Widok
Co do Apteki to się nie zgodzę. Ceny podobne - wiadomo, niektóre rzeczy taniej tu, niektóre gdzieś indziej. Takie prawo rynkowe.
Co do personelu nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie bardzo miłe i zawsze służą fachową pomocą.
Negatywne opinie i odczucia są chyba wynikiem indywidualnego charakteru i zadartego nosa niektórych klientów.
Co do personelu nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie bardzo miłe i zawsze służą fachową pomocą.
Negatywne opinie i odczucia są chyba wynikiem indywidualnego charakteru i zadartego nosa niektórych klientów.
nie zadarty noc się liczy tylko zawartość portfela
żyjemy w takich a nie innych czasach - trzeba rozważnie wydawać kasę
tu wyraźnie widać, że komentarz wpisywał personel apteki ;-)
ja osobiście teraz kupuje w tej nowej aptece w Koleczkowie, ale kupowałem też i w Kielnie - no i Bojano jest niestety najdroższe;
pozdrawiam
żyjemy w takich a nie innych czasach - trzeba rozważnie wydawać kasę
tu wyraźnie widać, że komentarz wpisywał personel apteki ;-)
ja osobiście teraz kupuje w tej nowej aptece w Koleczkowie, ale kupowałem też i w Kielnie - no i Bojano jest niestety najdroższe;
pozdrawiam
Co do autora wypowiedzi się mylisz. Ja nie narzekam. Cieszę się, że mam aptekę na miejscu i nie muszę w razie potrzeby jechać do Gdynii aby wykupić leki. Jeżeli dodamy do tego koszty dojazdu do innych aptek i stracony czas to wyjdzie na to samo.
A to że w Koleczkowie jest teraz taniej, to jest czysty zabieg marketingowy, żeby zwabić klientów. Później ceny podniosą, ale już ludzie z przyzwyczajenia będą tam chodzić ;) Takie prawa rynku.
A to że w Koleczkowie jest teraz taniej, to jest czysty zabieg marketingowy, żeby zwabić klientów. Później ceny podniosą, ale już ludzie z przyzwyczajenia będą tam chodzić ;) Takie prawa rynku.
Ceny w sklepach spożywczych uważam generalnie za lekko przesadzone. Chleb kompletnie do bani jak karma dla zwierząt, sypie się, suchy, wióry i tyle. Najlepsze pieczywo w piekarni! Jak powiedziałem ostatnio znajomym że browar Okocim zwykły zielony kosztuje w Bojanie 3,60 - 3,80 zł to nikt nie chciał mi uwierzyć. Sklep metalowy OK, sklepik z produktami z Niemiec to jest niezły. Świetna jest obsługa i jadło z pizzeri. No i wulkanizacja - perfekt - pozdrawiam
A ja sie z Toba nie zgodze.. pieczywo w piekarni jest delikatnie mowiac takei sobie... w Groszku lepsze... browaru nie kupuje wiec nie wiem, ale spozywka jest w normalnych cenach... metalowy i niemce ok :).. ale pizzerie masz smaczniejsza w chwaszczynie :)... ale oczywiscie kazdy z nas ma prawo do swoich opinii :))
Jako świeży bojańczyk z przykrością konstatuję, że nie ma dobrego sklepu w Bojanie. Groszek vel Jacek może byłby dobrym kandydatem do tego zacnego tytułu, ale dyskwalifikuje go parking, który jest bardzo niebezpieczny. Podczas umiarkowanego ruchu weekendowego nie jest źle, ale wyjeżdżanie z tego parkingu w tygodniu po pracy to wątpliwa przyjemność.
Haniebnym jest fakt, że nie istnieje zwykły warzywniak w takiej miejscowości jak Bojano.
Nie pokuszę się o ocenę sklepu "Ilona". Polecam użytkownikom forum wizytę w tym sklepie w celu wyrobienia sobie opinii i przeżycia tego jedynego w swoim rodzaju doświadczenia.
Zadowala mnie cukiernio-piekarnia koło banku i pobliski sklep spożywczy przy ulicy Starowiejskiej. Po większe zakupy lepiej pojechać do Biedronki w Chwaszczynie.
Haniebnym jest fakt, że nie istnieje zwykły warzywniak w takiej miejscowości jak Bojano.
Nie pokuszę się o ocenę sklepu "Ilona". Polecam użytkownikom forum wizytę w tym sklepie w celu wyrobienia sobie opinii i przeżycia tego jedynego w swoim rodzaju doświadczenia.
Zadowala mnie cukiernio-piekarnia koło banku i pobliski sklep spożywczy przy ulicy Starowiejskiej. Po większe zakupy lepiej pojechać do Biedronki w Chwaszczynie.