Widok

Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Shoper ?

Jaki możecie polecić moduł ratalny do sklepu na platformie Shoper? Jestem właścicielką sklepu internetowego już bardzo długo, jednak jak do tej pory, nie zastanawiałam się nad wprowadzeniem płatności w ratach. Sama nie wiem dlaczego. Jednak czas to zmienić i zaoferować taką opcje klientom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobra decyzja. Oferowanie klientom płatności w ratach, przyniesie bardzo wiele korzyści. Co do systemu ratalnego, to polecam ten od iRaty. Miałem go swoim sklepie i jeśli masz jakieś pytania, to możesz śmiało pytać :)

Również polecam moduł ratalny iRaty. Ten system ma wiele zalet. Jedną z nich jest dodatkowy dochód w postaci prowizji, za każdy zaakceptowany wniosek kredytowy.

Mam w sumie dwa pytania do Ciebie.
1. Z kim mogę podjąć współpracę, by taki system iRaty wprowadzić do swojego sklepu?
2. Czy sprzedaż w sklepie się zwiększyła po wprowadzeniu tego modułu?
Jeśli będę miała jeszcze jakieś pytania, to na pewno napisze ;)

Współpracę możesz podjąć z firmą - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Pod podanym linkiem zarejestrujesz sklep, a następnie otrzymasz mailem resztę instrukcji.
Sprzedaż w sklepie zwiększyła się znacząco, nawet o 30%

Inne tematy z forum Inne

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

Czy nie macie problemów z zagadaniem do kobiety? (5 odpowiedzi)

Cześć. Czy nie macie może problemów z zagadaniem do płci przeciwnej ? Sam od jakiegoś czasu...

do góry