Widok

Jaka wódka-Maximus czy Pan Tadeusz

Wesele Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie jaką wódke kupić?Pana Tadusza to znam , a co myslicie na temat wódki Maximus? Która wg Was jest lepsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ani jedna ani druga nie jest tak dobra jak biała żubrówa :D
Jeśli chcesz ceny, to najlepiej zadzwonić do przedstawiciela, znajdzie Ci najtaniej, tutaj masz namiary - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Co do białej żubrówki, to przez chwilę się nad nią zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że butelka tadeusza będzie się lepiej prezentować na stole. Bo smakowo jak dla mnie to wszystkie wódki i tak podobnie okropne :D
A goscie nie beda mieli nic przeciwko jesli poda sie 3 rodzaje wodki, Stocka, Tadka i np. Zoladkowa??
zdecydowanie Pan Tadeusz. Byłem kiedyś na weselu, na którym rozlewano Tadzia. Te butelki są bardzo kształtne. Aby je ozdobić wystarczy skromna kokardka i wyglądają pięknie. Maximus mimo ze dobry to już się tak nie komponuje fajnie z resztą. Pan Tadeusz jest idealny do wiklinowego koszyka i stołu wiejskiego :)
Pomysł żeby podać różne wódki niezły (osobiście wybrałabym inne), ale generalnie całkiem fajna opcja. Co do Pana Tadeusza, to akurat smakowo wolę np. Wyborową, ale butelkę na taką okazję ma w sam raz.
Powiem szczerze, że z kokardką to sobie tej wódki nie wyobrażam. Ma tak ładną butelkę, że nie ma sensu tego szpecić.
do góry