Widok

Jaki TV wybrać 40"

Witam,

zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze telewizora 40" w cenie w okolicach 2000 zł - zawęziłem grono do 4 pozycji:

Philips 40PUH6400/88

SONY KDL-40W705C

PANASONIC TX-40DS630E

PHILIPS 40PFH6510/88

Z góry dzięki za wszelkie porady i spostrzeżenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy potrzebujesz smart tv? Pytam, bo trochę spowalnia przy uruchamianiu i przy korzystaniu z internetu. Też mam philips 42pfl i mimo, że nie jest pierwszej nowości, to sprawuje się naprawdę dobrze. Wtedy kupiłem go w rtv euro agd. Ma wszystko co dla mnie niezbędne: złącza hdmi, tuner dvbt, full hd, wifi. Nie potrzebowałem smart tv. Porównywałem ceny w różnych sklepach i w RTV Euro AGD mieli najtaniej. Nie wiem w sumie jak oni to robią, bo to nie pierwszy raz kiedy się o tym przekonuję. Nie wiem skąd piszesz, ale jak masz możliwość to podejdź do tego ich sklepu przy Schubertla 102A - tam masz kumatych konsultantów. Zastanów się czy 4K przy matrycy do 40" jest Ci potrzebne? To może być bajer, który nie będzie wykorzystywany w praktyce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry