Widok

Jaki sklep w Bojanie jest najlepszy

w wiekszosci na tym forum poruszany jest temat bylego broboszsza.
Moze teraz cos innego,podsumowac rok 2012 pod wzgledem uslug handlowych.Mamy bardzo duzo sklepow w Bojanie -w ktorym robi sie zakupy z przyjemnoscia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi się w żadnym sklepie nie podoba, bo muszę tam zostawić swoje ciężko zarobione pieniądze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od 20 lat wybieram sklep "Pani Ilony" :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16
a ja nie bo wciska kit. Nawet nie sprawdza czy towar nie jest zepsuty. A pomidory w pojemnikach to już regularnie choć są drogie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
butik u gory u Jacka ten gdzie byla kiedys kwiaciarnia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
o 20 lat za duzo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuje w groszku bo taniej niz w tesco albo realu, niestety wszytsko drozeje dookola i wlasciciel sklepu tez musi na czyms zarobic, w biedrze drogo jak nie wiem co... ot zycie coraz wiecej kosztuje i tyle, niestety brakuje w groszku wody malej gazowanej i warki strong :):)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
APTEKA !! - poza konkurencja ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Apteka ! - strasznie drogo na tle konkurencji (Kielno, Koleczkowo, Chwaszczyno) a pani w okularach niemiła...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam sklep metalowy, dostepność wszystkiego blisko szybko i wygodnie i co najważniejsze miła i bardzo ładna obsługa :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 34
Ja natomiast jestem zbulwersowany postawą sprzedawczyń w sklepie ,,ilona'' sprzedają alkohol i papierosy nieletnim , chłosta !
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4
a gdzie ta ilona?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
Z tym się nie zgodzę... robię często zakupy w tym sklepie i kilka razy byłem świadkiem,że Panie ekspedientki nie sprzedały papierosów i alkoholu nieletnim. Nie było dowodu osobistego to nie sprzedały.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
Ja niestety nie raz byłam świadkiem jak młoda ekspedientka sprzedawała swoim kolegom alkohol i papierosy. Znam ich mniej więcej i wiem, że na pewno jeszcze nie skończyli 18 lat...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z apteka to był żart, chciałam sprawdzić czy ktoś ma podobne zdanie o naszej aptece i się okazało,ze jest nas więcej.......
Co do Apteki to się nie zgodzę. Ceny podobne - wiadomo, niektóre rzeczy taniej tu, niektóre gdzieś indziej. Takie prawo rynkowe.
Co do personelu nie mam żadnych zastrzeżeń. Panie bardzo miłe i zawsze służą fachową pomocą.
Negatywne opinie i odczucia są chyba wynikiem indywidualnego charakteru i zadartego nosa niektórych klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
No fajnie, ze ktoś myśli inaczej - ale co do cen to chyba nie masz racji pisząc, ze są podobne?! Ciężko się dopatrzyć podobieństw.......
potwierdzam,ze apteka w bojanie jest bardzo droga,poruwnuje zawsze ceny i u nas jest najdrozej.Osobiscie od lat kupuje w chyloni.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Kielnie jest dobrze i w Koleczkowie także, no i ten pan magister z Koleczkowa.......bardzo miły!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie zadarty noc się liczy tylko zawartość portfela
żyjemy w takich a nie innych czasach - trzeba rozważnie wydawać kasę
tu wyraźnie widać, że komentarz wpisywał personel apteki ;-)

ja osobiście teraz kupuje w tej nowej aptece w Koleczkowie, ale kupowałem też i w Kielnie - no i Bojano jest niestety najdroższe;

pozdrawiam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do autora wypowiedzi się mylisz. Ja nie narzekam. Cieszę się, że mam aptekę na miejscu i nie muszę w razie potrzeby jechać do Gdynii aby wykupić leki. Jeżeli dodamy do tego koszty dojazdu do innych aptek i stracony czas to wyjdzie na to samo.

A to że w Koleczkowie jest teraz taniej, to jest czysty zabieg marketingowy, żeby zwabić klientów. Później ceny podniosą, ale już ludzie z przyzwyczajenia będą tam chodzić ;) Takie prawa rynku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja przejechałem się na cenach w aptece w Bojanie i kupuję w Gdyni od tej pory. Będzie taniej to kupię u nas. I tyle. Nikt, nikogo, do niczego nie zmusza.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apteka Rodzinna w Koleczkowie nie podniesie cen.
Nie na tym polegają prawa rynku!!!
Przy minimalnej marży tez można funkcjonować, najważniejsze jest podejście do klienta, atmosfera w aptece,

Aptekarze z Koleczkowa
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam może nie przesadzajmy... Każdy miewa lepsze i gorsze dni.. Ja nie narzekam na sklep u Pani Ilony, też mam kontakt z ludźmi... Może jak my będziemy trochę milsi to będzie dobrze. Ile razy wchodzę do różnych sklepów i wchodzi ktoś także inny i ani dzień dobry nic:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja lubię panie u Ilony... Chodzę do tego sklepu już bardzo długo :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 36
widac,ze Ilona sama robi wpisy albo jej pracownice
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja u Dargacza ul.Starowiejska
sklep mały ale obsługa za...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba najtańszy sklep w Bojanie, porównując pobieżnie z innymi tak mi się wydaje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
Praca biznesmena jest nieraz ciężkim kawałkiem chleba. Jednakże po wizycie w sklepie metalowym zawsze uśmiech ugaszcza na mej twarzy. Obsługa nie dość że miła to jeszcze nad wyraz atrakcyjna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 30
Czymże byłaby mieścina bez dobrego metalowego, znajdziesz tam nie tylko materiały, ale i miłe towarzystwo bardzo przyzwoitej obsługi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 42
Ja osobiście uważam ,że sklep wielobranżowy Bieszke jest najlepszy,uczciwie mówi o towarze ,nie wciska kitów ,a jak towar uszkodzony bez problemów wymienia.Jego żona jest też bardzo miła.Każdy klient czy robi zakupy za 100zł czy za 1 zł jest tak samo traktowany.
popieram tę opinię 122 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie, najlepszy sklep
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 1
A to chodzi o sklep w Koleczkowie na ul.Chylońskiej? Bo ja tam robię zakupy od dwóch lat i też tak uważam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 45
koles przestan reklamowac badziewie
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 22
Tam ekspedientki są zawsze uśmiechnięte i miłe ,mają działający terminal a to jest ważne w tych czasach. Mi pasuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
Potwierdzam...Obsługa fajna...Nawet nie złości mnie jak nie mają rzeczy, którą chcę kupić:-)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 22
W Bojanie wszystkie sklepy do kitu ze względu na kosmiczne ceny.Nigdzie w okolicznych wioskach nie ma tak drogo.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 30
najlepiej w aptece u kurki złotopiórki przetracićc kasę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20
Ceny w sklepach spożywczych uważam generalnie za lekko przesadzone. Chleb kompletnie do bani jak karma dla zwierząt, sypie się, suchy, wióry i tyle. Najlepsze pieczywo w piekarni! Jak powiedziałem ostatnio znajomym że browar Okocim zwykły zielony kosztuje w Bojanie 3,60 - 3,80 zł to nikt nie chciał mi uwierzyć. Sklep metalowy OK, sklepik z produktami z Niemiec to jest niezły. Świetna jest obsługa i jadło z pizzeri. No i wulkanizacja - perfekt - pozdrawiam
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja sie z Toba nie zgodze.. pieczywo w piekarni jest delikatnie mowiac takei sobie... w Groszku lepsze... browaru nie kupuje wiec nie wiem, ale spozywka jest w normalnych cenach... metalowy i niemce ok :).. ale pizzerie masz smaczniejsza w chwaszczynie :)... ale oczywiscie kazdy z nas ma prawo do swoich opinii :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27
A mi się nie podoba obsługa pań u Ilony. Niemiłe i wiecznie obrażone.Kiedyś było inaczej. Chyba powinna niektóre wymienić bo wiecznie są sfrustrowane.Brr aż nie chce sie tam wchodzić.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 8
To racja, panie u Ilony, obsługują jakby za karę tam pracowały.
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jakby mi ktoś płacił pensję na raty to też bym pracował jak za karę !!!
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Czesio co racja to racja, za te kurkigrosze to nie dziwie im się...
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilona jest plajte
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie wódka i piwo dla dużych sklepów jest inaczej rozlewane dlatego jest takie tanie. Ale kto się do tego przyzna wszyscy mówimy mmmm... pycha..
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepszy jest w koleczkowie na skrzyżowaniu. tam ostatnio nie było nawet soli. nie ma to jak dobre zaopatrzenie.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4
u Ilony sie pogorszyło. Ale co tam cicho być. Pamiętacie to?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pod względem zaopatrzenia wg. mnie najlepszy jest Groszek, a pod względem cen i przyjaznej atmosfery;P jest sklep u Dargacza(ten koło pasażu Siewert)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 25
sds, atmosfera, dzięki ładnym Paniom w sklepie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 29
Jako świeży bojańczyk z przykrością konstatuję, że nie ma dobrego sklepu w Bojanie. Groszek vel Jacek może byłby dobrym kandydatem do tego zacnego tytułu, ale dyskwalifikuje go parking, który jest bardzo niebezpieczny. Podczas umiarkowanego ruchu weekendowego nie jest źle, ale wyjeżdżanie z tego parkingu w tygodniu po pracy to wątpliwa przyjemność.

Haniebnym jest fakt, że nie istnieje zwykły warzywniak w takiej miejscowości jak Bojano.

Nie pokuszę się o ocenę sklepu "Ilona". Polecam użytkownikom forum wizytę w tym sklepie w celu wyrobienia sobie opinii i przeżycia tego jedynego w swoim rodzaju doświadczenia.

Zadowala mnie cukiernio-piekarnia koło banku i pobliski sklep spożywczy przy ulicy Starowiejskiej. Po większe zakupy lepiej pojechać do Biedronki w Chwaszczynie.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pytanie powinno być inaczej sformułowane. Czy w bojanie istnieje dobry sklep gdzie można zrobić zakupy na cały wekend np. organizując grilla. Odpowiedz brzmi NIE. Wszędzie drogo i brak wystraczającego asortymentu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
10 lipca otwierają wyremontowaną drogę na Wiczlino, do biedronki będzie jeszcze bliżej niż do tej w Chwaszczynie:) ,a i sklep netto budują tam niedaleko.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
a gdzie będzie netto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A co uważacie o nowym butiku w bojanie u góry u jacka? Ceny z kosmosu ubrania=WIOCHA wstyd byłoby mi wstawić nawet zdjęcia na fb pogiesionych ubrań!!! Brakuje tu butiku z prawdziwego zdarzenia w którym są ubrania na czasie.....
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10
jaki wynajmujący taki butik ;)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 8
To się zgadza za dużo napchane nie widać co jest!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pogniesionych ubrań to chyba nie ma...Ceny jak najbardziej do przyjęcia, każdy znajdzie coś dla Siebie, a żeby zobaczyć co jest to wystarczy dotknąć i obejrzeć, chyba dobrze że jest wybór?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
pogiesionych raczej hehe, mogą być pogniecione ewentualnie hehe, mi to akurat w niczym nie przeszkadza, wybór jest spory i to jest najważniejsze
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
"...wstyd byłoby mi wstawić nawet zdjęcia na fb pogiesionych ubrań!!!..."

Kupujesz ubrania, żeby się nimi pochwalić na fb?!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

do góry