Widok

Jaki balsam do ciała polecicie

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja używam ale Olejek do perfumowania ciała afra, znakomicie nailża, ale i perfumuje ciało. Na długie godziny zapch cytrusowy się utrzymuje, który nieweluje zapach potu

Ja bardzo lubię czerwony Garnier

Od wiosny uzywam nieodmiennie takiego naturalnego balsamu na bazie 3 olejów i masła karite i olejków eterycznych perfumujących skórę - pachnie jak dobre perfumy i to długo :) wspaniale regeneruje skórę po słońcu bo ma bardzo silne działani nawilżające wiec do wysuszonej słoncem skóry idealny, a do tego przy tym ma olejki eteryczne które odstraszają insekty !!! Balsam Galbanum odstrasza kleszcze, komary i owady - mega skuteczny

Zamiast balsamu używam Olejek Busajna, znakomity jest. Mega nawilża, ale i ujerdnia skóre przez co skuteczny jest na rozstępy i cellulit

A może po prostu masło shea? Wiele osób go chwali.

Dobry pomysł, naturalne kosmetyki są często najlepsze i najskuteczniejsze

Może Garnier?

Ja używam bardzo dobrego mleczka do ciała. Beauty Milky. Jestem bardzo zadowolona z efektu jak działa na moją skore

Jak trzeba zregenerować skórę i mocno nawilzyć czy ujędrnić t z całego serca polecam Olejek Busajna- ja go nazywam swoim olejkiem do zadań specjalnych bo w wielu probemach skórnych mi pomógł. Za duzo rozpisywać, po prostu kto zainteresowany wpiszcie sobie nazwę w wujka google i poczytajcie tym moim cudzie. Ze swej strony napisze, że naprawdę działa

cetaphil md jest fajny i nie drogi a do tego latwo dostepny

łatwo? kiedys kupowalam w aptekach a teraz nie ma go.. to jak łatwy?

no nie wiem jak w sklepach ale na notino jak zamawiam to nie ma problemu z dostepnoscia :D

Ostatnio wróciłam do czerwonego Graniera, jednak na zimę sprawdza się najlepiej

Mój ulubiony balsam to Balsam nawilżający z jaśminem, mango i śliwką kakadu z Bielendy z Eco Nature, delikatny super nawilża i wygładza skórę , a jaki zapach cudny

U mnie się najlepiej sprawdza bordowy z Garniera. Nie jest też tłusty.

Mleczko do ciała z luksusowej linii Cyprida z cennym olejem konopnym, znanym ze swoich właściwości zmiękczających i odmładzających, D-pantenolem i woskiem pszczelim. Nadaje się do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry, także bardzo suchej i odwodnionej.

używam Vegan Smoothie i uważam, że jest rewelacyjny. Bardzo dobrze sprawdza sie u mnie teraz własnie gdy zaczyna się sezon grzewczy i skóra jest szczególnie podrażniona i staje sie przesuszona.

uzywam Złote Ceramidy cialo- balsam ujedrniajacy. Balsam sklada sie z 24karatowego złota, witamin a,b,c,e oraz oleju kameliowego. fajnie nawilza, poprawia kondycje skory,

Wole naturalne Oleje, mega nawilza i pomaga na rozstępy i cellulit Olejek Busajna

Też używam to masło, tanie, dobre i ładnie pachnie. Polecam jednak zrobić sobie co jakiś czas peeling... Ja robię raz na tydzień z fusów po kawie, przepis https://jakleci.pl/uroda/jak-zrobic-peeling-kawowy-domowy-przepis-i-stosowanie, po miesiącu takiego połączenia skóra znacznie gładsza i jakby nawet bardziej napięta.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry