Widok

Jaki balsam do ciała polecicie

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój nr jeden to naturalny olejek Busajna. Lepszego kosmetyku nawilżającego nie ma, na cellulit pomaga, na rozstępy nawet na zmarszczki tak ujędrnia skórę. Polecam

body coctail z bielendy seria blue matcha blueberry jest rewelacyjny

Przede wszystkim żeby balsam był naturalny. Od zawsze miałam problemy z suchą skórą dopiero zmiana na naturalne kosmetyki rzeczywiście mi w jakiś sposób pomogła. Mogę polecić balsamy z masłem shea, ale koleżanki wychwalają też żele z mocznikiem. Robimy zakupy w https://sklep.natko.pl/ mają fajny zestaw balsamu z tłuszczem, który też stosuje bo bardzo pomaga mi zwłaszcza na rękach.

Nie balsamu, a olejek do ciała uzywam ujedrniajacy i nawilżający Olejek Busajna. znakomity jest

u mnie sie fajnie sprawdza balsam pahwash z mango ze sklepu pachnacakraina :) fajnie pachnie nie jest drogi a nawilza rewelacyjnie

Ja może nie będę wymieniać konkretnych produktów, ale jeśli szukacie dobrego nawilżającego balsamu do ciała, to polecam zajrzeć na stronę https://www.ezebra.pl/ Mają tam szeroką gamę takich produktów od różnych marek, więc na pewno znajdziecie coś dla siebie. Możecie sortować po różnych typach skóry albo szukać w kategoriach z produktami ekologicznymi, co kto lubi. Osobiście najbardziej lubię balsamy, które są lekkie i szybko się wchłaniają, a jednocześnie skutecznie odżywiają skórę. Tak wiem, ciężko taki znaleźć, ale wiadomo - na każdego dany produkt też zadziała inaczej. Trzeba po prostu szukać i testować.

Tak mi kojarzy się moich domowym specyfikiem, do której dodaję olejków eterycznych z trawy cytrynowej i mięty pieprzowej. Uwielbiam połączenie tych zapachów, a i jakieś zdrowotne działanie na skórę tez posiada.

Ja mam bardzo konkretne dobre doświadczenia, więc powiem o konkretnym produkcie. Bardzo niepokoiły mnie coraz bardziej wyraźne oznaki cellulitu i rozstępów na udach i na brzuchu. Kiedy schudłam 6 kilo, stały się jeszcze bardziej widoczne. Fizjoterapeutka do której chodziłam na masaże poleciła mi olejek przeciw rozstępom Sattva. Ten ajurwedyjski olejek charakteryzuje się wyjątkowym połączeniem tradycyjnych indyjskich ziół oraz olejków z róży, mandarynki, kiełków pszenicy, migdałów, pestek moreli i awokado. Kupuję go w zielonysklep.com.pl https://zielonysklep.com/olejek-przeciw-rozstepom-100ml-sattva

Moja skóra jest sucha, więc żel nawilżający jest odpowiedni

Koniecznie zwróć uwagę na skład

seni care sa dobre i bezzapachowe

nie balsam a olejek busajna ze sklepu pachnaca kraina nie ma lepszego nawilzenia i ujedrnienia skory

kilka dni temu kupiłam olejek do ciała z lirene i jest świetny

Dobre balsamy do ciała kupicie z Bielendy z tej linii Coctail, mój ulubiony to wygładzający balsam z brzoskwinia i kombucha

Dla mnie największym zaskoczeniem były produkty z Domowej Mydlarni. Skóra po nałożeniu masełka jest dobrze nawilżona i przyjemna w dotyku.

ja lubie z bielendy z serii coctail :D fajnie pachna są tanie i maja naturalny skład

Nie używam balsamów, wolę naturalne kosmetyki jak Olejki do ciała. Bardzo dobry jest Olejek Busajna. Świetnie nawilża i ujedrnia skóre, pomaga tez opalac się, mam po nim ładną złotawą opalenizne

Świetny jest Olejek Pahwash z mango, delikatna skóra jest po nim , jak wyprasowana. I ten obłędny zapach, uwielbiam go

Przede wszystkim żeby miał dobry i w miarę naturalny skład. Sama mam ten problem a do tego skórę atopową i niestety nie każdy mi pasuje. Sama mogę polecić Ci kosmetyki z masłem kakaowym. Może być ewentualnie samo masło kakaowe chociaż ja najlepiej wolę w wersji balsamu bo się lepiej rozprowadza. Stacjonarnie w moim sklepie nie ma go od dłuższego czasu ale robię zakupy tu https://bioexpress.pl/ te, które wspomniane, które mi odpowiadają to akurat kosmetyki amerykańskie.

jakie składniki będą najbardziej nawilżać?

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry