwić:( a co do wódki - zdecydowanie Pan Tadeusz:)
Kosmisia zdecydowaliście się na tą litewską wódeczkę? wiem, że na podlasiu jest bardzo popularna, bo podobno dobra i niedroga
w jakiej hurtowni można ją nabyć?
w jakiej hurtowni można ją nabyć?
Zapraszam na Targi Ślubne w Tczewie.
Nasz obiekt jest miejscem sprzedaży alkoholu więc możemy go reklamować.
Będzie możliwość promocyjnej degustacji różnych alkoholi.
Prezenty dla 100 pierwszych par/rodzin ufundowała hurtownia alkoholu ZET z Pszczółek ;)
Specjalne oferty targowe na alkohol z rabatami do 20 % tylko na naszych targach - takich upustów nie mają nawet sklepy.
Z uwagi na ustawę nie mogę podać konkretnych marek itp.
ZAPRASZAM DO TCZEWA
24 stycznia 2010 sala TCK ul. Wyszyńskiego 10
od 10 do 18
Nasz obiekt jest miejscem sprzedaży alkoholu więc możemy go reklamować.
Będzie możliwość promocyjnej degustacji różnych alkoholi.
Prezenty dla 100 pierwszych par/rodzin ufundowała hurtownia alkoholu ZET z Pszczółek ;)
Specjalne oferty targowe na alkohol z rabatami do 20 % tylko na naszych targach - takich upustów nie mają nawet sklepy.
Z uwagi na ustawę nie mogę podać konkretnych marek itp.
ZAPRASZAM DO TCZEWA
24 stycznia 2010 sala TCK ul. Wyszyńskiego 10
od 10 do 18
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Wchodzę dziś na forum i ten temat mnie poruszył do łez...
Ze śmiechu oczywiście. To tak jakby rozmawiać na forum o tym czy lepsze blondynki czy brunetki.
Pozdrawiamy wszystkich smakoszy...
Ze śmiechu oczywiście. To tak jakby rozmawiać na forum o tym czy lepsze blondynki czy brunetki.
Pozdrawiamy wszystkich smakoszy...
GABRIEL Gustowne Wesele - Konsultanci Ślubni
Profesjonalna organizacja ceremonii ślubów i przyjęć weselnych
Warszaty dla Narzeczonych
biuro@gustownewesele.pl
www.gustownewesele.pl
Profesjonalna organizacja ceremonii ślubów i przyjęć weselnych
Warszaty dla Narzeczonych
biuro@gustownewesele.pl
www.gustownewesele.pl
tak się akurat składa, że my mamy 50 butelek Maximusa i 50 Pana Tadka, jeśli chodzi o smak to powiem tak:
Maximus jest łagodniejszy, a Pan Tadeusz smakuje bardziej jak wódka, jest trochę ostrzejszy w smaku, ale myślę że takie połączenie jest dobre - jakieś wujki i dziadki co lubią poczuć kielicha będą mieli coś dla siebie, a ktoś kto za smakiem wódki nie przepada dzięki maximusowi też będzie miał coś dla siebie :)
Maximus jest łagodniejszy, a Pan Tadeusz smakuje bardziej jak wódka, jest trochę ostrzejszy w smaku, ale myślę że takie połączenie jest dobre - jakieś wujki i dziadki co lubią poczuć kielicha będą mieli coś dla siebie, a ktoś kto za smakiem wódki nie przepada dzięki maximusowi też będzie miał coś dla siebie :)
Czytam to forum i zastanawiają mnie niektóre wypowiedzi. Wódka jest po to by gościom dobrze wchodziła a na drugi dzień nie mówili jak ich głowa boli i jaka wódka była nie dobra. Bardzo polecam Maximusa jest jedną z delikatniejszych w smaku (co nie świadczy że jest słabsza), i nawet po przedawkowaniu tego alkoholu nie chorujesz. Nie jest to tylko moja opinia, wielu ludzi przekonałem do tego alkoholu i nikt naprawdę nikt z kim piłem nie zaprzeczył temu. Naprawdę polecam maximusa.
Jeśli chcesz ceny, to najlepiej zadzwonić do przedstawiciela, znajdzie Ci najtaniej, tutaj masz namiary - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
zdecydowanie Pan Tadeusz. Byłem kiedyś na weselu, na którym rozlewano Tadzia. Te butelki są bardzo kształtne. Aby je ozdobić wystarczy skromna kokardka i wyglądają pięknie. Maximus mimo ze dobry to już się tak nie komponuje fajnie z resztą. Pan Tadeusz jest idealny do wiklinowego koszyka i stołu wiejskiego :)