Widok

Jaki prezent dla lekarza?

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Witam
Dziś miałam wyrywaną ósemkę. Zabieg zrobił mi przemiły lekarz który uspakajał mnie (ogromnie się bałam zabiegu) i wyrwał ząb w 2 min!
Za tydzień idę na zdjęcie szwów i bardzo chciałabym podziękować. Chciałam zanieść jakiś skromny prezent tylko nie wiem co? Słodycze? Kawę? Mam też kilka różnych alkoholi w barku ale zastanawia mnie czy to nieelegancko dawać np whiskey lub koniak w ramach podziękowania?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Też ,miałam wyrywany ząb parę lat temu i to NFZ ,przemiła pani stomatolog zwracała się do mnie kochanie zaraz będzie po wszystkim i faktycznie było ,ale do głowy mi nie przyszło aby kupować jakieś prezenty ,podziękowałam ,pożegnałam się wyszłam .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jasne że lekarz nie oczekuje.Jeśli czujesz wdzięcznośc?
Masz do tego prawo:-)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochane ja nie pytan czy dać prezent ale proszę o pomysły jaki upominek mogłabym podarować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
No jak tak to z tych rzeczy co wymieniłaś dałabym dobrą kawę .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może czekoladki merci? lub jakieś inne, ładnie zapakowane, belgijskie są super i ślicznie pakowane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też wybralabym dobra kawę lub herbatę (nie wszyscy są kawoszami) lub czekoladki:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla Pana to czekoladki z alkoholem :)
Najlepiej nic, lekarzowi będzie głupio... a jak nie daj ktoś zobaczy, to zaraz będzie gadanie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A niby dlaczego ma być gadanie? O czym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak to o czym, o lapowkach, od razu przychodzi do glowy jedna mysl!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora

Alkohol jest bardzo popularną formą podziękowania, więc jeśli chciałabyś być bardziej oryginalna to może pomyślisz o jakimś typowo lekarskim gadżecie, jak na przykład czepek chirurgiczny? :) Zainspiruj się co polecają producenci odzieży https://www.apolonia.com.pl/producent-odziezy-medycznej/ a na pewno wybierzesz coś wyjątkowego i praktycznego :)

Może tu znajdziesz jakąś inspiracje https://mapgai.pl

Nigdy nie rozumiałam fenomenu dawania prezentów lekarzom... Nie dawaj mu czekoladek ani słodyczy, bo potem będzie miał problemy z próchnicą, chociaż jemu pewnie nic nie grozi :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

do góry