Widok

Jaki balsam do ciała polecicie

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też całkiem niedawno zakupiłam balsam porządny ale od soraya :) W dobrej cenie złapałam na notino całkiem niedawno, stosuję go na noc i rano po kąpieli, bo fajnie nawilżą skórę.

Używam balsam kokosowy z masłem mango Pahwash. Bardzo fajny, naturalny kosmetyk. łatwo się wchłania, ma przyjemną konsystencję, skóra po nim delikatna , nie tłusta jest. A zapach jaki cudowny. Pomaga na wysuszoną skórę, ale i na wszelkie zmiany skórne. Więc połaczenie przyjemnego z pozytecznym

Ja tam używam Olejek Busajna, rewelacyjne nawilżenie, ma też własciwości lecznicze na ciało, zmiany skórne itd.. a jak super nawilża. Wydajny, naturakny, dla mnie super. No i skórą nie jest taka zwiotczała, wysuszona

To jest moje ostatnie okdrycie i nowa miłość: https://www.notino.pl/organic-shop/body-desserts-almond-honey-pianka-do-ciala-odzywienie-i-nawilzenie/ :D :D

Dla mnie dobre jest Masło nawilżające z Bielendy to seria Eco Nature. W 99 % ma naturalny skład i śliwkę kakadu, jasmin, mango. Pięknie pachnie, fajnie się rozsmarowuje, no i dobrze nawilża .

masło shea jakieś najtańsze sobie wybierze, polecam

Super ma linie Bielenda z owsem , mleczkiem kokosowym, pszenica, właśnie nawilżające kosmetyki do ciała. To seria Vegan Muesli, stosuję i zadowolona jestem z efektu bardzo

yope ma przyjemne :)

wypróbuj sobie to cudeńko z holika holika a dokładnie chodzi mi o żel wielofunkcyjny aloesowy, ja kupiła go w drogerii horex.pl w dobrej cenie, chyba że jesteś uczulona no to wtedy trzeba szukać czegoś innego :/ ale z reką na sercu polecam ten aloes.

z dobrze nawilżających balsamów mogę polecić ten od CeraVe

Biolaven, ladnie pachnie :)

Lavera https://www.apo-discounter.pl/lavera-balsam-do-ciala-z-organiczna-limonka-i-werbena-200ml-pzn-10978362

Nie znam, ja stosuje balsamik ujędrniający do ciała od Bielendy z pitają z serii exotic Paradise i jest mega. Zapach to już pomijając (choć jest genialny), ale samo ujędrnienie skóry i szybkość wchłaniania są rewelacyjne

polecam serie atopis od novaclear, maja swietne produkty do nawilzania skóry.

Ja polecam mieszanie bepanthenu (tej maści na odparzenia dla dzieci) i do tego byle jaki balsam i skóra jak u niemowlęcia

Bardzo polecam markę YOPE. Posiada w swoim asortymencie szeroką gamę kremów , maseł, balsamów, żeli, szamponów, odżywek. Nie testuje swoich produktów na zwierzętach! Produkty mają przepiękne zapachy, zaś ich sama zawartość jest bardzo wydajna.

polecam krem natluszczajaco nawilzajacy z novaclear, swietnie sawilza i pozostawia skore gladka. nie dużo kosztuje dostaniesz go w aptece.

ja z kolei polecałabym zamiast balsamu, masło do ciała. Jest wydajniejsza i bardzo dobrze natłuszcza skórę.

Polecam Ci bardzo fajny basamik vegan friendly regenerujący z różą Bielendy. Super zmiękcza skórę.

Podarowałam to masło mamie i od tego czasu kupiła już kolejne 2 opakowania. To jej ulubiony produkt do pielęgnacji skóry :)

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry