Widok
Od wiosny uzywam nieodmiennie takiego naturalnego balsamu na bazie 3 olejów i masła karite i olejków eterycznych perfumujących skórę - pachnie jak dobre perfumy i to długo :) wspaniale regeneruje skórę po słońcu bo ma bardzo silne działani nawilżające wiec do wysuszonej słoncem skóry idealny, a do tego przy tym ma olejki eteryczne które odstraszają insekty !!! Balsam Galbanum odstrasza kleszcze, komary i owady - mega skuteczny
Jak trzeba zregenerować skórę i mocno nawilzyć czy ujędrnić t z całego serca polecam Olejek Busajna- ja go nazywam swoim olejkiem do zadań specjalnych bo w wielu probemach skórnych mi pomógł. Za duzo rozpisywać, po prostu kto zainteresowany wpiszcie sobie nazwę w wujka google i poczytajcie tym moim cudzie. Ze swej strony napisze, że naprawdę działa
Mleczko do ciała z luksusowej linii Cyprida z cennym olejem konopnym, znanym ze swoich właściwości zmiękczających i odmładzających, D-pantenolem i woskiem pszczelim. Nadaje się do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry, także bardzo suchej i odwodnionej.
Też używam to masło, tanie, dobre i ładnie pachnie. Polecam jednak zrobić sobie co jakiś czas peeling... Ja robię raz na tydzień z fusów po kawie, przepis https://jakleci.pl/uroda/jak-zrobic-peeling-kawowy-domowy-przepis-i-stosowanie, po miesiącu takiego połączenia skóra znacznie gładsza i jakby nawet bardziej napięta.