Widok

Jaki pediatra?

Witomino Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kogo polecacie z pediatrów w przychodni na Witominie? Niestety nie znam żadnego z lekarzy, a muszę wybrać lekarza prowadzącego dla mojego syna. Będę wdzięczna za opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Martyńską u której leczę 2 swoich dzieci. To konkretna osoba i co najważniejsze nie tworzy "zatorów" i wchodzi się na umówioną godzinę. Ja osobiście rejestruję się częściej telefonicznie, wiadomo w okresach szczytu zachorowalności można już się nie dostać, wtedy o 7.30 biegnę do kolejki do rejestracji lub kogoś w zastępstwie wysyłam. Zatem polecam gorąco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dr Martyńska nie ma oporów przed dawaniem antybiotyków, kiedyś przepisała mojej córce antybiotyk na trzydniówkę. Byłam u niej bo mojej pani doktor akurat nie było, więc co do innych rzeczy się nie wypowiadam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
też zrezygnowałam z pomocy dr Martyńskiej, po entym bezsensownym antybiotyku.
chodzę teraz z dziećmi do Pęczek. antybiotyk to ostateczność
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Właśnie od Pęczek spierniczałam, bo zdrowym dzieciom przy kontroli nawypisywała kolejne antybiotyki, bańki i etc. Skonsultowałam to z innym lekarzem przypadek chciał, że ze szpitala z oddziału pediatrycznego, to się przeraził. Dodatkowo do tej lekarki zawsze wchodziło się godzinę po wyznaczonym terminie bo było notorycznie opóźnienie...
To moje zdanie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
W miejscu tej przychodni powinni postawić krematorium, bo po co się męczyć, lepiej od razu do kominka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
lepiej sie zapisz do przychodni wzgórze tam są 3 lekarki i wszystkie dobre pińkowska , kollek i kowalska
witomino to masakra jesli o pediatrów chodzi , w ogóle ta przychodnia to porażka wieczne kolejki niemiłe osoby nic nie załatwisz, z witomina na wzgórze nie jest daleko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Totalne bzdury!!! Z dzieciakiem/dzieciakami na inną dzielnicę jechać z gorączką!!! A wizyta domowa ??? Nikt z Wzgórza na Witomino nie przyjedzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

pozew o rozwód (18 odpowiedzi)

napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na rozprawę koniecznie muszę...

jaki rozmiar pościeli do większego łóżeczka? (33 odpowiedzi)

Mam zamiar przesadzić córkę z łóżeczka dziecięcego na takie większe, ale jeszcze nie zupełnie...

do góry